IR Partners Oy

Saija Serpola strategisen viestinnän johtajaksi IR Partnersiin

Jaa

Saija Serpola, 48, VTM, aloittaa strategisen viestinnän johtajana vaativaan yritys-, sijoittaja- ja talousviestintään erikoistuneessa IR Partnersissa.

Saija Serpola
Saija Serpola

”On hienoa saada Saijan kaltainen kovan luokan osaaja ja huipputyyppi tiimiimme. Saija on arvostettu yritys- ja sijoittajaviestinnän asiantuntija, jolla on vankka kokemus eri toimialoilta ja erinomainen kyky tukea eri kehitysvaiheissa olevia asiakkaitamme. Toimimme asiakkaidemme kumppanina erityisesti vaativissa viestintätilanteissa, minkä vuoksi meiltä edellytetään asiakkaidemme liiketoiminnan, sijoittajanäkökulman, rahoitusmarkkinoiden sääntelyn sekä juridiikan ymmärrystä. Saijasta tulee vahva luottopakki ketterään ja yrittäjähenkiseen asiantuntijatiimiimme”, sanoo IR Partnersin perustaja ja toimitusjohtaja Tiina Olkkonen.

Saijalla on yli 20 vuoden monipuolinen kokemus vaativista viestinnän tehtävistä. Hän tuo lisäarvoa IR Partnersin asiakkaille erityisesti maineenhallintaan ja viestinnän strategiseen suunnitteluun, listautumis- ja yritysjärjestelyviestintään, vastuullisuuden määrittelytyöhön ja viestintään sekä päivittäiseen pörssiviestintään. Saija on toiminut uransa aikana vastuullisissa tehtävissä viestintätoimistoissa sekä sisäisenä että ulkoistettuna viestintävastaavana listautuneissa ja listautumista harkitsevissa yhtiöissä.

”Olen innoissani päästessäni mukaan IR Partnersin teräksiseen tiimiin rakentamaan asiakkaidemme omistaja-arvoa viestinnän keinoin. Olen työskennellyt Tiinan kanssa yhdessä aiemminkin, muun muassa listautumisissa ja strategisissa viestinnän hankkeissa, joten tunnemme hyvin toistemme työskentelytavat. Jaamme myös saman yrittäjähenkisen arvopohjan ja kunnianhimon; tällä asenteellamme ja osaamisellamme hoidamme asiakkuuksiamme menestyksekkäästi”, sanoo Saija Serpola.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Tiina Olkkonen, toimitusjohtaja, perustaja, IR Partners Oy
Puh. +358 40 827 8844
tiina.olkkonen@irpartners.fi

Saija Serpola, johtaja, strateginen viestintä, IR Partners Oy
Puh. +358 50 434 1424
saija.serpola@irpartners.fi

Kuvat

Saija Serpola
Saija Serpola
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

IR Partners lyhyesti

IR Partners on vaativan yritys-, sijoittaja- ja talousviestinnän asiantuntija, toimialamme tunnettu ja tunnustettu osaaja, ylimmän johdon kumppani. Autamme asiakkaitamme rakentamaan omistaja-arvoa pitkäjänteisesti. Vastaamme viestinnän tuloksellisuushaasteeseen käytännönläheisesti, konstailematta ja selkeästi. Yrittäjälähtöisesti. www.irpartners.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.