Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Sale Saukkolan avajaisia juhlitaan vappuaattona

Jaa

Saukkolan uutta ekologista Salea juhlistetaan vappuaattona kylätapahtuman merkeissä. Uudella Salella turvataan alueen lähipalvelut pitkälle tulevaisuuteen.

Lauantaina 30. huhtikuuta Saukkolassa juhlitaan, kun kylän uusi kauppa avaa ovensa. Avajaisten viralliset osuudet pidetään klo 9.50 alkaen SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finérin sekä Lohjan kaupungin elinvoimajohtaja Pekka Puistosalon toimesta. Tämän jälkeen pihaa ottavat lasten iloksi haltuun Muumipeikko ja Pikku Myy. Lisäksi tarjolla on markkinahumua tuotetarjouksista Saukkolan pallon väen grillaamiin makkaroihin.

Uudesta kaupasta löytyy uusia palveluita tuorepuristetusta mehusta, paistopisteen uunituoreisiin herkkuihin unohtamatta asiointia helpottavia itsepalvelukassoja tai kuumajuomapistettä, johon voi istahtaa hetkeksi nauttimaan kupin kuumaa. ”Emme malta odottaa. Uusi kauppa pystyy entistä paremmin palvelemaan asiakkaat ja toteuttamaan toiveita. Uuteen kauppaan on helppo tulla ja valikoimastamme tulee löytymään juuri alueen asiakkaiden tarpeisiin osuva valikoima. Laajemman valikoiman myötä pystymme tuomaan tarjolle yhä enemmän myös lähituotteita ja uutuuksia. Elämme ajassa ja esimerkiksi hedelmä- ja vihannesosaston uudet tilat mahdollistavat satokausien yhä paremman esiin nostamisen. Uskomme, että Sale on jatkossa yhä enemmän se kotoisa kauppa, josta saa helposti tarvitsemansa sekä hyväntuulisen palvelun kaupan päälle”, iloitsee Salen myymäläpäällikkö Miina Huhtala.

”Uusi Sale on kooltaan vanhaan verrattuna noin 1,5-kertainen ja tuotevalikoima koostuu merkittävästi entistä laajemmasta, lähes 10 000 eri tuotteesta. Uuden rakennuksen myötä pystymme tarjoamaan nykyaikaiset modernit palvelut sekä asiakkaiden toiveiden mukaisen kattavan palvelutarjonnan. Vanha Nummen Salen kiinteistö on elinkaarensa päässä, joten uuden Salen rakentaminen oli käytännössä ainut vaihtoehto”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér.

Uudet tilat mahdollistavat myös kattavan palvelukokonaisuuden. Saukkolan apteekki avaa uudet tilat Salen kanssa saman katon alla ja aloittaa samalla SSO:n bonusyhteistyökumppanina. Lisäksi käytävältä löytyy Postin pakettiautomaatti, ja pihalle suunnitteilla on myös myöhemmin käyttöön otettava sähköautojen latauspiste.

”Ekologisuuden osalta asetimme uudelle kaupalle erittäin kunnianhimoiset tavoitteet. Teimme jo suunnitelmien yhteydessä tarkat laskelmat rakentamisen vaikutuksista luontoon. Vain ottamalla nämä seikat jo rakennusvaiheessa huomioon, voidaan niiden vaikutus myös minimoida. Rakennusmateriaalit on valittu huolella: esimerkiksi käytetty puu on kestävistä lähteistä ja sertifioitua. Itse myymälä käyttää uusiutuvaa- ja itsetuotettua energiaa tuulivoiman, hyötykäyttöön valjastetun lauhdelämmön sekä myöhemmin asennettavien aurinkopaneelien avulla, jolloin kiinteistön arjen ylläpidosta saadaan täysin päästötöntä. Se on iso juttu, joka näin osaltaan toteuttaa SSO:n asettamaa hiilinegatiivisuustavoitetta vuoteen 2025 mennessä, kertoo SSO:n liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola.

Yhteyshenkilöt

SSO:n toimitusjohtaja Tapio Finér, p. 040 540 2006

liikepaikkapäällikkö Mika Tolppola, p. 050 466 8252

ryhmäpäällikkö Joni Toivonen, p. 044 770 5452

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Hiidensalmen Salen rakentaminen alkoi - avajaisia juhlitaan ensi vuoden alussa16.5.2022 18:20:34 EEST | Tiedote

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO osti Lohjan asuntomessualueella tarjouskaupalla myynnissä olleen tontin. Tontti sijaitsee liikenneympyrän vieressä Karstuntien ja Sahakadun välissä ja paikalle suunnitellaan uuden konseptin mukaista Hyvän mielen Salea. Uusi Sale toimii paikallisesti osuvalla palvelutarjonnallaan nopeana ostospaikkana ja suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon luonto nyt ja tulevaisuudessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme