Osuuskauppa Hämeenmaa

Sale Liipola sulkee ovensa peruskorjauksen ajaksi

Jaa

Sale Liipolassa käynnistyy myymälän peruskorjausremontti, minkä vuoksi myymälä sulkee ovensa hetkellisesti 10.11. alkaen. Sitä ennen Salessa pyörähtää käyntiin tyhjennysmyynti, joka alkaa 7.11. Myymäläremontin myötä Liipolan Sale saa itsepalvelukassan sekä asiakkaiden toiveissa olleen paistopisteen. Uudistettu kauppa avaa ovensa jälleen alkuvuodesta 2021.

Paikalliset lähipalvelut päivittyvät Lahden Liipolassa Salen remontin myötä.

– Salessa suoritetaan kiinteistöön liittyvä peruskorjausremontti, jossa talotekniikkaa päivitetään ja parannetaan, kertoo Osuuskauppa Hämeenmaan kiinteistöjohtaja Ari Järvinen.

Vuosi sitten tehdyn myymälän miljööuudistuksen lisäksi Sale saa jälleen uusia palveluita, kun kiinteistön remontin yhteydessä päivitetään myymälän tarjoamat lisäpalvelut. Päivityksen myötä Liipolan Sale saa uusia palveluita asiakkaiden arkea helpottamaan ja Hämeenmaan palveluverkostoa parantamaan.

 – Saleen asennetaan asiakkaiden toiveissa ollut paistopiste. Asiointia ja ostosten maksamista nopeuttamaan myymälään laitetaan Sale-maailmastakin tutuksi tullut itsepalvelukassa, kertoo Hämeenmaan Sale- ja S-market-ryhmäpäällikkö Ville Kivinen.

Paistopiste tuo odotetun lisäpalvelun asiakkaille ja täydentää lähikaupan monipuolista valikoimaa. Paistopiste tarjoilee asiakkailleen tutut lämpimät paistotuotteet, kuten karjalanpiirakat, lihapiirakat ja pasteijat.

Ennen kiinteistön peruskorjausta Sale Liipolassa käynnistyy lauantaina 7.11. tyhjennysmyynti, joka jatkuu viimeiseen aukiolopäivään eli 10.11. saakka. Asiakkaat pääsevät käyttämään päivitetyn myymälän palveluita jälleen alkuvuodesta 2021.

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 900 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme