Pirkanmaan ELY-keskus

Sastamalassa Kantatie 44 poikki päiväksi Kiikan risteyssillan laakerikorjauksen vuoksi

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on peruskorjannut Sastamalassa Kiikan risteys- ja ylikulkusiltaa toukokuusta lähtien. Sillalla keskiviikkona 23.11. tehtävän laakerityön vuoksi Kantatie 44 liikenne ohjataan kiertoreitille yhden päivän ajaksi.

Kiertotiereitti
Kiertotiereitti

Maantien 249 ja rautatien ylittävän Kiikan risteys- ja ylikulkusillan peruskorjaustyöt jatkuvat edelleen Sastamalassa.

Myös risteys- ja ylikulkusillan laakereiden korjaustyö jatkuu vielä, ja Kantatie 44 joudutaan tällä viikolla sulkemaan yhden päivän ajaksi ajoneuvoliikenteeltä, mistä aiheutuu liikenteelle haittaa. Sen sijaan kevyen liikenteen yhteys sillan ylitse säilyy laakerin korjaustöidenkin aikana.

Laakerien korjauksen ajan ajoneuvoliikenteen käytössä on yhden päivän kestoinen kiertoreitti Sastamalantien (Maantie 249) ja Leikkuuntie (Maantie 2583) kautta. Kantatie 44 on suljettu liikenteeltä keskiviikkona 23.11. klo 9.00–19.00 välisen ajan.

Sastamalassa peruskorjataan kolme siltaa

Kiikan ylikulku- ja risteyssillan peruskorjaus käynnistyi Sastamalassa Kantatie 44:llä toukokuussa. ELY-keskus korjaa sillan loppusyksyyn mennessä perusteellisesti, ja se on osa Pirkanmaan kaksivuotiseen sillankorjausurakkaa. Sastamalan urakkaan kuuluu kaksi muutakin siltaa.

Kiikan risteys- ja ylikulkusillan siltatyö valmistuu kokonaisuudessaan joulukuussa.
Urakoitsijana toimii Tehan Oy. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Jarno Koivula, Tehan Oy, p. 040 139 3223

Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106

Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097

Tilaajan valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Oy, p. 050 410 5082

Kuvat

Kiertotiereitti
Kiertotiereitti
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Jatkuva oppiminen sai Pirkanmaalla oman strategian – laajassa yhteistyössä tehty strategia määrittelee osaamisen kehittämisen suuntaviivat ja painopisteet8.11.2022 08:59:56 EET | Tiedote

Pirkanmaalla lähdetään nyt uusin eväin kehittämään osaamista työuran ja elämän eri vaiheissa. Maakunta on saanut tätä varten ensimmäisen jatkuvan oppimisen strategian. Sen tavoitteena on varmistaa tarjolla olevat palvelut, kuten koulutusmahdollisuudet ja jatkuvan oppimisen ohjauspalvelut, entistä paremmin yritysten ja työntekijöiden saataville.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme