Tampereen Särkänniemi Oy

Särkänniemi avoinna joka päivä 7.5. alkaen – Katujunalla ilmaiseksi huvittelemaan Suomen alkulohko-ottelupäivinä

Jaa
Särkänniemi ja Koiramäen eläinpuisto ovat avoinna 7.5.2022 alkaen joka päivä. Toukokuu tarjoilee huvipuistossa jääkiekkohuumaa, vaikuttajatapaamisia ja konsertteja kaikenikäisille. Katujunalla pääsee Särkänniemeen ilmaiseksi Suomen alkulohko-ottelupäivinä.

Lauantaina 7.5.2022 vietetään Koiramäen eläinpuiston kesän avajaisia, ja samasta päivästä alkaen Särkänniemen huvipuisto on avoinna joka päivä 28.8. asti. Toukokuussa huvipuisto ja Koiramäen eläinpuisto ovat avoinna ma–to klo 10–17 ja perjantaina klo 14–21. Pysäköinti Särkänniemen lähiparkkipaikalla on toukokuussa maanantaista perjantaihin maksuton.

Lätkähuumaa ja tapahtumia Särkänniemessä

Jääkiekon maailmanmestaruuskisat tuovat lätkähuuman Särkänniemeenkin. Suomen alkulohko-ottelupäivinä sekä 26.5. Särkänniemeen pääsee Tampereen Katujunalla ilmaiseksi. Ilmaiset päivät katujunailla Särkänniemeen ovat siis 13.–14.5., 16.5., 18.5., 20.–21.5., 24.5. ja 26.5. Katujuna lähtee tasatunnein Hotelli Ilveksen pihalta ja kiertää keskustan Hotelli Tornin, Tampere-talon, Jääkiekkomuseon, Särkänniemen, Laukontorin ja Keskustorin kautta.

Toukokuun viimeisellä kokonaisella viikolla Särkänniemessä järjestetään Meet & Greet -tilaisuuksia somevaikuttajien kanssa sekä kolme eri yleisöille suunnattua musiikkitapahtumaa. Herbalisti ja ZoneVD ovat tavattavissa Särkänniemessä ma 23.5. klo 13, Mandimai ja EuroHoo ti 24.5. klo 13 ja Niko & Santtu ke 25.5. klo 13. 

Kiekon kotibileet nostavat jääkiekkohuuman kattoon Särkänniemessä 27.5.2022. Alle 18-vuotiailta kielletyssä tapahtumassa esiintyvät Klamydia, Matti ja Teppo, Portion Boys sekä Oku Luukkainen. Särkänniemen laitteet sisältyvät tapahtumalippuihin.

Ikärajaton ilon kesän avauskonsertti pidetään seuraavana päivänä 28.5.2022, kun Blind Channel ja Cyan Kicks valtaavat Särkänniemen. Tapahtuma on erikseen tehtävien paikkavarausten osalta täyteen varattu, mutta päiväkohtaisia rannekkeita on tapahtumaan vielä jäljellä.

Perheen pienimpiä hemmotellaan tapahtumaviikon sunnuntaina 29.5. Mini Fest -tapahtumassa, jossa esiintyvät Mimi ja Kuku sekä Pikku Papun orkesteri. Tapahtumaan pääsee millä tahansa Särkänniemen huvipuiston sisäänpääsyn sisältävällä lipputuotteella ja paikkavarauksella.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Miikka Seppälä, toimitusjohtaja
0207 130 201, miikka.seppala@sarkanniemi.fi

Ville Aarresuo, kehitysjohtaja
0207 130 306, ville.aarresuo@sarkanniemi.fi


Heikki Ihanamäki, kaupallinen johtaja
0207 130 221, heikki.ihanamaki@sarkanniemi.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampereen Särkänniemi Oy
Tampereen Särkänniemi Oy
Särkänniemi
33230 TAMPERE

020 7130 200https://sarkanniemi.fi/fi/

Tampereen Särkänniemi Oy on vuonna 1966 perustettu Tampereen kaupungin omistama matkailuyhtiö. Särkänniemi on ilon ja elämysten alusta, Suomen monipuolisin matkailukohde ja Tampereen matkailun suurin vetovoimatekijä. Särkänniemen elämyskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä huvipuisto, akvaario, Näsinneulan näkötorni ja Koiramäen eläinpuisto sekä maamme parhaimpiin ravintoloihin kuuluva Ravintola Näsinneula.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampereen Särkänniemi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme