Schneider Electric

Schneider Electricin uudet palvelut auttavat kiinteistönomistajia vähentämään energiakustannuksia ja tukevat kestävää kehitystä

Jaa
  • Kiinteistöt kuluttavat noin 40 prosenttia tuotetusta energiasta ja aiheuttavat noin 30 prosenttia kaikista hiilipäästöistä.
  • Schneider Electric vastaa kansainväliseen energiakriisiin lanseeraamalla uuden kiinteistöille tarkoitetun palveluvalikoiman, jonka avulla kiinteistöistä saadaan energiatehokkaampia.
  • Schneider Electricin asiantuntijat ja teknologiaratkaisut auttavat kiinteistöjen omistajia ja käyttäjiä sekä rakennusurakoitsijoita ennakoimaan EU:n tavoitetta tehdä kaikista rakennuksista hiilineutraaleja vuoteen 2050 mennessä.
  • Uusi palveluvalikoima on räätälöity vastaamaan Pohjoismaiden tarpeita Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, sillä Schneider Electricillä on näiden Pohjoismaiden kiinteistöpalvelumarkkinoilla valmiiksi vahva asema.

Tiedote, Espoo 31.3.2023 – Energianhallinta- ja automaatioratkaisujen digitalisaation edelläkävijäSchneider Electric on lanseerannut uudenlaisen valikoiman kiinteistöpalveluita, joiden avulla rakennuksen energiankulutusta ja hiilipäästöjä voidaan pienentää sen koko elinkaaren ajan.

Uudessa palveluvalikoimassa hyödynnetään viimeisimpiä teknologisia ratkaisuja, kuten pilvipohjaista analytiikkaa, tekoälyä ja energiavirtojen simulointityökaluja. Ratkaisujen avulla kiinteistönomistajat ja -hoitajat saavat reaaliaikaista dataa ja koonteja kiinteistön tyypillisestä energiankäytöstä. Kerätyn tiedon avulla kiinteistön energiankulutusta voidaan optimoida ja käyttökuluja pienentää.

Schneider Electricin kiinteistöpalvelut perustuvat älykkääseen EcoStruxure Building Management -alustaan, joka kattaa laajan valikoiman ratkaisuja, kuten kiinteistönhallintajärjestelmät, energianhallintajärjestelmät ja älykkään kiinteistöanalytiikan. Ratkaisut on suunniteltu auttamaan kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamisessa ja kiinteistöjen käyttökokemuksen parantamisessa.

– Merkittävä osa maailman kasvihuonekaasupäästöistä syntyy rakennuskannasta, joten kiinteistöjen energiankulutuksen vähentäminen on olennainen osa ympäristötavoitteiden saavuttamista. Schneider Electricin palveluja hyödynnetään jo tuhansissa kiinteistöissä eri puolilla Pohjoismaita. Uusi palveluvalikoima tarjoaa kiinteistönomistajille merkittävää lisäarvoa, sillä se mahdollistaa energiakuluissa säästämisen ja pienentää kiinteistöjen hiilipäästöjä, sanoo Tuomas Qvick, Schneider Electricin Digital Energy -yksikön Pohjoismaiden ja Baltian alueen liiketoimintajohtaja.

Selkeää lisäarvoa rakennuksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin

Uuden palveluvalikoiman suunnittelussa on haluttu helpottaa kiinteistönomistajien työtä, kun nämä pohtivat parhaita ratkaisuja kiinteistön elinkaaren eri vaiheisiin: rakentamiseen, käyttöön ja modernisointiin. Schneider Electricin asiantuntijat ovat hyödyntäneet yrityksen vahvaa segmentti- ja teknologiaosaamista eri tarpeita palvelevan palveluportfolion laatimisessa:

  1. Rakentaminen: Schneider Electric tarjoaa kiinteistönomistajille asiantuntijapalveluita, joiden avulla he löytävät olennaista teknologiaa ja ratkaisuja kiinteistön koko elinkaaren aikaiseen käyttöön. Palvelut on aina suunniteltu kiinteistön tarpeiden mukaan, ja niihin voidaan sisällyttää esimerkiksi kiinteistö- ja energianhallintajärjestelmien hosting-palveluita sekä ympärivuorokautisia analytiikan ja mikroverkkojen hallintapalveluita. Oikeanlainen palvelusuunnittelu on olennaista kiinteistön energiankäytön optimoinnin kannalta.
  2. Kiinteistön käyttö: Schneider Electric tarjoaa laajan valikoiman digitaalisia palveluita, joiden avulla kiinteistönomistajat voivat mitata ja seurata kiinteistöjä tarkasti, analysoida tuloksia ja suunnitella nopeita muutostoimia sekä koota ja antaa raportteja helposti. Palveluilla saadaan säästöjä kiinteistön käyttökustannuksiin, kokonaisnäkymä kiinteistödataan ja säästöä energiankulutukseen koko rakennuksen elinkaaren ajalta. Schneider Electric tekee yhteistyössä asiakkaidensa kanssa energia-auditointeja, joilla saadaan läpinäkyvyyttä kiinteistön energiankäyttöön, ja järjestää kiinteistönhuoltajien koulutuksia.
  3. Rakennusten modernisointi: Schneider Electricin uudet palvelut vastaavat rakennusten modernisoinnin kasvavaan kysyntään. Yksi uusista palveluista on energiakonsultointi, jonka avulla voidaan optimoida kiinteistön energiavirtoja. Tämä auttaa kiinteistönomistajia pienentämään kiinteistöjen energiankulutusta merkittävästi. Kiinteistöteknologian ja -laitteistojen pitäminen ajan tasalla varmistaa, että rakennuksien kyberturvallisuus ja avoimet digitaaliset järjestelmät ovat tulevaisuuden haasteiden tasalla.

– Meillä on Suomessa kattava valikoima asiantuntijapalveluja ja teknologiaa, joiden avulla voimme auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään ja samalla parantaa heidän kiinteistöjensä käyttäjien mukavuutta, turvallisuutta ja tuottavuutta. Euroopan parlamentin tulevat tiukennukset rakennusten energiatehokkuusdirektiiviin tulevat vaikuttamaan kiinteistöjen modernisointiin. Me voimme auttaa kiinteistöjen omistajia direktiivin uusien vaatimusten toteuttamisessa, kertoo Jari Vuori, Schneider Electricin Digital Energy Finland -yksikön liiketoimintajohtaja.

Lue lisää Schneider Electricin uusista kiinteistöpalveluista osoitteessa https://www.se.com/fi/fi/work/campaign/local/services-for-buildings/.

 

Lisätietoja:                                                            

Jari Vuori, liiketoimintajohtaja, Digital Energy Finland -yksikkö, Schneider Electric

+358 40 527 0986, jari.vuori@se.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Loviisan Asuntomessujen Lilla Hygge on kuin luotu älykotoiluun1.6.2023 13:28:38 EEST | Tiedote

Tiedote, 1.6.2023 – Kirjailija Hannele Lampelan ja psykoterapeutiksi opiskelevan Markus Lampelan perheen unelmien kotikaupunki löytyi puolitoista vuotta sitten Loviisasta, joka sijaitsee meren rannalla Porvoon ja Kotkan puolivälissä. Loviisassa oli perheen kaipaamaa idyllistä tunnelmaa, jota löytyy myös heidän vakituisesta lomakohteestaan Kalajoen hiekkasärkiltä. Elokuussa Lampelat pääsevät muuttamaan uuteen kotiinsa Loviisanlahden itäiselle rannalle, mutta sitä ennen heidän talonsa Lilla Hygge on osa vuoden 2023 Asuntomessuja. Messualueena on tänä vuonna Kuningattarenranta, josta on vain lyhyt kävelymatka Loviisan historialliseen vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Messualueella on pientaloja, rivitaloja, kerrostalo ja jopa kelluvien asuintalojen kortteli, jossa on tilaa yhdeksälle kelluvalle kodille. Lampeloiden tie asuntomessujen rakentajaperheeksi kulki pienen mutkan kautta. – Minua kiehtoi ajatus messutalosta, joten vakoilin messujen verkkosivuja ja taivuttelin Markusta suunnitelman

Innovatiivinen APC Smart-UPS Ultra on ratkaisu hybridi-IT-ympäristöjen haasteisiin25.5.2023 11:43:53 EEST | Tiedote

Kompakti APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan kevyin 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS. APC Smart-UPS Ultra hyödyntää seuraavan sukupolven puolijohde- ja litiumioniteknologiaa, mikä helpottaa IT-laitteistolle tarkoitetun tilan tehokasta käyttöä. Tiedote, 25.5.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin 1-vaiheinen 5 kW:n APC™ Smart-UPS™ Ultra on innovatiivinen ratkaisu hybridi-IT-infrastruktuurin haasteisiin. APC Smart-UPS Ultra -sarjan uusin lanseeraus Suomessa hyödyntää EcoStruxure™-ratkaisua etävalvontaan, -hallintaan ja -palveluihin. APC Smart-UPS Ultra 5kW on alan ensimmäinen 2U-kokoinen 1-vaiheinen 5 kW:n UPS, ja litiumioniakkujensa ansiosta se on myös markkinoiden kevyin teholuokassaan. – Reunalaskenta yleistyy kovaa vauhtia, ja hybridi-IT-ympäristöjä hallinnoivat ammattilaiset kaipaavat tehokkaampia ja joustavampia ratkaisuja kokonaiskustannuksiltaan alhaisempaan hintaan. APC Smart-UPS Ultra 5 kW vastaa asiakkaiden haasteisiin ja reunalask

Mediakutsu: Loviisan Asuntomessut, mediatilaisuus 25.5.202323.5.2023 08:12:00 EEST | Kutsu

Älykkäitä ja ekologisia talokohteita Asuntomessuilla Tervetuloa Loviisan asuntomessualueelle tutustumaan älykkäisiin ja ympäristöystävällisiin talokohteisiin. Schneider Electric on tuottanut ratkaisuja kahteen messualueen kohteeseen, Lilla Hyggeen ja Villa Auroraan. Dekotalo Lilla Hygge on kaksikerroksinen puutalo, joka on suunniteltu nelihenkisen perheen tarpeisiin. Perheen arkea helpottamassa on Wiser-älykotijärjestelmä, joka tuo hallittavuutta talon toimintoihin. Wiseriin on muun muassa liitetty valaistuksenohjaus, jota voi ohjata puhelimella ja perinteisesti seinäpainikkeista. Wiserin avulla taloon voi luoda erilaisia valaistustiloja. Asukkaiden arkea helpottamaan on esimerkiksi asennettu aamiaiskaappiin älykäs pistorasia, jolla voi ohjata keittiön kaikkia laitteita. Älykästä ja skaalautuvaa Wiseria on helppo päivittää tulevaisuudessa vastaamaan aina sen hetkisiä tarpeita. Villa Aurora on hirsitalo, jonka tuleville asukkaille ekologisuus on tärkeä arvo. Talossa on hyödynnetty ELKO

Mediakutsu: Energiamurroksen liiketoimintamahdollisuudet ti 23.5. Espoossa2.5.2023 15:59:28 EEST | Kutsu

Innovation Day Suomi 2023, Espoo Tiistai 23.5.2023 klo 9.00–15.00 Minkälaisia liiketoimintamahdollisuuksia energiamurros tuo mukanaan? Muuttuvassa energiaympäristössä toimiminen vaatii enemmän kuin uusien energialähteiden käyttöönottoa. Digitalisaatio ja sen mahdollistama energiankäytön optimointi on tehtävä osana vihreää siirtymää, josta voi tulla yksi tärkeimmistä Suomen talouden vetureista. Schneider Electricillä on ilo kutsua median edustajat Innovation Day Suomi 2023 -tapahtumaan tiistaina 23. toukokuuta kello 9–15 kuulemaan energiamurroksen mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Tapahtuma järjestetään Schneider Electricin pääkonttorilla Espoon Leppävaarassa. Tutustu päivän ohjelmaan täältä. Osallistua voit myös vain osaan päivästä. Tapahtumassa järjestetään myös medialounas, jossa voit tavata aiheen huippuasiantuntijoita. Innovation Day -tapahtumassa Danske Bankin Jaakko Jukarainen puhuu vastuullisuuden korostumisesta rahoituksessa ja OX2:n Veli-Pekka Alkula kertoo energiamuutokses

Easy UPS 3-Phase Modular on skaalautuva ja helppokäyttöinen 3-vaiheinen varavoimajärjestelmä26.4.2023 12:29:30 EEST | Tiedote

Modulaarinen 3-vaiheinen UPS-järjestelmä ja sen Live Swap -tehomoduulit turvaavat pieniä ja keskisuuria datakeskuksia ja liiketoimintakriittisiä sovelluksia. Järjestelmä tarjoaa luotettavaa, skaalautuvaa varakapasiteettia ja luokkansa tasaisinta tehonsyöttöä kompaktissa koossa. Schneider Electricin Green Premium -merkki takaa pienemmän ekologisen jalanjäljen. Tiedote, 26.4.2023 – Energianhallinta- ja automaatioratkaisujen digitalisaation edelläkävijä Schneider Electric on tuonut markkinoille kestävän ja vakaan Easy UPS 3-Phase Modular -varavoimajärjestelmän. Se suojaa kriittisiä prosesseja ja laitteita varmistamalla häiriöttömän sähkönsyötön, ja tarjoaa samalla riippumattoman kolmannen osapuolen sertifioiman Live Swap -ominaisuuden tehomoduuleille. Easy UPS 3-Phase Modular on saatavilla 50–250 kW:n teholuokissa, ja se mahdollistaa skaalautuvan N+1-kytkennän. Järjestelmä on EcoStruxureTM-yhteensopiva, joten sitä voi valvoa etänä. Easy UPS 3-Phase Modular kuuluu Schneider Electricin Gree

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme