Schneider Electric

Schneider Electric esittelee TeSys Deca Series -moottorikäynnistimien uuden sukupolven

Jaa
  • Uusi innovatiivinen TeSys Deca -sarja tarjoaa kestävän ja tehokkaan moottorinhallintaratkaisun, jossa on erinomainen suorituskyky sekä helppokäyttöiset toiminnot.
  • Sarjan apukosketin on päivitetty 5 mA:sta 1 mA:iin, joka takaa luotettavan kytkennän kaikissa sovelluksissa

Tiedote 10.9.2021 - Schneider Electric, globaali energianhallinnan ja automaation asiantuntija, julkistaa uuden TeSys Deca -sarjan moottorikäynnistimien sukupolven.

Päivitykset TeSys GV2~3- ja TeSys D -malleista ratkaisevat LVI-järjestelmien, kotitalouksien, hissien ja vaativien ympäristöalojen laitevalmistajien ja keskusvalmistajien tiukat tämänhetkiset vaatimukset. Uuden sukupolven TeSys Deca -sarja tarjoaa vankemman ja innovatiivisemman ratkaisun, jossa on uusia teknisiä ominaisuuksia.

Uusi TeSys Deca -sarja takaa luotettavan suorituskyvyn ja erinomaiset toiminnot, joten asiakkaat saavat mahdollisimman helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun:

  • EN60335-1-standardin mukainen: uudet TeSys Deca -kontaktorit on valmistettu laadukkaasta muovista palonkestävyyden parantamiseksi. Ne ovat yhteensopivia kotitalouksissa käytettävien laitteiden ja LVI-teollisuuden EN60335-1-standardin kanssa sekä tarjoavat entistä yksinkertaisempia ja tehokkaampia ratkaisuja laitteiden käyttöön.
  • Uusi pölytiivis apukosketin: uusi ja parannettu päälleasennettava, etupuolinen lisäkosketin on päivitetty 5 mA:sta 1 mA:iin, mikä takaa luotettavan kytkennän kaikissa sovelluksissa. Lopputuloksena on toimiva automaatioratkaisu. Punainen suojus helpottaa myös turvaratkaisun tunnistamista ja takaa paremman asiakaskokemuksen ja -turvallisuuden.
  • Monistandardinen ruuvi: asennus on nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan aikaisemmin, kun käytössä on monistandardinen ruuvi, joka on yhteensopiva useimmin käytettyjen Philips-, Pozidriv- ja tasapäisten ruuvitalttojen kanssa.
  • Moottorisuojakatkaisija: kiertokahvalla varustettu kestävä ja vankkarakenteinen moottorinhallintaratkaisu, joka parantaa merkittävästi käytettävyyttä ja helpottaa kytkentää ja valvontaa.
  • QR-koodit: asiakkaat voivat helposti ja kätevästi löytää käyttöohjeita ja teknistä tietoa QR-koodien avulla.

Schneider Electric on sitoutunut suojelemaan ympäristöä ja pienentämään hiilijalanjälkeään. TeSys Deca -sarja on Green Premium 2.0 -sertifioitu, joka tarkoittaa, että se on uusimpien REACH- ja ROHS-säädösten mukainen. Se on myös ympäristöystävällisesti pakattu. Laitepakkauksessa on käytetty lyijytöntä mustetta ja se on valmistettu kierrätetystä pahvista, jossa ei ole mukana muovia.

Uusien ominaisuuksiensa ansiosta uusi TeSys Deca -sarja on ympäristöystävällinen, vankempi, tehokkaampi ja luotettavampi ratkaisu. Mullistavan ja korkealuokkaisen tuotesarjan saa nyt tyylikkäällä tummanharmaalla muotoilulla sekä modernilla ulkoasulla.

Lisätietoja tietoa uudesta TeSys Deca -sarjasta ja sen teknisistä tiedoista löydät osoitteesta www.schneider-electric.com/TeSys

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Saarioisten Huittisten tehtaalla tehty järjestelmäintegraatio parantaa paloturvallisuutta ja tuo käyttöön sujuvuutta22.9.2021 13:07:12 EEST | Tiedote

Saarioisten Huittisten tehtaalla paloturvallisuutta valvoo Schneider Electricin Esmi-paloilmoitinjärjestelmä. Paloilmoitinjärjestelmän integrointi kiinteistönhallinta-alustaan mahdollistaa järjestelmän etäkäytön. Graafinen käyttöliittymä tehostaa paikantamisnopeutta palohälytystilanteessa. Tiedote, 22.9.2021 – Saarioinen Oy:n Huittisten tuotantolaitoksella työskentelee noin 150 henkilöä. Henkilöstön ja tehtaan paloturvallisuudesta huolehtii Schneider Electricin automaattinen Esmi-paloilmoitinjärjestelmä. Paloilmoitinjärjestelmä integroitiin Schneider Electricin EcoStruxure-kiinteistöhallinta-alustaan, minkä ansiosta järjestelmään saatiin etäkäyttö- ja infonäyttöominaisuudet. Integraation myötä järjestelmän tila- ja ohjaustoiminnot voidaan todeta selkeän graafisen käyttöliittymän, verkon tai kosketusnäytöllisen infonäytön kautta. – Esmi Sense FDP- ja FX-paloilmoitinjärjestelmät integroituna kiinteistönhallinta-alustaan ja sen mahdollistamiin palveluihin siirtävät turvallisuuden ja käyte

Tuotetiedote: Läpinäkyvän kehyksen ansiosta sähkökaluste sulautuu osaksi seinää16.9.2021 15:00:11 EEST | Tiedote

Schneider Electricin sähkökalusteiden valikoimasta löytyy värejä ja muotoja jokaiseen sisustukseen. Esimerkiksi Exxact Design -kehyksen etuosa on läpinäkyvä, jolloin se sulautuu kauniisti osaksi seinän väriä. Exxact- ja Elko Plus -sarjojen kehyksistä, kytkimistä ja pistorasioista on saatavilla useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Renova-kalustesarjan pyöreät muodot henkivät puolestaan vanhan ajan tunnelmaa. Sähkökalusteista Exxact sopii yhteen myös Wiser-älykotijärjestelmän kanssa. Tuotenäytteitä voi tiedustella Schneider Electricin yhteyshenkilöltä, yhteystiedot lisätiedoissa. Tuotetiedote, 16.9.2021 – Schneider Electricin valikoimista löytyy moderneja kehyksiä ja pistorasioita eri väreissä, mutta valikoimaa on myös retrompaan makuun. Läpinäkyvän kehyksen ansiosta sähkökaluste sulautuu osaksi seinää. Näin harmoninen ilme säilyy, eikä kokonaisuus katkea valokytkimeen. Lasikehyksistä on saatavilla useita värivaihtoehtoja. – Exxact- ja ELKO Plus -sarjoista löytyy erilaisia värejä ja k

Schneider Electricin uusi liiketoimintajohtaja Jari Vuori haastaa kiinteistönomistajat ratkaisemaan ilmastohaastetta15.9.2021 10:16:07 EEST | Tiedote

Nimitys, 15.9.2021 – Schneider Electric Finland Oy:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi on valittu Jari Vuori (eMBA, BBA). Vuoren vetovastuulle siirtyy Schneiderin Digital Energy Finland -liiketoimintayksikkö ja hän on mukana myös Suomen maayhtiön johtoryhmässä. Jari Vuori, 42, on aloittanut työssään 13.9.2021. Jari Vuori siirtyy Schneider Electricin palvelukseen Fujitsu Finland Oy:stä myynnin ja liiketoiminnan johtamisen tehtävistä. Ennen Fujitsua Vuori työskenteli Tieto Finland Oy:ssä liiketoiminta- ja asiakasjohtotehtävissä. Schneider Electricillä Vuoren toimenkuvaan kuuluu muun muassa älykkäiden rakennusten ja kaupunkien konseptointiin liittyvä yhteistyö suurimpien suomalaisten rakennus-, talotekniikka-, konsultti- ja urakointiyritysten kanssa. – Älykkäät ratkaisut tarkoittavat sitä, että eri toimijoiden kokonaisuudet toimivat loppukäyttäjän kannalta optimaalisesti. Rakennettu ympäristö muuttuu kestävän kehityksen vaatimusten, muuttuvan työn ja digitalisaation myötä. Schneider Electri

Schneider Electric on julkistanut teollisuuden ensimmäisen nestejäähdytteisen, modulaarisen EcoStruxure™ Modular Data Center -konttiratkaisun13.9.2021 00:00:00 EEST | Tiedote

Maailman ensimmäinen esiasennettu modulaarinen datakeskuskontti, jossa jäähdytys perustuu ratkaisuun, jossa palvelimet ovat upotettu jäähdytysnesteeseen. Tämä ratkaisu mahdollistaa korkean suorituskyvyn, prosessoinnin ja tietoturvan. Tämä vakioitu kokoonpano mahdollistaa jopa 60 kW IT-kuormituksen erittäin tehokkaalla PUE 1,03 arvolla. Tähän kokonaisuuteen on mahdollista saada hallinta ja palvelut missä ja milloin tahansa, lisäksi seuranta ja palvelutuki voidaan toteuttaa älypuhelimen kautta. Suomi, 13.9.2021 – Schneider Electric, energianhallinnan ja automaation digitaalisen muutoksen johtaja on julkistanut nestejäähdytteisen EcoStruxure Modular Data Center -konttiratkaisun. Esiasennetussa modulaarisessa datakeskuskontissa on Avnetin integroima ja Iceotopen kehittämä jäähdytysratkaisu, jossa palvelimet ovat upotettu jäähdytysnesteeseen. Jäähdytystavan ansiosta CPU- ja GPU-intensiivisten suurteholaskennan (HPC) reunaohjelmien käyttöönotot voidaan toteuttaa entistä luotettavammin sekä v

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme