Retriever Suomi Oy

Sanna Kranjc Retriever Suomen markkinointi- ja viestintäpäälliköksi

Jaa

Mediaseuranta- ja -analyysitoimisto Retriever on nimittänyt Sanna Kranjcin Marketing and Communications Managerin tehtävään 12.10.2020 alkaen. Kranjc siirtyy tehtävään yhtiön sisältä Media Analysis Managerin määräaikaisesta sijaisuudesta Eevi Alanissin palatessa perhevapaalta. Kranjc jatkaa yrityksen johtoryhmän jäsenenä.

Sanna Kranjc / Kuva: Heikki Saukkomaa
Sanna Kranjc / Kuva: Heikki Saukkomaa

Sanna Kranjc on toiminut ennen Retrieverille tuloaan muun muassa viestintäpäällikkönä valtionyhtiö Vimanassa (nyk. osa DigiFinlandia) sekä Keskuskauppakamarissa.

”Olen erittäin iloinen, että pääsen jatkamaan työtä Retrieverillä ja viestinnän mittaamisen parissa. Pidän hyvin tärkeänä sitä, että viestintä nähdään suomalaisissa organisaatioissa strategisena toimintona ja organisaation tavoitteiden saavuttamisen mahdollistajana. Mitattavien tavoitteiden asettaminen viestinnän tekemiselle tarjoaa viestijöille keinot työnsä arvon osoittamiseen lukujen kautta. Kannustan kaikkia viestinnän ammattilaisia johtamaan viestinnän tavoitteet organisaation strategiasta ja mittaamaan niiden toteutumista. Näin viestintä voi tehdä näkyväksi roolinsa strategian toteutumisen edistäjänä”, Kranjc sanoo.

Retriever on Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysitoimisto. Yrityksellä on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Retriever Suomi Oy on marraskuussa 2016 perustettu yhteisyritys, jonka omistavat Retriever-konserni ja Suomen Tietotoimisto STT. Retriever Suomen liikevaihto oli vuonna 2019 reilut 2,8 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua 30 prosenttia verrattuna vuoteen 2018.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Sanna Kranjc / Kuva: Heikki Saukkomaa
Sanna Kranjc / Kuva: Heikki Saukkomaa
Lataa
Sanna Kranjc / Kuva: Heikki Saukkomaa
Sanna Kranjc / Kuva: Heikki Saukkomaa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Retriever Suomi Oy
Retriever Suomi Oy
Kalevankatu 20
00100 Helsinki

+358 (0)20 770 5730https://www.retriever.fi/
Retriever on Pohjoismaiden johtava mediaseuranta ja -analyysitoimisto. Yrityksellä on toimistot Helsingin lisäksi Tukholmassa, Oslossa ja Kööpenhaminassa. Retriever Suomi Oy on marraskuussa 2016 perustettu yhteisyritys, jonka omistavat Retriever-konserni ja Suomen Tietotoimisto STT.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Retriever Suomi Oy

Retriever ostaa sosiaalisen median hallintaan erikoistuneen startupin RelationsDeskin4.6.2019 10:45:00 EESTTiedote

- Kauppa tulee entisestään vahvistamaan Retrieverin voimakasta kasvua Suomessa, arvioi Retriever Suomen toimitusjohtaja Mika Roman. Mediaseuranta ja -analyysitoimisto Retriever ostaa RelationDeskin ja lisää sen hyvin menestyneet palvelut tarjoamaansa. Tämän jälkeen Retriever pystyy tarjoamaan laaja-alaisen palveluvalikoiman viestinnän palveluita niin toimitettuun kuin sosiaaliseen mediaan. Kattava palveluvalikoima RelationDeskin palvelu auttaa asiakkaita hallitsemaan sosiaalisen median kanavissa käytävää keskustelua. Se tarkoittaa, että palvelua voi käyttää julkaisemiseen, asiakaskyselyihin vastaamiseen ja some-kanavissa tapahtuvan toimintansa analysointiin. - RelationDesk täydentää erinomaisesti Retrieverin seurantapalveluita. RelationDeskin palvelu vastaa yritysten tarpeeseen käydä nopeaa ja koordinoitua vuoropuhelua sosiaalisessa mediassa, kertoo Mika Roman. - Kun yhdistämme Retrieverin ja RelationDeskin palvelut, asiakkaamme tietävät tarkasti mitä heistä puhutaan kaikissa mediakana

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme