Scanfil Oyj

Scanfil kutsuu sijoittajat ja talousmedian tehdasvierailulle

Jaa
Scanfil kutsuu sijoittajat ja talousmedian tehdasvierailulle Åtvidabergiin, Ruotsiin 7.-8.9.2022. Scanfil Åtvidaberg on sijoittunut lähelle asiakkiden tuotekehitystä, ja se on erikoistunut vaativiin järjestelmäintegraatioihin ja lääketieteen teknologiaan sekä start-up -yritysten tuotteiden teollistamisprosesseihin.
Scanfilin Åtvidabergin tehdas Ruotsissa.
Scanfilin Åtvidabergin tehdas Ruotsissa.

Scanfilin tehtaan lisäksi pääsemme vierailemaan Toyota Material Handing’in tehtaalla. Toyota on Scanfilin pitkäaikainen asiakas, jolla on toimintaa kaikkialla Eurooppassa. Toyota tarjoaa asiakkailleen täydellisen valikoiman erilaisia haarukkatrukkeja ja varastovarusteita kuten lavansiirtovaunuja.

Tehdasvierailut on suunniteltu pidettävän 8.9. ja illallinen 7.9. Saadaksesi lisätietoja, alustavan aikataulun sekä ilmoittautuaksesi, ole ystävällisesti yhteydessä:

Pasi Hiedanpää
Johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä
puh. 050 378 2228
pasi.hiedanpaa@scanfil.com

Scanfil lyhyesti

Scanfil Oyj on kansainvälinen elektroniikkateollisuuden valmistuskumppani ja järjestelmätoimittaja, jolla on yli 45 vuoden kokemus vaativasta asiakkuuksista. Scanfil tarjoaa asiakkaiden käyttöön laajan palvelukokonaisuuden, joka ulottuu tuotesuunnittelusta tuotteen valmistukseen, materiaalien hallintaan sekä logistisiin ratkaisuihin. Vertikaalisesti integroitu tuotanto ja kokonaisvaltainen toimitusketju luovat pohjan Scanfilin kilpailuvalteille: nopeudelle, joustavuudelle ja luotettavuudelle.

Tyypillisiä Scanfilin valmistamia tuotteita ovat moduuleita tai integroituja tuotteita muun muassa itsepalveluratkaisuihin, automaatiojärjestelmiin, langattomiin viestintämoduleeihin, ilmanvaihdon ohjausjärjestelmiin, keräys- ja lajitteluratkaisuihin, analysaattoreihin ja säähavainnointiin liittyviin laitteisiin. Scanfilin palveluita käyttävät monet kansainväliset automaatio-, turvallisuus, energia-, cleantech-, tietoliikenne- ja terveystekniikan alan toimijat sekä kaupungistumiseen liittyvien toimialojen yritykset. Scanfilin tehdasverkostoon kuuluu yhdeksän tehdasta Euroopassa, Aasiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Lisätietoja yhtiöstä: www.scanfil.com

Avainsanat

Kuvat

Scanfilin Åtvidabergin tehdas Ruotsissa.
Scanfilin Åtvidabergin tehdas Ruotsissa.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Scanfil Oyj
Scanfil Oyj
Yritystie 6
85410 Sievi

https://www.scanfil.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Scanfil Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme