Kustannusosakeyhtiö Otava

Sami Kuronen luki äänikirjallisen satuja lapsille

Jaa

Otava julkaisee tänään Suomen lasten iltasadut -äänikirjan, joka sisältää kokoelman rakastetuimpia klassikkosatuja suositun radioäänen Sami Kurosen lukemana. Äänikirja sisältää mm. H.C. Andersenin ja Grimmin veljesten satuja sekä kotimaisia ja ulkomaisia eläinsatuja.

Sami Kuronen
Sami Kuronen

Alun perin painettuna kirjana vuonna 2015 ilmestynyt valikoima klassikkosatuja on Laila Hirvisaaren ja Anja Salokanteleen kokoama.

”Olen lukenut viime vuosina Instagramissa paljon iltasatuja lapsille livenä ja saanut joka kerta lukuisia kyselyitä äänikirjasta”, Sami Kuronen kertoo. ”Nyt Suomen lasten iltasatujen kautta tarjoutui täydellinen mahdollisuus päästä lukemaan klassikosatuja kaikkien kuultavaksi. Ääni saattaa olla monelle lapselle jo entuudestaan tuttu Toisenlaiset äidit ja Toisenlaiset teiniäidit -ohjelmien satutuokioiden kautta”, Kuronen jatkaa.

”Olen erittäin iloinen siitä, että lasten äänikirjojen suosio on kasvanut tänä keväänä merkittävästi. Lapsen ja aikuisen yhteinen hetki kirjan parissa on meistä tärkeää. Halusimme tuoda tutun ääneen kokoamaan perheen yhteen iltasatujen pariin”, kertoo Otavan sähköisen kustantamisen liiketoimintapäällikkö Noora Al-Ani.

Äänikirja on saatavissa kaikilta äänikirjajakelijoilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Sami Kuronen
Sami Kuronen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Sinä voit vaikuttaa. Tekoja nyt! -kirjan julkaisua juhlitaan IG Livessä torstaina 14.5. klo 19.0011.5.2020 09:32:00 EESTTiedote

Tuore Tekoja NYT! -tietokirja on ensiaputeos akuuttiin maailmantuskaan kaikille, joita huonot uutiset ahdistavat. Mitä voin tehdä torjuakseni ilmastonmuutosta tai puuttuakseni syrjintään? Kuinka autan säilyttämään luonnon monimuotoisuutta tai käyn keskustelua jakautuneessa maailmassa? Teoksen teemoista puhutaan Otavan Instagramin livelähetyksessä torstaina 14.5.2020 klo 19.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme