Insinööriliitto IL ry

Satavuotias Insinööriliitto rokkaa Provinssissa

Jaa

Juhlavuottaan viettävä Insinööriliitto on näkyvästi mukana torstaina Seinäjoella alkavassa Provinsissa. Festivaalien yhteistyökumppanilla on alueella oma Ihastu insinööriin -oleskelualue, jossa voi muun muassa testata sopivuuttaan insinöörin puolisoksi.

Insinööriliiton juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtolan mukaan liitto on vuoden aikana siellä, missä on paljon ihmisiä. Liiton violetti väri on tuttu näky lukuisissa kesän suurissa yleisötapahtumissa.

– Tarkoitus on rikkoa perinteisiä käsityksiä insinööreistä, tehdä insinöörien ja muiden tekniikan ammattilaisten työtä tutuksi laajalle yleisölle ja tietenkin juhlia yhdessä, Ahtola sanoo.

Provinssi on yksi Suomen suurimmista rockmusiikkifestivaaleista. Vuonna 1979 ensimmäisen kerran järjestetty tapahtuma houkuttelee vuosittain Törnävänsaareen 70 000–80 000 kävijää.

Pääosassa festivaalissa on tietenkin musiikki. Insinööriliiton teemana tapahtumassa on Ihastu insinööriin. Liiton suuri kupoliteltta tarjoaa festarikansalle monenlaista puuhaa.

– Alueella on tatutointipiste, onnenpyörä ja tietenkin leikkimielinen, suuren suosion saavuttanut Ihastu insinööriin -testi, jolla voit testata, onko sinusta elämänkumppaniksi insinöörille, Ahtola kertoo.

Ahtolan mukaan Insinööriliiton juhlavuoden kantavana teemana on viettää juhlavuotta yhdessä liiton jäsenten, sukulaisten, ystävien ja myös vieraiden kanssa.

– Teemme insinöörien tekemään tärkeää työtä tutuksi suurelle yleisölle, mutta samalla muistutamme jäsenillemme, kuinka tärkeää on arkisen työn ja aherruksen keskellä pitää huolta itsestään ja omista läheisistään, hän sanoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

puheenjohtaja Samu Salo, 040 184 2290

juhlavuoden projektipäällikkö Grete Ahtola, 045 131 6992

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insinööriliitto IL ry
Insinööriliitto IL ry
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0201 801 801http://www.ilry.fi

Insinööriliitto on akavalainen ammattijärjestö, johon kuuluu jäsenjärjestöjen kautta 70 000 jäsentä. Jäsenet ovat insinöörejä ja muita tekniikan asiantuntijoita sekä insinööriopiskelijoita. Insinööriliitto tekee työtä parempien työpäivien puolesta.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insinööriliitto IL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme