Business Tampere

Samsung Europe kutsuu ohjelmisto- ja laiteteknologiayrityksiä mukaan Samsung Mobile Advance -ohjelmaansa yhteistyössä Business Tampereen kanssa

Jaa

Samsung etsii innovatiivisia ratkaisuja, jotka kehittävät ohjelmaa ja tuovat sille lisäarvoa. Mukaan valittujen yritysten on mahdollista saada Samsungilta innovaatiolleen maksimissaan 50 000 euron rahoitus sekä teknistä ja projektitukea kuuden kuukauden ajan.

Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere
Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere

Samsung Mobile Advance on apurahoitusohjelma uusille Proof-of-Concept (PoC) -hankkeille, jotka on räätälöity erityisesti Samsung Mobile -tekniikalle. Yritykset voivat hakea mukaan 19.3.2021 asti.

Viime vuonna lempääläläinen LAKKA Health Oy valittiin mukaan kehittämään Samsungille mobiilitekniikkaa

Business Tampere on mukana koordinoimassa hakua ja toimii Tampereen seudun yritysten ja Samsungin välikätenä. Yhteistyötä jatkettiin viime vuonna toteutetun menestyksekkään haun pohjalta. Silloin lempääläläinen LAKKA Health valittiin yli 40 eurooppalaisen startupin joukosta PoC-vaiheeseen.

– Viime vuonna yhdistimme onnistuneesti LAKKA Healthin ja Samsungin, jotka tekevät nyt teknologiakehitysyhteistyötä. Tämän mahdollisti yrityksen ydinryhmä, jossa on mukana mekaniikan, elektroniikan, materiaalien, ohjelmistojen suunnittelun ja data-analytiikan osaajia. Tavoitteenamme on saada Tampereen seudulta osaajia mukaan myös tällä kertaa, kertoo teknologia-asiakkuusvastaava Oliver Hussey Business Tampereesta.

Samsung Mobile Advance –ohjelmasta kiinnostuneet ja mukaan haluavat yritykset voivat ottaa yhteyttä suoraan Business Tampereeseen ja Oliver Husseyhin 19.3. mennessä.

LAKKA Health

LAKKA Health on tuore yritys, joka on erikoistunut kehittämään innovatiivisia ratkaisuja lääkintä- ja hyvinvointilaitteisiin. Yritys toimii tällä hetkellä idyllisessä ja kauniissa Lempäälän kunnassa. Pienestä koostaan ja syrjäisestä sijainnistaan huolimatta LAKKA Health on saanut ratkaisuilleen maailmanlaajuista kiinnostusta ja rakentanut hyvät verkostot globaaleihin yrityksiin. LAKKA Healthin missio on edistää ihmisten terveyttä kohtuuhintaisella ja laadukkaalla hoidolla. https://lakkahealth.fi/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere
Kuva: Laura Vanzo/Visit Tampere
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Business Tampere
Business Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

http://www.businesstampere.fi

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle. Yhtiön toimintaa ohjaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia. Rakennetaan uutta Tampereen seutua. Yhdessä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Business Tampere

Tampereen seudun yritykset luovat uusia saunaelämyksiä maailmanmarkkinoille - Hyvinvoinnin merkityksen kasvaessa kotimaiset ja kansainväliset asiakkaat etsivät autenttisia saunaratkaisuita19.4.2021 16:31:38 EEST | Tiedote

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere sekä markkinoinnin ja matkailun asiantuntijaorganisaatio Visit Tampere tiivistävät yhteistyötään Sauna from Finland ry:n kanssa. Strategisella kumppanuudella on tarkoitus aktivoida Tampereen seudun yrityksiä innovoimaan uusia saunaelämystuotteita ja liittymään osaksi kasvavaa saunaelämysalaa. Ekologinen ja kestävästi rakennettu suomalainen sauna nimittäin myy maailmalla ja erityisesti kokonaisratkaisuille on kysyntää.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme