Newsec

Sanna Kostiainen Suomen Newsecin viestintä- ja markkinointijohtajaksi

Jaa

FM Sanna Kostiainen on nimitetty Newsecin Suomen liiketoimintojen viestintä- ja markkinointijohtajaksi 7.1.2020 alkaen. Tehtävä on uusi, ja Kostiaisen vastuulle kuuluvat Newsecin Suomen liiketoimintojen viestintä ja markkinointi. Hän raportoi tehtävässään Head of Newsec Advisory in Finland Mikko Tenholalle.

Sanna Kostiainen siirtyy Newsecille Citycon Oyj:n Senior Communications Managerin tehtävistä. Tätä ennen hän on toiminut useita vuosia Rakennuslehden toimittajana.

– Newsec on monipuolinen kiinteistöalan asiantuntijayritys, palveluksessamme Suomessa on jo lähes 500 eri alojen asiantuntijaa. Nyt on aika lähteä kehittämään entistä systemaattisemmin myös brändiä ja muuta näkyvyyttä. Sanna Kostiainen on erittäin kokenut kiinteistöalan viestinnän ja b2b-markkinoinnin ammattilainen, ja hänellä on erinomaiset omat verkostot toimialalla. On hienoa saada hänet mukaan tiimiin, Head of Newsec Advisory in Finland Mikko Tenhola toteaa.

– Haluamme näkyä ulospäin vahvasti yhtenä Newsecinä, joka tarjoaa kattavasti erilaisia kiinteistöalan asiantuntijapalveluita. Siksi on tärkeää, että viestintää ja markkinointia johtaa yksi henkilö, joka on koko Suomen liiketoiminnan yhteinen resurssi, sanoo Anna-Liisa Sarasoja, Deputy Head of Property Asset Management, Newsec in Finland.

– Olen innoissani mahdollisuudesta päästä kehittämään ja monipuolistamaan Newsecin näkyvyyttä yhtiön eri sidosryhmien keskuudessa. Newsecillä on erinomainen maine konsulttina ja työpaikkana, joten tästä tilanteesta on hyvä lähteä liikkeelle, Sanna Kostiainen sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mikko Tenhola
Head of Newsec Advisory in Finland, MRICS, Partner
mikko.tenhola@newsec.fi
040 500 1310

Anna-Liisa Sarasoja
Deputy Head of Property Asset Management, Newsec in Finland
anna-liisa.sarasoja@newsec.fi
040 193 1083

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Newsec
Newsec
Mannerheiminaukio 1 A, PL 52
00101 Helsinki

http://www.newsec.fi

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavasti kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin palveluita niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten osakkaiden omistama. Konserni toimii seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa, ja sillä on 1 800 työntekijää, joista yli 400 Suomessa. Vuonna 2018 Newsec avasi toimiston Lontooseen palvellakseen entistä paremmin Pohjoismaista ja Baltiasta kiinnostuneita kansainvälisiä sijoittajia.

Newsec hallinnoi noin 53 miljardin euron kiinteistöomaisuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa, kirjoittaa vuokrasopimuksia vuosittain noin miljoonasta neliöstä, toimii neuvonantajana kiinteistökaupoissa noin 3,3 miljardin euron edestä ja tekee arviointeja ja analyysejä lähes 165 miljardin euron arvoiselle kiinteistöomaisuudelle. Suuret volyymit, hyvä paikallistuntemus sekä eri toimialojen syvä ymmärrys tuovat Newsecille erityisosaamista Pohjois-Euroopan kiinteistömarkkinoilla. Newsec on julkaissut pohjoismaista kiinteistömarkkinakatsausta säännöllisesti vuodesta 2001 ja Suomen kiinteistömarkkinakatsausta vuodesta 2012 lähtien. Tutustu tuoreimpaan Suomen katsaukseen osoitteessa www.newsec.fi/kiinteistomarkkinakatsaus.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Newsec

Newsecin Suomen kiinteistömarkkinakatsaus: kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa kiinteistökaupan markkinoilla12.2.2020 12:00:00 EETTiedote

Kiinteistöt pysyvät houkuttelevana sijoitussegmenttinä muita sijoituskohteita paremman tuoton ja varmemman toimintaympäristön ansiosta. Kaupankäyntiä hidastaa lähinnä se, että tarjonta ei vastaa vahvaan kysyntään. Sijoittajia kiinnostavat sijainnit ovat Helsingin ydinkeskustan lisäksi pääkaupunkiseudun muut prime-osamarkkinat ja Turku sekä Tampere. Myös modernien ja hyvillä paikoilla sijaitsevien logistiikkakiinteistöjen kysyntä on vahvaa. Ne tarjoavat toimistokohteisiin verrattuna hyvää tuottoa ja verkkokaupan kasvun myötä modernille logistiikkatilalle riittää käyttäjäkysyntää, mikä pitää yllä eurooppalaisittainkin vertailtuna korkeita vuokratasoja.

Rikard Nyhrén Newsec Property Asset Managementin Pohjoismaiden operatiiviseksi johtajaksi16.1.2020 09:56:00 EETTiedote

Newsec Property Asset Management on kasvanut voimakkaasti kaikissa Pohjoismaissa viime vuosien aikana. Yhtiö on nyt toimialallaan Euroopan toiseksi suurin manageerauksessa olevalla kohteiden pinta-alalla mitattuna. Uskomme kasvun jatkuvan, ja tätä kasvua uusi Pohjoismaiden operatiivinen johtaja Rikard Nyhrén vahvistaa. Hänen roolinaan on erityisesti yhteisten parhaiden käytäntöjen kehittäminen ja levittäminen kaikissa maayhtiöissä. Rikard Nyhrén on työskennellyt aiemmin kiinteistöjohtajana Hemsöllä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme