Verto (Vercon Oy)

Sastamalasta ponnistaa timanttinen yrityskulttuuri

Jaa

Vertolle on tänäkin vuonna myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti. Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija ja markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä Verto on reippaan kymmenen hengen yritys Sastamalasta, joka on asettanut tavoitteekseen auttaa suomalaisia veden ja energian säästämisessä teknologian keinoin ja samalla olla alan paras työpaikka.

Vertolaiset Kesäpäivillä Airiston Lumouksessa.
Vertolaiset Kesäpäivillä Airiston Lumouksessa.

- Osallistuimme Trust Index -tutkimukseen ensimmäistä kertaa viime kesänä. On hienoa, että henkilökuntamme arvostaa Vertoa työpaikkana Great Place to Work -sertifikaatin arvoiseksi työpaikaksi jo toista vuotta peräkkäin. Näin hieno yrityskulttuuri voi syntyä vain yhteen hiileen puhaltamalla, sanoo Verton toimitusjohtaja Antti Salakka.

Maailmanlaajuinen epidemia on luonut epävarmuutta ja odottamattomia haasteita liiketoiminnalle kaikilla aloilla, joten tutkimuksessa menestyminen ei ollut itsestäänselvyys. Silti Vertolla rekrytoitiin väkeä kevään aikana ja haluttiin rohkeasti lähteä mittaamaan onnistumista työnantajana ja työpaikkana.

- Yrityskulttuurin kehittäminen on tärkeä osa strategiaamme. Tutkimuksen avulla tiedämme tilanteemme vetovoimaisuudesta työnantajana ja pääsemme kehittämään niin työntekijä- kuin asiakaskokemustamme parhaalle mahdolliselle tasolle, Salakka jatkaa.

Oppimiseen kannustava yrityskulttuuri tekee kehittyvän yrityksen

Vertolla on kaikissa työtehtävissä alansa parhaat asiantuntijat, jotka ovat valmiita osaamisensa kehittämiseen huikeaa vauhtia kehittyvällä alalla. Henkilökunta kokee tekevänsä merkityksellistä työtä ja on ylpeä saadessaan kertoa olevansa Vertolla töissä. Tämä antaa erinomaiset lähtökohdat onnistua asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa. Luottamuksellisessa oppimiseen kannustavassa ympäristössä syntyy mahdollisuus saavuttaa moninaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

- Henkilökunnassamme on osaamispääomaa, jota ruokkimalla Vertolla on mahdollisuus kehittää toimintaansa ja sitä kautta vaikuttaa alan kehitykseen. Vertolaiset ovat tutkimuksen perusteella valmiita tähän. Tässä kehitystyössä on ilo olla mukana – ihmiset todellakin ovat Verton tärkein voimavara, toteaa Salakka.

Verto lyhyesti

  • Verto on sastamalalainen 13 työntekijän yritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Lisäksi meillä on toimipisteet Helsingissä, Turussa ja Tampereella.
  • Verto on Suomen johtava vedenkulutustiedon asiantuntija ja markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä.
  • Asiakkaitamme ovat esimerkiksi taloyhtiöt, vuokrataloyhtiöt, isännöitsijät, rakennuttajat, urakoitsijat, LVI-ammattilaiset ja asukkaat, jotka haluavat kiinnittää huomiota vedenkulutuksen vähentämiseen ja kiinteistön energiatehokkuuteen.
  • Palvelumme on 100 % suomalainen ja siksi Vertolle on myönnetty Avainlippu.
Verto animointi
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vertolaiset Kesäpäivillä Airiston Lumouksessa.
Vertolaiset Kesäpäivillä Airiston Lumouksessa.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Verto (Vercon Oy)
Verto (Vercon Oy)
Hopunkatu 11
38200 Sastamala

http://www.verto.fi

Verto on markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä ja Euroopan johtava vedenkulutustiedon asiantuntija. Valmistamme ja myymme huoneistokohtaisia, etäluettavia Verto -vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella. Pääkonttorimme sijaitsee Sastamalassa ja meillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

Meillä on 350 000 asiakasta ja olemme Suomen markkinajohtaja. Verto on tunnettu palvelun korkeasta laadusta, nopeasta toimituksesta, ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja asiantuntemuksesta. Verto -vedenmittausjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, siis täysin kotimainen huippupalvelu.

Vercon Oy on osa yli 50-vuotiasta suomalaista perheyritystä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Verto (Vercon Oy)

Verto: Kulutuksen mukaiseen vesilaskutukseen siirtyminen ei aina vaadi putkiremonttia19.11.2020 05:00:00 EETTiedote

Putkiremontti on kallis projekti taloyhtiölle ja siksi siihen harvoin ryhdytään kevyin perustein. Energiatehokkuusdirektiivin muutoksen toimeenpaneva lakiuudistus on aiheuttanut täysin perusteltuja kysymyksiä taloyhtiöissä. Jos vesi halutaan laskuttaa kulutuksen mukaan ja linjasaneeraus on juuri tehty, olisiko kallis investointi jälleen edessä? Nykyteknologia kuitenkin takaa sen, että putkiremonttiin ei vanhoissa taloyhtiöissä tarvitse kaikissa tapauksissa ryhtyä.

Mitä saadaan, kun yhdistetään älyteknologia, vastuullisuus, suomalainen suunnittelu ja valmistus sekä paras työpaikka? Vastaus on VERTO12.9.2019 05:41:00 EESTTiedote

Sastamalassa valmistetaan paikallisin voimin Suomessa suunniteltuja huoneistokohtaisia Verto -vedenmittausjärjestelmiä työilmapiirissä, joka hakee vertaistaan. Vaatimattomaksi tavoitteekseen Verto on asettanut olla Suomen paras työpaikka. Osoituksena tästä Sastamalan pääkonttorin seinää koristaa Great Place to Work -sertifiointi. Pieni viidentoista työntekijän yritys haluaa vaikuttaa suomalaisten vedenkäyttöön teknologian keinoin. Verto –markkinoiden älykkäin vedenmittausjärjestelmä -palvelulle myönnettiin keväällä 2019 myös Avainlippu.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme