Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Sanna Svahn valdes till ordförande för det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde

Dela

Det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde höll sitt första möte 27.8.2021.

Det temporära beredningsorganet ska bereda inledandet av verksamheten och förvaltningen inom Västra Nylands välfärdsområde tills välfärdsområdesfullmäktige har valts och den välfärdsområdesstyrelse som tillsatts av välfärdsområdesfullmäktige har inlett sin verksamhet. Det temporära beredningsorganets sammansättning och uppgifter

Det temporära beredningsorganet för Västra Nylands välfärdsområde höll sitt första möte 27.8.2021:

Till ordförande för välfärdsområdets temporära beredningsorgan valdes Sanna Svahn, till första vice ordförande Tuula Suominen, till andra vice ordförande Jaana Koskela och till tredje vice ordförande Benita Öberg. Ordföranden leder också beredningen av välfärdsområdet.

Det temporära beredningsorganet sammanträder minst en gång i månaden och vid behov oftare. Den preliminära mötestidtabellen för hösten: fre 10.9, tors 23.9, fre 8.10, fre 29.10, tors 11.11, fre 26.11 och tors 9.12.

För den temporära förvaltningen inrättas ett samarbetsorgan. Till samarbetsorganet kallas personalrepresentanter för de kommunala huvudavtalsorganisationerna (FOSU, JAU, SOTE rf), två medlemmar och ersättare från var och en av dem. Till arbetsgivarrepresentanter (6) i den temporära förvaltningens samarbetsorgan utsågs Veli-Pekka Ihamäki, Timo Turunen och det temporära beredningsorganets presidium.

Mer information

Nyckelord

Bilder

Om

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde
PL 202
02070 Espoon kaupunki

https://www.espoo.fi/fi/lansi-uudenmaan-hyvinvointialue

Esbo, Hangö, Ingå, Grankulla, Kyrkslätt, Lojo, Raseborg, Sjundeå, vård- och omsorgssamkommunen Karviainen (Högfors och Vichtis) samt Västra Nylands räddningsverk bygger tillsammans Västra Nylands välfärdsområde. Ansvaret för ordnandet av social- och hälsovården och räddningsväsendet överförs till välfärdsområdet 1.1.2023.

www.lu-palvelut.fi/sote 
www.lup.fi 

Twitter: @LU_sote, @LUpelastus
Facebook: @LansiUudenmaanSote, @LansiUudenmaanPelastuslaitos

Följ Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue – Västra Nylands välfärdsområde

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum