Suomen Salibandyliitto ry

Salibandyliiton ja F-liigan tiedotteet jatkossa uuden jakelujärjestelmän kautta

Jaa
Tästä eteenpäin Salibandyliiton ja F-liigan tiedotejakelussa käytetään STT Infon tiedotejakelujärjestelmää.

Tähän saakka Salibandyliiton ja F-liigan mediatiedotteet on lähetetty Salibandyliiton nimissä yhdeltä ja samalta tililtä, mutta jatkossa F-liigan tiedotteet jaetaan sen omalta tililtä ja Salibandyliiton viestit omaltaan. Käytettävä alusta on kuitenkin yksi ja sama, jossa palveluntarjoajana on STT Viestintäpalvelut.

- F-liigan näkyminen mediaviestinnässä omana organisaationaan oli merkittävin syy uudistukselle. Muutos vastaanottajille ei näy oikeastaan kuin siinä, että liitto ja liiga terävöittävät mediajakelussa niitä rooleja, jotka näkyvät jo muissa alustoissa. Salibandyliitolla ja F-liigalla on omat visuaaliseen ilmeeseensä tehdyt verkkosivustonsa ja sosiaalisen median kanavansa, nyt tämä näkyy myös mediatiedotejakelussa, kertoo Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala ja jatkaa:

- Välillä on syytä uudistaa palveluja. STT Infon tiedotejakelujärjestelmä tarjoaa uusia mahdollisuuksia kohdentaa ja laajentaa mediaviestiemme jakelua.

Mediatiedotteet löytyvät kootusti myös uutishuoneista.

Salibandyliiton uutishuone löytyy täältä ja F-liigan uutishuone täältä.

Kummankin tahon mediatiedotteet voi kuka tahansa saada sähköpostiinsa liittymällä jakelulistalle. Tilaa-painike löytyy uutishuoneen etusivun oikeasta yläkulmasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jussi Ojala, viestintäjohtaja
jussi.ojala@salibandy.fi
puh. 040 777 4831

Tietoja julkaisijasta

Suomen Salibandyliitto ry
Suomen Salibandyliitto ry
Alakiventie 2
00920 Helsinki

0400 529 017http://www.salibandy.fi

Salibandy on yksi Suomen suurimmista urheilulajeista. Haluamme luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on yli 50 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Salibandyliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme