Savox Communications

Savox Communications ostaa kuulosuojaukseen erikoistuneen Silentan

Jaa

19.12.2018. Savox Communications Oy on ostanut kuulosuojaukseen erikoistuneen Silenta Group Oy:n koko osakekannan. Silenta siirtyi osaksi Savox-ryhmää 17.12.2018 säilyttäen menestyksekkään Silenta-brändinsä. Silenta jatkaa toimintaansa Jyväskylässä.

Yrityskaupan myötä Silenta vie Savoxin liiketoimintaa uusille urille vahvistaen Savoxin kuulosuojausosaamista. Silenta puolestaan kasvattaa kuulosuojainportfoliotaan Savoxin kommunikaatio-osaamisella.

”Yrityskauppa luo vakaan pohjan Savoxin liiketoiminnan kasvulle. Silentan vankka osaaminen kuulonsuojauksen asiantuntijana ja teollisena toimijana vastaa Savoxin strategisia tavoitteita: Savox-tuotteiden loppukäyttäjien tarpeet ovat moninaiset ja markkinasegmenteissä on kysyntää kuulosuojaukselle. Toisaalta Savoxin asiantuntemus elektronisten tuotteiden valmistajana ja viestintäteknologian edelläkävijänä - mukaan lukien mm. ATEX-tuotteet -laajentaa Silentan portfoliota”, sanoo Savoxin toimitusjohtaja Jerry Kettunen.

Savoxin ja Silentan ainutlaatuinen yhteinen tarjonta vahvistaa yrityksen mainetta luotettavana kriittisten ympäristöjen tuotteiden toimittajana.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja yrityskaupasta:

Jerry Kettunen, toimitusjohtaja Savox Communications
puh. +358 40 044 4615 tai jerry.kettunen@savox.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Savox Communications
Savox Communications
Keilaranta 15 B
02150 ESPOO

+358 (0)9 417 411 00, sales.emea@savox.comhttps://www.savox.com

Savox Communications Oy on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettuja viestintäratkaisuja ja -laitteita palo- ja pelastustoimintaan, poliisille ja puolustusvoimille sekä teollisuuteen. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat teollisuustietokoneet ja -näytöt. Savox on toimittanut viestintälaitteita ja -ratkaisuja maailmanlaajuisesti vuodesta 1982 alkaen. Savoxilla on omia toimipisteitä Suomessa, Englannissa, USA:ssa ja Kiinassa sekä edustusta yli 20 eri maassa. Savoxin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja Suomessa oleva tuotanto Savonlinnassa.

Silenta Group Oy on suomalainen kuulosuojaukseen keskittynyt yritys, jolla on vankka 50 vuoden kokemus kuulosuojainten valmistuksesta. Silenta valmistaa ja kehittää kuulosuojaimia teollisuuden, puolustusvoimien ja vapaa-ajan tarpeisiin. Tärkeimmät tuoteperheet ovat passiivikuulosuojaimet, viestintäkuulosuojaimet sekä lasten kuulosuojaimet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.