Pirkanmaan liitto

Sanomisen paikka 8.2. - Miten kestävää tulevaisuutta tehdään?

Jaa
Miten tulevaisuudesta tehdään kestävä, ja että se takaa hyvät ja turvalliset olosuhteet myös tuleville sukupolville? Ja ennen kaikkea: mitä jokainen meistä voi tehdä kestävän tulevaisuuden hyväksi? Kaikille avoin keskustelutilaisuus alkaa Tampere-talon pääaulassa 8.2. klo 17.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sitä voi seurata myös etänä.

Tulevaisuus kuuluu kaikille ja kaikki me osallistumme myös sen tekemiseen.

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta sitä voi ennakoida. Jokainen meistä voi harjoitella ennakointitaitoja ja kerätä ennakointitietoa. Ennakointia tarvitaan varautumiseen ja tulevaisuuden kehityssuuntiin vaikuttamiseen. Muun muassa nämä teemat johdattelevat tilaisuudessa käytävään paneelikeskusteluun ja sen eri näkökulmiin kestävän tulevaisuuden luomiseksi.

Keskustelun juontajana ja tulevaisuuden ennakointiin johdattajana toimii Maria Virtanen Pirkanmaan liitosta.

Avauksen jälkeen jatketaan paneelikeskustelulla, johon liittyvät mukaan Pirkanmaan Osuuskaupan palveluliiketoiminnan kehityspäällikkö Mia Häkkinen, innovaatio- ja tulevaisuustyön johtaja Petri Räsänen Pirkanmaan liitosta, liiketoiminnan johtaja Carita Prokki Tampereen ammattikorkeakoulusta ja tulevaisuusanalyytikko Johanna Kirjavainen Business Tampereesta.

Tilaisuuden juontaja Maria Virtanen toimii Pirkanmaan liiton, Business Tampereen ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteisen TJANSSI-hankkeen projektipäällikkönä.

Tapahtuman kesto on noin tunti.

Mikäli et pääse paikan päälle, tilaisuutta on mahdollista seurata striimattuna tämän linkin takaa.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto: Tampere-talo ja TAMK

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maria VirtanenProjektipäällikköPirkanmaan liitto

Innovatiivisella tiedolla johtamisen ja ennakoinnin allianssimallilla vahvistetaan erityisesti Pirkanmaan elinkeinoelämän tulevaisuusorientaatiota. Olen Pirkanmaan liiton, Business Tampereen ja Tampereen ammattikorkeakoulun yhteisen TJANSSI-hankkeen projektipäällikkö.

Puh:044 422 2041maria.virtanen@pirkanmaa.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan liitto
Pirkanmaan liitto
Kelloportinkatu 1 B
33101 Tampere

03 2481 111http://www.pirkanmaa.fi

TJANSSI-hanke: Resilienssiä elinkeinoelämälle – Kohti tiedolla johtamisen ja ennakoinnin allianssimallia Pirkanmaalla.

Kyseessä on Pirkanmaan liiton rahoittama hanke, johon käytetään alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukemisen kehittämiseen suunnattua rahoitusta (AKKE-rahoitus).

Hankkeessa rakennetaan julkisen sektorin toimijoiden ennakointiallianssia ja tietopalvelua, jossa tulevaisuustietoa tuotetaan, jalostetaan ja jaetaan yhdessä toimijoiden tarpeiden pohjalta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan liitto

Sote-hankkeet aloittavat pian uudessa kotipesässä, Pirkanmaan hyvinvointialueella9.12.2022 13:22:32 EET | Tiedote

PirSOTE- ja PirKOTI -hankkeet ja niiden valmistelijat siirtyvät vuoden vaihtuessa Pirkanmaan liitosta Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Millä mielellä hankejohtaja Eeva Halme summaa tähänastista ja katsoo tulevaan? – On hienoa kuulua PirSOTE-perheeseen ja siirtyä nyt eteenpäin, Eeva Halme vastaa. – Tänä vuonna olemme jo tehneet valmistelua tiiviissä yhteistyössä kuntien ja hyvinvointialueen valmistelijoitten kanssa.

Kommentoi Pirkanmaan liikennejärjestelmäsuunnitelman luonnosta 3.2.2023 saakka9.12.2022 09:30:26 EET | Tiedote

Pirkanmaan uuden liikennejärjestelmäsuunnitelman luonnosta on nyt mahdollista kommentoida. Toivomme, että mahdollisimman moni pirkanmaalainen voisi sanoa siitä mielipiteensä. Liikennejärjestelmäsuunnitelmaan on mahdollista tutustua ja jättää vapaamuotoista palautetta Pirkanmaan liiton aluetietopalvelun sivuilla. Palautekanava on auki 3.2.2023 asti, ja saatu palaute huomioidaan suunnitelman viimeistelyssä ennen sen hyväksymistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme