Messukeskus

Sairaanhoitajapäivien näyttely on suurempi kuin koskaan

Jaa

Koronavuosien patoutunut tarve kohtaamisiin purkautuu 15.–16. syyskuuta järjestettävässä hoitotyön tapahtumassa. Sairaanhoitajapäivien näyttelyyn on jo tässä vaiheessa ilmoittautunut ennätykselliset 145 alan yritystä ja toimijaa.

Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus.
Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus.

Sairaanhoitajapäivien näyttely tarjoaa kattavan läpileikkauksen sairaanhoidon tuotteisiin, teknologiaan, rekrytointimahdollisuuksiin, yrittäjyyteen ja koulutustarjontaan, hoitotyön tekijöiden vapaa-aikaa unohtamatta.

Fyysinen tapahtuma mahdollistaa henkilökohtaiset kohtaamiset kolmen vuoden tauon jälkeen. Näyttelyyn tutustuminen on luento-osallistujille maksutonta. Yritykset demoavat palvelujaan molempina päivinä myös Klinikkalavalla. Tarjonta on räätälöity sairaanhoitajien, osastonhoitajien, ylihoitajien, terveydenhoitajien, kätilöiden sekä alan opettajien ja opiskelijoiden ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Ammattiasian lomassa luvassa on rentoa yhdessäoloa Get together -tilaisuuden tunnelmissa.

Sairaanhoitajapäivien teemana on ”Sairaanhoitajan osaaminen ratkaisee”. Hoitotyön osaajia myös palkitaan 15.-16.9.2022 järjestettävässä tapahtumassa. Avajaisjuhlassa jaettava Ihmisen parhaaksi -tunnustus nostaa esiin hoitotyön innovaatiot, parhaat käytännöt ja vastuulliset ratkaisut.

Sairaanhoitajapäivät 15.-16.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus. | sairaanhoitajapaivat.messukeskus.com | #sairaanhoitajapäivät #sairaanhoitajat #mähoidan

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Luento-ohjelma ja haastattelupyynnöt: Suomen Sairaanhoitajat, viestintäpäällikkö Eva Agge, eva.agge@sairaanhoitajat.fi, 044 529 0042

Näyttely: Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, 050 5847 262

Kuvat

Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus.
Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kuva & Ääni -tapahtumassa opitaan ammattilaisilta ja viedään kännykkäkuvaaminen uudelle tasolle22.6.2022 10:10:00 EEST | Tiedote

Kuva & Ääni -tapahtuma tarjoaa ideoita ja tietoa sekä uusimpia välineitä valo- ja videokuvaamiseen sekä äänen käsittelyyn ja tallentamiseen. Tapahtuman ohjelmassa sekä osastoilla on luvassa puheenvuoroja valokuvaajilta, oppeja äänenkäsittelyyn ja tallennukseen sekä kuvankäsittelykoulutusta. Kuva & Ääni järjestetään 9.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme