Tampere-talo Oy

SAVE THE DATE: Tapaa Lumikuningatar-jääbaletin tähtiä ja taiteellista työryhmää media-aamussa Helsingissä ke 16.11.

Jaa
Tervetuloa Lumikuningatar-jääbaletin media-aamuun säveltäjä Tuomas Kantelisen studiolle Helsingin Kaisaniemenrantaan keskiviikkona 16. marraskuuta klo 10. Tilaisuudessa kuulet jääbaletin ajankohtaiset uutiset sekä tapaat tuotannon tähtiä ja taiteellista työryhmää. Paikalla ovat mm. taitoluistelija Laura Lepistö, jääkiekkoilija Pekka Saravo ja käsikirjoittaja Melissa A. Thompson.
Lumikuningatar-jääbaletti saa maailmanensi-iltansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 30. joulukuuta 2022. Kuva: Saara Salmi
Lumikuningatar-jääbaletti saa maailmanensi-iltansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 30. joulukuuta 2022. Kuva: Saara Salmi

Lumikuningatar-jääbaletti pohjautuu tanskalaisen H.C. Andersenin klassikkosatuun, ja se yhdistää taitoluistelijat, muodostelmaluistelijat, tanssijat, jääkiekkoilijat ja näyttämötaiteen ammattilaiset ennennäkemättömällä tavalla. Maailmankin mittakaavassa poikkeuksellinen näyttämätuotanto saa ensi-iltansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 30. joulukuuta 2022. 

Tampere-talo Oy ja Kantelinen Company Oy kutsuvat median edustajia Lumikuningatar-jääbaletin media-aamuun Tuomas Kantelisen studiolle, jonka ovet avautuvat yleensä vain harvoille ja valituille. Tilaisuudessa on mahdollista tavata, haastatella ja kuvata ainakin seuraavia esiintyjiä ja taiteellisen ja tuotannollisen työryhmän jäseniä. Lista täydentyy vielä. 

Esiintyjät: 

  • Laura Lepistö, Suomen kaikkien aikojen menestynein yksinluistelija taitoluistelussa, rooli: Lumikuningatar 
  • Susanna Rahkamo, palkittu jäätanssilegenda, rooli: Revontulivelho 
  • Pekka Saravo, tuotannon jääkiekkoasiantuntija, rooli: pipolätkän pelaaja 
  • Sofia Ruija, tanssija, rooli: ensemble 

Taiteellinen ja tuotannollinen työryhmä: 

  • Melissa A. Thompson, käsikirjoittaja ja konseptoija 
  • Tuomas Kantelinen, säveltäjä ja tuottaja 
  • Paulina Ahokas, tuottaja 

Aika: Keskiviikko 16.11.2022 klo 10

Paikka: Säveltäjä Tuomas Kantelisen studio, Kaisaniemenranta 2, 00100 Helsinki 

Ilmoittautuminen ja haastattelupyynnöt: 

Medialla on mahdollisuus haastatella esiintyjiä sekä taiteellista ja tuotannollista työryhmää. Tilaisuuden ennakkoilmoittautumiset, haastattelupyynnöt ja mahdolliset kysymykset sähköpostitse tiistaihin 15.11. klo 15 mennessä: viestinta@tampere-talo.fi 

Lumikuningatar-jääbaletti 

Esitykset Tampereen Nokia Arenalla 

Perjantai 30.12.2022 klo 19 (ensi-ilta, suomenkielinen kertojaääni) 
Lauantai 31.12.2022 klo 14 (ruotsinkielinen kertojaääni) 
Lauantai 31.12.2022 klo 19 (suomenkielinen kertojaääni) 
Sunnuntai 1.1.2023 klo 14 (suomenkielinen kertojaääni) 
Sunnuntai 1.1.2023 klo 19 (suomenkielinen kertojaääni) 

Esitys kestää noin kaksi tuntia sisältäen yhden väliajan. Esitystä suositellaan yli 6-vuotiaille katsojille. 

Lumikuningatar on Tampere-talo Oy:n ja Kantelinen Company Oy:n yhteistuotanto.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Lumikuningatar-jääbaletti (pitkä traileri)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lumikuningatar-jääbaletti saa maailmanensi-iltansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 30. joulukuuta 2022. Kuva: Saara Salmi
Lumikuningatar-jääbaletti saa maailmanensi-iltansa Tampereen Nokia Arenalla perjantaina 30. joulukuuta 2022. Kuva: Saara Salmi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tampere-talo Oy
Tampere-talo Oy
Yliopistonkatu 55
33100 Tampere

http://www.tampere-talo.fi

Tampere-talo on ohjelmistoltaan, tapahtumiltaan ja kävijämäärältään Suomen suurin ja monipuolisin kulttuuri- ja kongressikeskus ja tapahtumayhtiö. Toimimme myös promoottorina tuottamalla tapahtumia ja konsertteja talon ulkopuolella, ja Events Tampere -tapahtumatoimistomme tuottaa yritystapahtumia ja kongressi- ja kokouspalveluita.

Tapahtumamme sisältävät mm. balettivierailuita, oopperaa, lastenkulttuuria, rock- ja pop-konsertteja, messuja, kokouksia, konferensseja, yritystapahtumia, seminaareja ja kansainvälisiä kongresseja.

Vuonna 2019 Tampere-talon liikevaihto oli 14,6 miljoonaa euroa. Vuodessa järjestämme yli tuhat tapahtumaa, kävijöitä on vuosittain 675 000 ja tuotamme Tampereen talousalueelle 50 miljoonaa euroa. 

Tampere-talo Oy on perustettu 1987 ja ovet avattiin yleisölle 1990. Se on Tampereen kaupungin omistama osakeyhtiö. Talossa on vieraillut jo lähes 10 miljoonaa kävijää. Yhtiön toimitusjohtaja on Paulina Ahokas ja työntekijöitä on 49. Hallituksen puheenjohtaja on Martti Silvennoinen.

Talossa toimivat lisäksi täysimittainen sinfoniaorkesteri Tampere Filharmonia, à la carte -ravintola Tuhto ja maailman ainoa Muumimuseo. Talon yhteydessä palvelee Suomen ensimmäinen Courtyard by Marriott -hotelli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tampere-talo Oy

Verdin La Traviata Tampereen Oopperaan keväällä 2024 – Samuel Harjanne ohjaa, pääroolissa Marjukka Tepponen10.2.2023 15:08:16 EET | Tiedote

Tampereen Oopperan ensi vuoden oopperatuotantona nähdään Giuseppe Verdin La Traviata. Oopperan ensi-ilta on Tampere-talossa lauantaina 2. maaliskuuta 2024. Esityksiä on kaikkiaan kuusi. Teoksen ohjauksesta vastaa Suomen musikaaliohjaajien kärkinimi Samuel Harjanne. Tampere Filharmoniaa johtaa italialainen kapellimestari Giancarlo Andretta. Violettan roolin laulaa Marjukka Tepponen. Oopperan lipunmyynti alkaa perjantaina 17. helmikuuta 2023.

Mediakutsu: TAMKin musiikkiteatteriesitys Rikkinäinen puhelin tarjoaa some- ja liikennekasvatusta tuhansille alakoululaisille30.1.2023 07:39:23 EET | Tiedote

TAMKin musiikkiteatterilinjan 1. vuosikurssi esittää Rikkinäinen puhelin -musiikkiteatterituotannon Pirkanmaan alueen 1.–3.-luokkalaisille 31. tammikuuta–2. helmikuuta Tampere-talon Pienessä salissa. Rikkinäinen puhelin on lapsille suunnattu ilmainen musiikkiteatteriesitys, joka tarjoaa tuhansille Pirkanmaan alueen alakoululaisille hyväntuulisen ja ajatuksia herättävän musiikkiteatteriesityksen.

Sopraano Johanni van Oostrum liittyy Lentävän hollantilaisen solistikaartiin25.1.2023 09:11:00 EET | Tiedote

Tampereen Oopperan vuoden 2023 oopperatuotantona nähdään Richard Wagnerin Lentävä hollantilainen. Oopperan ensi-ilta on perjantaina 10.2.2023 Tampere-talossa. Teoksen ohjaa Marika Vapaavuori ja Tampere Filharmoniaa johtaa kapellimestari Anja Bihlmaier. Oopperan nimiroolin tulkitsee baritoni Tommi Hakala, ja uusimpana kiinnityksenä teoksessa nähdään Sentan roolin laulava sopraano Johanni van Oostrum.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme