Osuuskauppa Hämeenmaa

Sale Liipola toivottaa asiakkaat tervetulleiksi 4.1. alkaen

Jaa

Kiinteistön peruskorjauksen läpikäynyt Sale Liipola avaa jälleen ovensa maanantaina 4.1. Remontin myötä uudistettu Sale laajensi alueen lähipalveluita asiakastoiveiden pohjalta.

Tammikuussa 2021 uudelleen avattavan Salen kiinteistön talotekniikkaa on päivitetty, eikä myymälän palveluiden monipuolistamistakaan remontin yhteydessä olla unohdettu.

Tammikuussa 2020 Sale Liipolassa toteutettiin kokonaisvaltainen remontti, jossa myymälän ilme päivitettiin modernimmaksi mm. kalusteiden uusimisella, värimaailman päivityksellä sekä take away -kahvipisteellä.

Nyt kiinteistön peruskorjauksen myötä myymälä sai jälleen uusia lisäpalveluita asiakkaiden iloksi ja kauppakokemuksen monipuolistamiseksi.

– Saleen asennettiin asiakkaiden toiveissa ollut paistopiste. Asiointia ja ostosten maksamista nopeuttamaan myymälään laitettiin S-market-maailmastakin tutuksi tullut itsepalvelukassa, kertoo Hämeenmaan Sale- ja S-market-ryhmäpäällikkö Ville Kivinen.

Paistopiste tarjoilee takuuvarmoja uunituoreita suolaisia herkkuja, kuten lihapiirakoita, karjalanpiirakoita ja pasteijoita. 

Uudistettu Sale Liipola (Ostoskatu 8-10) palvelee asiakkaitaan 4.1.2021 alkaen tutuin aukioloajoin, maanantaista perjantaihin klo 7-21 sekä viikonloppuisin lauantaista sunnuntaihin klo 9-21.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Osuuskauppa Hämeenmaa, ryhmäpäällikkö Ville Kivinen, 050 373 9887

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuoneelle kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkki20.11.2020 15:15:00 EETTiedote

Visit Finland on myöntänyt Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle Sustainable Travel Finland -merkin. Tunnustuksen saaneet yritykset täyttävät matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin kestävyyden. Seurahuone on ensimmäinen Lahden seudulla Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme