Tamro Oyj

Sari Petäjäniemi-Soininen aloittaa Tamron henkilöstö- ja lakiasiainjohtajana

Jaa

Varatuomari, MBA Sari Petäjäniemi-Soininen on nimitetty Tamron henkilöstö- ja lakiasiainjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi 1.1.2022 alkaen. Tehtävässään hän vastaa henkilöstö- ja lakiasioiden strategisesta kehittämisestä ja johtamisesta.

Petäjäniemi-Soinisella on kokemusta niin henkilöstöhallinnon johtotehtävistä kuin juristin tehtävistä. Tamroon hän siirtyy Suomen Terveystalosta, missä hän on seitsemän vuoden ajan työskennellyt eri HR-johtotehtävissä, viimeisimpänä julkisten palveluiden ja kasvuliiketoimintojen henkilöstöjohtajana.

– Tamrolla on vahvat juuret ja samalla innostava missio toimittaa terveyttä ja tarjota vaikuttavia palveluita. Vahvat osaajat ovat Tamron keskeinen menestystekijä, ja olen erittäin ylpeä päästessäni liittymään Tamron ammattilaisten joukkoon. Odotan, että pääsemme yhdessä kehittämään yritystä edelleen eteenpäin, Petäjäniemi-Soininen sanoo.

Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen toivottaa Petäjäniemi-Soinisen lämpimästi tervetulleeksi Tamroon.

– Tavoitteenamme on koko henkilöstömme kanssa kehittää kyvykkyyksiämme nopeasti muuttuvalla terveysalalla ja samalla palvella lääke- ja terveysalan asiakkaitamme sloganimme "tarmolla ja sydämellä" mukaisesti. Sarilla on vahva kokemus henkilöstöasioiden kehittämisestä ja johtamisesta terveysalalla sekä laaja osaaminen myös lakiasioiden parista. On ilo saada Sari mukaan Tamroon ja johtoryhmätyöskentelyymme rakentamaan yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa kehittyvää ja tuoreen strategiamme mukaisesti uudistuvaa Tamroa, Kaasalainen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Tamro Oyj
Tamro Oyj
PL 11
01641 VANTAA

020 44 511https://tamro.fi/fi

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa.

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä.

Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

www.tamro.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tamro Oyj

Tamro lahjoittaa UNICEFin Ukraina-keräykseen 25 000 €2.3.2022 15:23:17 EET | Uutinen

Tamro on tehnyt 25 000 euron lahjoituksen UNICEFin Ukraina-keräykseen. Lahjoitusten avulla UNICEF tukee kriisin keskelle joutuneita lapsia ja perheitä, työskentelee terveydenhuollon järjestämiseksi konfliktialueella sekä toimittaa puhdasta vettä, suojaa ja hätäaputarvikkeita. Tamro on osa PHOENIX-konsernia, joka on eurooppalainen terveystoimialan palveluntuottaja. PHOENIX-konserni toimittaa kriisialueelle lääkkeitä, sidostarpeita ja lääkinnällisiä laitteita. - Haluamme ja koemme velvollisuudeksemme omalta osaltamme auttaa tästä murheellisesta konfliktista kärsiviä. Erityisesti ajatuksemme ovat kriisin keskelle joutuneiden lasten ja perheiden parissa, mistä syystä olemme antaneet taloudellista tukea UNICEFin kautta. Lisäksi emoyhtiömme PHOENIX tekee mittavan lääke- ja tarviketoimituksen logistisesti Ukrainaa lähellä olevista toimintamaista, sanoo Tamron toimitusjohtaja Kai Kaasalainen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme