Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SaloFest perutaan

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n järjestämä SaloFest on päätetty peruuttaa tällä viikolla lanseeratun toisen Salossa järjestettävän kaupunkifestivaalin vuoksi. SaloFest oli tarkoitus järjestää 2.-3.8.2019, kun toisen tapahtuman ajankohta olisi ollut viikkoa ennen SaloFestiä.

”Näkemyksemme mukaan tapahtumat ovat hyvin samankaltaiset. Näin ollen emme usko, että Salon kokoisessa kaupungissa riittää tarpeeksi kävijöitä kumpaankin tapahtumaan. Tämä on hyvin harmillista, mutta annamme mieluummin tilan uudelle tapahtumalle, kuin ottaisimme riskin asiakasomistajiemme rahojen käytöstä”, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

”Pahoitteluni niille, joille tuotimme pettymyksen. Kiitos viime vuoden tekijöille sekä kävijöille saamistamme positiivisista palautteista. Jatko on nyt auki”, toteaa Jääskeläinen.

Lipun ostaneet saavat rahat palvelumaksuineen takaisin. Liput tulee palauttaa ensisijaisesti samaan SSO:n lippuja myyvään toimipisteeseen, josta se on ostettu. Pdf- ja mobiililiput, sekä R-kioskilta lunastetut liput palautetaan Tikettiin lähettämällä lippukoodit ja tilinumero IBAN-muodossa osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisätietoja liittyen lippupalautuksiin voi tiedustella sähköpostiosoitteesta hei@tiketti.fi tai Tiketin asiakasneuvontanumerosta (010 843 1611 ma-pe 10-18)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot: Elina Pakkanen, asiakkuuspäällikkö SSO, p .044 770 5400, elina.pakkanen@sok.fi

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Suur-Seudun Osuuskaupan edustajistovaalien ehdokasasettelu alkaa – nyt on aika edistää uusia paikallistoiveita6.1.2020 19:58:24 EETTiedote

Nuorten liikkumisen mahdollistavat Ässäkentät, punalapputuotteet, Nosto-automaatit, laaja palveluvalikoima ja verkosto – osuuskauppa näkyy jo nyt monella tavalla asiakasomistajiensa arjessa. Mitä muuta osuuskaupan asiakasomistajat odottavat omalta kaupaltaan? Mikä rooli osuuskaupalla voisi olla läntisen Uudenmaan ja Salon seutukunnan kehityksessä? Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n pian alkavissa vaaleissa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme