Orkla CareOrkla Care

Salvequickin uutuus hoitaa jalkojen yleisimpiä ongelmia hellävaraisesti

Jaa

Salvequickin uutuus Foot Rescue All in One Cream tuo helpotusta jalkojen iho-ongelmiin. Voiteen vaikuttava ainesosa 1,5-pentanediolin antimikrobiologinen koostumus eliminoi jalkasilsaa ja pahaa hajua. Lisäksi se kosteuttaa ja pehmittää kuivaa ihoa hellävaraisen tehokkaasti ilman kutisevaa ja polttelevaa tunnetta. Tuote on saatavilla hyvin varustetuista apteekeista keväästä 2020 alkaen.

Salvequick Foot Rescue All in One Cream
Pakkauskoko: 100 ml
Jälleenmyynti: Apteekit
Hinta: noin 29 euroa
Salvequick Foot Rescue All in One Cream Pakkauskoko: 100 ml Jälleenmyynti: Apteekit Hinta: noin 29 euroa

Valtaosalla ongelmia jaloissa

Tutkimusten mukaan valtaosa ihmisistä kärsii jostain jalkojen ongelmasta*. Jalkojen hiertymät ja rakot häiritsevät useammin kuin kerran vuodessa puolta vastaajista. Känsistä eli liikavarpaista kärsii lähes joka kolmas (30 %). Kuivat jalat vaivaavat keskimäärin reilua neljännestä (27 %) vastaajista. Naisilla kuivat jalat ovat selvästi yleisempi ongelma (38 %) kuin miehillä. Halkeilevat kantapäät ovat neljänneksen ongelma. Jalkojen paha haju vaivaa 14 % ja jalkasilsa 8 % vastanneista. 

Jaloissa on kolme erilaista ihoaluetta, joista jalkapöydän iho on säären kaltaista, jalkapohjissa on paksu ihokerros ja varpaiden välissä on herkkä ja ohut iho. Erityisesti jalkapohjien iho tarvitsee runsaasti kosteutta. Kuiva iho on herkempi infektioille ja ihon kutina voi olla merkki lievästä kuivuuden aiheuttamasta tulehduksesta. Sen vuoksi kannattaa valita tuote, joka on suunniteltu erityisesti jaloille. 

Jalkoihin muodostuvat kovettumat ovat puolustusreaktio ihoon kohdistuneeseen paineeseen ja hankaukseen. Sen vuoksi myös jalkojen raspausta suositellaan vältettäväksi. Raspauksen aiheuttama hankaus voi aiheuttaa kovettumia myös jalkojen niille aluille, joissa niitä ei ole ollut aiemmin. Suihkun, kylvyn tai jalkoja hemmottelevan jalkakylvyn jälkeen kannattaa iho rasvata huolellisesti, sillä lämmin vesi liuottaa ihon pinnasta luonnollista kosteutta ylläpitävää sarveiskerroksen rasvavaippaa.

Salvequickin uutuus on jalkojen pelastus 

Uusi Salvequick Foot Rescue All in One Cream on monikäyttöinen ja poikkeuksellisen hyvin kosteuttava jalkavoide, joka hoitaa ja ehkäisee niin jalkasilsaa, halkeavia kantapäitä kuin kovettumia eli hyperkeratoosia. Lisäksi voide nopeuttaa ihon luontaista uudistumista sekä eliminoi pahaa hajua. Hyvin kosteutettu ja terve iho on myös vastustuskykyisempi infektioita ja sieniä vastaan. Voiteen vaikutukset voi havaita kahden viikon kuluessa.

Tieteellisessä Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications -julkaisussa julkaistiin maaliskuussa 2020 tutkimus, joka oli toteutettu Salvequick-jalkavoiteella. Avoimessa, yhden tutkimushaaran tutkimuksessa kaikilla jalkavoidetta käyttäneillä 46 koehenkilöllä jalkojen halkeamat, kovettumat ja/tai kuivat jalat vähenivät yli puoleen kahdessa viikossa. Kehityssuunta jatkui positiivisena neljän ja kahdeksan viikon hoitojakson edetessä. **

Salvequick Foot Rescue All in One Cream on luokan IIa lääkinnällinen laite ja sen vaikuttava ainesosa on patentoitu 1,5-pentanedioli, jolla on antimikrobisia ja vettä sitovia ominaisuuksia. Se stimuloi ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja ilman ihoärsytystä. 1,5-pentaanidiolin passiivisen vaikutustavan ansiosta tuote soveltuu terveille jaloille jalkavaurioiden, kuten sienten ja haavaumien, ehkäisyyn. 

Voiteen koostumus tekee siitä helposti levittyvän ja nopeasti imeytyvän. Voide sisältää aaprottimaruna-yrttiä, joka tekee tuotteeseen miellyttävän raikkaan tuoksun ja viilentävän tunteen. 

Aikuisille tarkoitettua tuotetta annostellaan yksi pumpun painallus molempiin jalkoihin kahdesti päivässä. Käytettävä määrä vaihtelee hoidettavan alueen koon mukaan. Voide levitetään puhtaisiin ja kuiviin jalkoihin, ja sillä peitetään koko hoidettava alue. Tuotetta käytetään molempiin jalkoihin, ja kädet tulee pestä käytön jälkeen, jolloin muiden alueiden kontaminoituminen estetään. Jalkavoide ei sovellu lapsille tai munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville.

*Lähde: Novus helmikuu 2018 ja YouGov Market Mappings 2011–2017
** 
Lähde: Lundvall, M., Stenlöf, K. and Faergemann, J. (2020) A Prospective Single-Arm Investigation As- sessing Performance of a Multifunctional Foot Cream in Subjects with Tinea Pedis Interdigitalis and Heel Cracks, Calluses and/or Dry Feet. Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications, 10, 20-27. https://doi.org/10.4236/jcdsa.2020.101003

Tuotetiedot:

Salvequick Foot Rescue All in One Cream

Koostumus: Aqua, 1,5-Pentanediol, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Isostearyl Isostearate, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth- 20, Xanthan Gum, Artemisia Abrotanum Leaf/Stem Extract, Disodium Phosphate, Sodium Phosphate.

Pakkauskoko: 100 ml
Jälleenmyynti: Apteekit
Hinta: noin 29 euroa

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuluttajatiedustelut: 

Maahantuoja: Orkla Care Oy Äyritie 24, 01510 Vantaa
Puhelin: 010 218 3700

Lisätietoja medialle:
Nina Olin
nina.olin@orkla.fi, 050 572 7470

Viestintä, kuvat ja tuotelainat: 

Ilme, Karri Harju
karri.harju@ilme.fi, 044 201 1077

Kuvat

Salvequick Foot Rescue All in One Cream
Pakkauskoko: 100 ml
Jälleenmyynti: Apteekit
Hinta: noin 29 euroa
Salvequick Foot Rescue All in One Cream Pakkauskoko: 100 ml Jälleenmyynti: Apteekit Hinta: noin 29 euroa
Lataa
Salvequick Foot Rescue All in One Cream
Pakkauskoko: 100 ml
Jälleenmyynti: Apteekit
Hinta: noin 29 euroa
Salvequick Foot Rescue All in One Cream Pakkauskoko: 100 ml Jälleenmyynti: Apteekit Hinta: noin 29 euroa
Lataa
Salvequick Foot Rescue All in One Cream
Pakkauskoko: 100 ml
Jälleenmyynti: Apteekit
Hinta: noin 29 euroa
Salvequick Foot Rescue All in One Cream Pakkauskoko: 100 ml Jälleenmyynti: Apteekit Hinta: noin 29 euroa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Orkla Care
Orkla Care
Äyritie 24
01510 Vantaa

010 218 3700https://www.orkla.fi/

Orkla Care Finland tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita tuotteita henkilökohtaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja haavanhoitoon, kotitalouden puhdistukseen sekä suomalaiseen pukeutumiseen sopivia laadukkaita vaatteita ja alusvaatteita.

Tunnetuimmat tuotemerkkimme ovat Möller, Nutrilett, Sana-Sol, Jordan, L300 ja Salvequick, Norlyn, Pierre Robert ja Black Horse. Olemme osa Orkla-konsernia.

Vastuullisuus on tärkeä osa Orklan toimintaa ja kehitämme siksi entistä terveellisempiä tuotteita, joiden valmistuksessa ja käytössä on otettu huomioon myös ympäristöasiat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Orkla Care

Ihon paras ystävä aurinkoisille päiville – P20-tuotteet suojaavat auringolta jopa 10 tunnin ajan17.2.2020 14:44:01 EETTiedote

Valoisan ajan lisääntyessä on hyvä jälleen muistaa ihoa suojaavat aurinkotavat. Aurinko on ihmiselle elintärkeä, mutta ultraviolettisäteet ovat haitallisia, sillä ne sekä polttavat että vanhentavat ihoa. P20-tuotteet antavat pitkäaikaisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Tuotteita jälleenmyyvät hyvin varustetut päivittäistavarakaupat, tavaratalojen kosmetiikkaosastot sekä apteekit. Valikoima vaihtelee myymälöittäin.

Bio-Oil hellii ihoa raskausaikana ja minimoi raskausarpien näkymisen19.12.2019 10:15:53 EETTiedote

Kautta maailman tunnettu Bio-Oil Erikoisihonhoitoöljy auttaa vähentämään raskausarpien muodostumista sekä arpien, olemassa olevien raskausarpien ja ihon sävyn epätasaisuuksien näkymistä. Öljypohjainen Bio-Oil on miellyttävä osa normaalia ihonhoitoa raskaudenkin aikana – se kosteuttaa, silottaa ja pehmentää ihoa ja jättää iholle kevyen tunteen. Bio-Oilia on turvallista käyttää raskauden aikana, ja Bio-Oil Erikoisihonhoitoöljy onkin maailman johtava tuote raskausarpien hoitoon. Bio-Oilia jälleenmyyvät apteekit, tavaratalojen kosmetiikkaosastot ja hyvin varustetut päivittäistavarakaupat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme