Aito Media

Sanna-Sisko Tohkasta Aito Median uusi avainpelaaja

Jaa
Sanna-Sisko Tohka (HANDOUT)
Sanna-Sisko Tohka (HANDOUT)

Elokuvia ja tv-ohjelmia tuottava Aito Media Oy on nimittänyt Sanna-Sisko Tohkan (s. 1969), vastaavaksi tuottajaksi 27. tammikuuta lähtien. Hänestä tulee myös Aito Median johtotiimin jäsen.

Tohka siirtyy tehtäväänsä Nouhau Productions Oy:stä luovan johtajan paikalta, jossa hän vastasi Nouhau Productionsin ohjelmien kehitystyöstä ja sisällöstä. Hänen luomiaan tv-ilmiöitä ovat muun muassa Myyntimies Jethron useat kaudet sekä Venla-palkittu Lapin Sampo ja Kauppiaan rouva.

Tohka on tehnyt yli 20-vuotisen uran ohjaten ja käsikirjoittaen useita reality- ja lifestyle-ohjelmia, dokumentteja ja studiotuotantoja muun muassa Susamurussa ja MTV:llä.

"Mahtavaa saada joukkoomme kokenut ja kekseliäs sisältöosaaja, joka osaa ohjata tähtien vahvuuksia ja tehdä monipuolisia ohjelmia. Sanna-Sisko vahvistaa kykyämme tehdä yhä enemmän merkityksellisiä ja viihdyttäviä ohjelmia suomalaisille", sanoo Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

"On upeaa päästä mukaan yhteen Suomen suurimmista tuotantoyhtiöistä, jossa on kuitenkin kodinomainen henki. Aito Median oma tuotekehitys on vahvaa ja kotimainen sisältö vetovoimaista. Siitä ja kyvystä lukea yleisöä syntyy menestys. Odotan innolla luovien päiden tuottoisia yhteentörmäyksiä, yhdessä huippujengin kanssa!" sanoo Sanna-Sisko Tohka.

Aito Median Oy:n nykyisiä tuotantoja ovat muun muassa Pirjo, Ei haukku haavaa tee, Ennätystehdas, Olet mitä syöt sekä Suomen huutokauppakeisari. Aito Media -konsernin liikevaihto oli viime tilikaudella noin 11 miljoonaa euroa, ja vakituista henkilöstöä oli 22.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ilkka Hynninen, toimitusjohtaja
p. 050 544 4722
ilkka.hynninen@aitomedia.fi

Kuvat

Sanna-Sisko Tohka (HANDOUT)
Sanna-Sisko Tohka (HANDOUT)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Aito Media
Aito Media
Hämeentie 157, 4. krs,
00560 Helsinki

+358 50 380 4160https://www.aitomedia.fi

Aito Media - aitomedia.fi

Aito Media Oy on yksi Suomen suurimmista tv-tuotantoyhtiöistä. Vuonna 2003 perustettu Aito Media on kehittänyt ja tuottanut yli 50 televisiosarjaa, ja yhtiön ohjelmia on näytetty yli 40 maassa. Aito Media tuottaa vuosittain yli 200 tuntia ohjelmistoa suomalaisille televisiokanaville ja kansainväliseen levitykseen. Yhtiö tuottaa niin dokumentaarisia sarjoja, draamaa, viihdettä kuin formaatteja. Aito Median ohjelmia ovat muun muassa Suomalainen menestysresepti, Au pairit, Rikkaat ja Rahattomat, Sinkut Paljaana, Suomen huutokauppakeisari, Olet mitä syöt, 10 suomalaista sarjamurhaajaa, Ennätystehdas, Poliisit ja draamasarjat Koskinen, Ei Haukku haavaa tee sekä Pirjo. Aito Mediasta tuli osa Mediawan-konsernia vuoden 2020 marraskuussa.

 

Lisätietoja Mediawanista – mediawan.com

Pierre-Antoine Captonin, Xavier Nielin ja Matthieu Pigassen vounna 2015 perustama Mediawan on yksi merkittävimmistä eurooppalaisista audiovisuaalisista sisältöä tuottavista itsenäisistä studioista. Mediawan kokoaa yhteen oman luokkansa parhaat audiovisuaalisen luomisen kyvyt toimimalla koko arvoketjussa:

  • Draaman, käsikirjoittamattoman sisällön sekä dokumentti-, elokuva- ja animaatioelokuvien alkuperäissisällön tuottaminen yli 50 tuotantoyhtiössä Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Suomessa ja Senegalissa (Mediawan Studios)
  • Audiovisuaalisen sisällön jakelu (Mediawan Rights, LS Distribution ja Telmondis Distribution)
  • Kanavien ja digitaalisten palvelujen julkaiseminen (Mediawan Thematics)
  • Digitaalisten sisältöjen kehittäminen ja tuotanto (Mediawan Digital Studios)

Mediawan, yhteistyössä LEONINE STUDIOSin kanssa, on ollut merkittävä itsenäinen toimija sisällön tuottajana ja jakelijana Euroopassa viimeisen vuoden aikana.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aito Media

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme