Schneider Electric

Schneider Electric ja Atea syventävät yhteistyötään – kestävämpiä IT-ratkaisuja Pohjoismaihin

Jaa
  • Schneider Electric on nimennyt Atean ensimmäiseksi pohjoismaiseksi Elite IT Solution Provider -kumppanikseen. Yhteistyö tukee Atean ympäristöstrategiaa ja auttaa Atean kumppaniyrityksiä kehittämään IT-infrastruktuurihankintojensa vastuullisuutta.
  • Markkinajohtajien yhteistyöllä pyritään parantamaan kestävien IT-ratkaisuiden saatavuutta Pohjois-Euroopassa.
  • Ecovadis on nimennyt molemmat yritykset kestävän kehityksen kärkiyrityksiksi, koska ne ovat vakaasti sitoutuneet kestävän kehityksen tavoitteisiin ja nollapäästöihin.

Tiedote 15.2.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on laajentanut yhteistyötään Atean kanssa. Atea on yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita palveleva IT-palvelutalo sekä IT-infrastruktuuritoimittaja, ja se on alallaan Pohjoismaiden ja Baltian johtava toimija. Yhteistyön tavoitteena on parantaa vihreiden ja kestävien IT-palveluiden saatavuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Atea on nimetty Schneider Electricin ensimmäiseksi Elite IT Solutions Provider -kumppaniksi Pohjoismaissa. Atea hyödyntää tarjonnassaan Schneider Electricin EcoStruxure-portfoliota ja auttaa sillä asiakkaitaan hallitsemaan IT-kulutustaan kestävällä ja tehokkaalla tavalla.

Atealla työskentelee yli 7 500 ammattilaista 85 kaupungissa ympäri Eurooppaa, joten se on vahvasti läsnä palvelemillaan markkinoilla. Atean henkilöstöön kuuluu yli 4 000 palvelutyöntekijää, joilla on täydet valmiudet tukea loppukäyttäjiä kestävissä IT-hankinnoissa ja elinkaaripalveluissa.

Schneider Electric on yksi maailman johtavia varmennettuun sähkönsyöttöön liittyvän teknologian valmistajia sekä IT- ja datakeskusinfrastruktuurin ratkaisutoimittajia. Schneider Electricille on annettu esimerkiksi Ecovadisin myöntämä Platinum Sustainability -luokitus, ja yritys on monena vuonna saanut tunnustusta yhtenä maailman vastuullisimmista organisaatioista. Myös Atea on saanut tunnustusta Ecovadisilta esimerkillisestä toiminnastaan kestävän kehityksen puolesta.

– Schneider Electricin nettonollasitoumukset sopivat hyvin yhteen pitkän aikavälin ympäristöstrategiamme kanssa, ja meille on suuri kunnia tulla nimitetyksi yrityksen Elite-kumppaniksi Pohjoismaissa, sanoo Atean Director of Strategic Partners Chris Ashby.

– Kestävän kehitykset tulokset näkyvät vasta ajan kanssa, joten meidän on jatkettava pitkäjänteisesti, jos haluamme saavuttaa vaaditun tason kestävässä muutoksessa. Olemme myös täysin riippuvaisia yhteistyöstä samanmielisten kumppaneiden kanssa, ja siksi uskomme, että kumppanuutemme Schneider Electricin kanssa on kriittisen tärkeää.

Kestävää yhteistyötä

Schneider Electricin hiljattain lanseeraama mySchneider IT Partner -ohjelma auttaa kumppaneita, kuten jälleenmyyjiä, tukkuja ja IT-palveluiden tarjoajia, vastaamaan asiakkaidensa kestävyysvaatimuksiin. Hiljattain uudistetulla ohjelmalla tuetaan useiden alojen kanavakumppaneita toiminnan keskeisillä erikoisalueilla, kuten datakeskuksissa, IT:ssä, ohjelmistoissa ja hallinnoiduissa palveluissa.

MySchneider IT Partner -ohjelma tarjoaa kumppaneille uusia myyntityökaluja ja koulutusta sekä muita keskeisiä etuja, jotka on sovitettu erityisesti kuhunkin erikoisalueeseen. Kun Schneider Electricin kumppanille myönnetään Elite IT Solution Provider -kumppanuus, saa kumppani samalla mahdollisuuden yhdistää useita sertifikaatteja. Se antaa yritykselle myös valmiudet jälleenmyydä, konfiguroida ja/tai asentaa reunalaskentaratkaisuja ja hajautettuja IT-ratkaisuja keskeisillä markkinasegmenteillä, kuten julkisella sektorilla. Lisäksi ohjelma antaa Atean kaltaisille kumppaneille mahdollisuuden tukea asiakkaita kestävillä IT-elinkaaripalveluilla ja auttaa yrityksiä vähentämään IT-energiankulutusta ja siihen liittyviä hiilidioksidipäästöjä.

Ohjelman etuja:

  • Näkyvyys: myynnin, kumppaneiden ja ohjelmapäälliköiden helppokäyttöinen koontinäkymä helpottaa yrityksen ja yksittäisten henkilöiden edistymisen seuraamista yksittäisillä erikoisalueilla.
  • Laajennetut koulutuspolut: suunnittelutyökaluja, koulutusta ja resursseja, jotka auttavat kumppaneita monipuolistamaan ja vahvistamaan liiketoimintamallejaan sekä vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin.
  • myRewards: räätälöity kumppaniyritysten tarpeisiin, mukaan lukien palkkiot ja taloudelliset kannustimet, joiden avulla voidaan ennakoivasti tunnistaa, kehittää ja auttaa saavuttamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.
  • Kestävä kehitys: pääsy Schneider Electricin Green Premium™ -tuotteisiin ja -ratkaisuihin, jotka on suunniteltu kestävän kehityksen ja kiertotalouden ehdoilla. Green Premium™ -tuotteilla asiakkaat saavuttavat korkeamman vaatimustenmukaisuustason ja saavat läpinäkyvää ympäristötietoa tuotteista. Lisäksi kumppaneiden asiakkaat voivat niiden avulla helposti pienentää ympäristövaikutuksiaan.

– Me Schneider Electricillä uskomme, että tulevaisuus on vihreä ja digitaalinen. Vain hyödyntämällä kestäviä teknologioita ja kumppaniemme ekosysteemien asiantuntemusta voimme saavuttaa nollapäästöt, sanoo Schneider Electricin IT-jakelukanavan pohjoismainen johtaja Anna Otterberg.

– Elite IT Solution Provider -kumppanuus antaa ilmastonmuutoksen torjuntaan sitoutuneille kanavaorganisaatioille mahdollisuuden toimittaa kestäviä ratkaisuja ja vahvistaa samalla liiketoimintamallejaan vastaamalla asiakkaiden kestävyysvaatimuksiin.

Lisätietoja uudesta mySchneider IT Solution Provider -kumppanuusohjelmasta saat verkkosivuiltamme.

 

Lisätietoja:

Merja Mäki, IT Channel Manager

merja.maki@se.com

puh. 0405321413

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Loviisan Asuntomessujen Lilla Hygge on kuin luotu älykotoiluun1.6.2023 13:28:38 EEST | Tiedote

Tiedote, 1.6.2023 – Kirjailija Hannele Lampelan ja psykoterapeutiksi opiskelevan Markus Lampelan perheen unelmien kotikaupunki löytyi puolitoista vuotta sitten Loviisasta, joka sijaitsee meren rannalla Porvoon ja Kotkan puolivälissä. Loviisassa oli perheen kaipaamaa idyllistä tunnelmaa, jota löytyy myös heidän vakituisesta lomakohteestaan Kalajoen hiekkasärkiltä. Elokuussa Lampelat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa Loviisanlahden itäiselle rannalle, mutta sitä ennen heidän talonsa Lilla Hygge on osa vuoden 2023 Asuntomessuja. Messualueena on tänä vuonna Kuningattarenranta, josta on vain lyhyt kävelymatka Loviisan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Messualueella on pientaloja, rivitaloja, kerrostalo ja jopa kelluvien asuintalojen kortteli, jossa on tilaa yhdeksälle kelluvalle kodille. Lampeloiden tie asuntomessujen rakentajaperheeksi kulki pienen mutkan kautta. – Minua kiehtoi ajatus messutalosta, joten vakoilin messujen verkkosivuja ja taivuttelin Markusta suunnitelman

Innovatiivinen APC Smart-UPS Ultra on ratkaisu hybridi-IT-ympäristöjen haasteisiin25.5.2023 11:43:53 EEST | Tiedote

Kompakti APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan kevyin 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS. APC Smart-UPS Ultra hyödyntää seuraavan sukupolven puolijohde- ja litiumioniteknologiaa, mikä helpottaa IT-laitteistolle tarkoitetun tilan tehokasta käyttöä. Tiedote, 25.5.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin 1-vaiheinen 5 kW:n APC™ Smart-UPS™ Ultra on innovatiivinen ratkaisu hybridi-IT-infrastruktuurin haasteisiin. APC Smart-UPS Ultra -sarjan uusin lanseeraus Suomessa hyödyntää EcoStruxure™-ratkaisua etävalvontaan, -hallintaan ja -palveluihin. APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan ensimmäinen 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS, ja litiumioniakkujensa ansiosta se on myös markkinoiden kevyin teholuokassaan. – Reunalaskenta yleistyy kovaa vauhtia, ja hybridi-IT-ympäristöjä hallinnoivat ammattilaiset kaipaavat tehokkaampia ja joustavampia ratkaisuja kokonaiskustannuksiltaan alhaisempaan hintaan. APC Smart-UPS Ultra 5 kW vastaa asiakkaiden haasteisiin ja reunalask

Mediakutsu: Loviisan Asuntomessut, mediatilaisuus 25.5.202323.5.2023 08:12:00 EEST | Kutsu

Älykkäitä ja ekologisia talokohteita Asuntomessuilla Tervetuloa Loviisan asuntomessualueelle tutustumaan älykkäisiin ja ympäristöystävällisiin talokohteisiin. Schneider Electric on tuottanut ratkaisuja kahteen messualueen kohteeseen, Lilla Hyggeen ja Villa Auroraan. Dekotalo Lilla Hygge on kaksikerroksinen puutalo, joka on suunniteltu nelihenkisen perheen tarpeisiin. Perheen arkea helpottamassa on Wiser-älykotijärjestelmä, joka tuo hallittavuutta talon toimintoihin. Wiseriin on muun muassa liitetty valaistuksenohjaus, jota voi ohjata puhelimella ja perinteisesti seinäpainikkeista. Wiserin avulla taloon voi luoda erilaisia valaistustiloja. Asukkaiden arkea helpottamaan on esimerkiksi asennettu aamiaiskaappiin älykäs pistorasia, jolla voi ohjata keittiön kaikkia laitteita. Älykästä ja skaalautuvaa Wiseria on helppo päivittää tulevaisuudessa vastaamaan aina sen hetkisiä tarpeita. Villa Aurora on hirsitalo, jonka tuleville asukkaille ekologisuus on tärkeä arvo. Talossa on hyödynnetty ELKO

Mediakutsu: Energiamurroksen liiketoimintamahdollisuudet ti 23.5. Espoossa2.5.2023 15:59:28 EEST | Kutsu

Innovation Day Suomi 2023, Espoo Tiistai 23.5.2023 klo 9.00–15.00 Minkälaisia liiketoimintamahdollisuuksia energiamurros tuo mukanaan? Muuttuvassa energiaympäristössä toimiminen vaatii enemmän kuin uusien energialähteiden käyttöönottoa. Digitalisaatio ja sen mahdollistama energiankäytön optimointi on tehtävä osana vihreää siirtymää, josta voi tulla yksi tärkeimmistä Suomen talouden vetureista. Schneider Electricillä on ilo kutsua median edustajat Innovation Day Suomi 2023 -tapahtumaan tiistaina 23. toukokuuta kello 9–15 kuulemaan energiamurroksen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Tapahtuma järjestetään Schneider Electricin pääkonttorilla Espoon Leppävaarassa. Tutustu päivän ohjelmaan täältä. Osallistua voit myös vain osaan päivästä. Tapahtumassa järjestetään myös medialounas, jossa voit tavata aiheen huippuasiantuntijoita. Innovation Day -tapahtumassa Danske Bankin Jaakko Jukarainen puhuu vastuullisuuden korostumisesta rahoituksessa ja OX2:n Veli-Pekka Alkula kertoo energiamuutokses

Easy UPS 3-Phase Modular on skaalautuva ja helppokäyttöinen 3-vaiheinen varavoimajärjestelmä26.4.2023 12:29:30 EEST | Tiedote

Modulaarinen 3-vaiheinen UPS-järjestelmä ja sen Live Swap -tehomoduulit turvaavat pieniä ja keskisuuria datakeskuksia ja liiketoimintakriittisiä sovelluksia. Järjestelmä tarjoaa luotettavaa, skaalautuvaa varakapasiteettia ja luokkansa tasaisinta tehonsyöttöä kompaktissa koossa. Schneider Electricin Green Premium -merkki takaa pienemmän ekologisen jalanjäljen. Tiedote, 26.4.2023 – Energianhallinta- ja automaatioratkaisujen digitalisaation edelläkävijä Schneider Electric on tuonut markkinoille kestävän ja vakaan Easy UPS 3-Phase Modular -varavoimajärjestelmän. Se suojaa kriittisiä prosesseja ja laitteita varmistamalla häiriöttömän sähkönsyötön, ja tarjoaa samalla riippumattoman kolmannen osapuolen sertifioiman Live Swap -ominaisuuden tehomoduuleille. Easy UPS 3-Phase Modular on saatavilla 50–250 kW:n teholuokissa, ja se mahdollistaa skaalautuvan N+1-kytkennän. Järjestelmä on EcoStruxureTM-yhteensopiva, joten sitä voi valvoa etänä. Easy UPS 3-Phase Modular kuuluu Schneider Electricin Gree

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme