Basam Books

SATUKIRJAUUTUUDESSA Miisa ja Samu seikkailevat supervoimien avulla

Jaa

Basam Booksin juuri ilmestyneessä satukirjassa Miisa ja Samu seikkailevat hyvinvointiin liittyvillä teemoilla. Kirjan avulla jokainen lapsi voi miettiä omia supervoimiaan ja sadun keinoin saada tietoa esimerkiksi siitä, että terveellinen ravinto, kuten mustikat, kasvattavat supervoimia.

Lastenkirjassa Miisan ja Samun Seikkailut (Basam Books 2020) Miisa ja Samu seikkailevat jännittävissä pelastustehtävissä, joita saavat päivittäin. Auttajien heimoon kuuluvat satuhahmot ovatkin aikamoisia arjen sankareita, ja heillä on supervoimia. Miisa osaa lentää ja Samulla on supernäkö, jolla hän näkee kaiken läpi, jopa talojen.

Miisan ja Samun on tärkeä pitää itsestään hyvää huolta ja levätä riittävästi, jotta supervoimat eivät hiivu. Kirjan seikkailutarinoiden myötä lapselle välittyy kuva tarinan muodossa unen merkityksestä, marjojen tärkeydestä, levon tarpeesta sekä tietenkin jokaisen omista supervoimista! Kirjassa on mukana monia muitakin ajankohtaisia teemoja kuten luonnonsuojelu, kiusaaminen sekä unelmien ja käsienpesun tärkeys.

Upeasti kuvitettu 44 sivuinen kirja on ihastuttava satuseikkailu jokaiselle perheelle, ja sopii erityisen hyvin 4 - 9-vuotiaille. Kirjan on kirjoittanut Emili Osara ja kuvittanut Emma Sandström.

Kirjailija Emili Osaran toiveena on, että jokainen lapsi keksii omat supervoimansa. Miisan ja Samun avustuksella jokainen lapsi saa eväitä omaan hyvinvointiinsa. Emili Osara on kahden lapsen äiti ja toimii hyvinvointialalla. Hänen sydämenasianaan on erityisesti lasten hyvinvointi. Hän keksii iltaisin seikkailusatuja lapsilleen ja on siten tottunut seikkailutarinoiden kertoja. Onnea supervoimien etsintään!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Arvostelukappaleet, haastattelupyynnöt:
Pike Hilakari
pike@basambooks.fi

Myynti:
Jarkko Mali
jarkko@basambooks.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kovalla kädellä - psykologinen jännäri vallan väärinkäytössä läheisissä ihmissuhteissa26.5.2020 14:07:26 EESTTiedote

Liisa Näsin Kovalla kädellä (Basam Books 2020) on psykologinen jännäri, jonka teemana on vallan väärinkäyttö läheisissä ihmissuhteissa. Väkivalta ei katso sukupuolta: hakkaaja voi olla kuka tahansa, hakattu voi olla kuka tahansa. Mikä saa ihmisen alistumaan henkiselle, taloudelliselle ja fyysiselle väkivallalle? Miksi tappaminen on joillekin helpompaa kuin tapaaminen?

Kirjoituksia antiikin pahimman pandemian ajalta15.5.2020 07:30:00 EESTTiedote

Antiikin maailma koki pahimman pandemiansa keisari Marcus Aureliuksen aikana, kun ”suuri rutto” surmasi miljoonia ihmisiä eri puolilla Rooman valtakuntaa. Vaikka uuden koronaviruksen tappavuus on vain murto-osa tuon historiallisen pandemian tuhovoimasta, poikkeustilan aiheuttama pelko, huoli ja epävarmuus yhdistävät meitä yli 1800 vuoden takaisiin tapahtumiin. Nykytilanne antaa uutta perspektiiviä tuona aikana syntyneisiin kirjoituksiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme