SDP

SDP Uusimaa: Juha Beurling-Pomoell Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi

Jaa
Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus on nimennyt Juha Beurling-Pomoellin ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin.

Uudenmaan Sosialidemokraatit 

Tiedote 20.1.2023

Juha Beurling-Pomoell Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi


Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus on nimennyt Juha Beurling-Pomoellin ehdokkaaksi kevään
eduskuntavaaleihin.


Juha Beurling-Pomoell toimii tällä hetkellä Kuluttajaliiton pääsihteerinä. Eduskunta on Beurlingin-Pomoellille tullut tutuksi jo vuosina 2003–2007 hänen työskennellessään kansanedustajan avustajana. Sen jälkeen Beurling-Pomoell on käynyt lukuisia kertoja eduskunnan valiokunnissa asiantuntijana kuluttajia puolustaen.

- Lähdin ehdolle, koska viimeistään sähkön hintakriisi on osoittanut, että tavalliset kuluttajat tarvitsevat vahvempaa ääntä eduskunnassa. Olen viimeiset 11 vuotta työkseni vaikuttanut lainsäädäntöömme kuluttajien edunvalvojana. Olen valmis jatkamaan tätä samaa työtä myös kansanedustajana, Beurling-Pomoell toteaa.


Beurling-Pomoellin vaaliteemat rakentuvat arjen kysymysten ympärille. Kampanjoinnissaan Beurling-Pomoell on valmis kohtaamaan ihmisiä ympäri Uuttamaata ja keskustelemaan huolista ja toiveista.


- Keskeiset teemani näissä vaaleissa ovat kohtuuhintainen sähkö, hoitoonpääsy, digittömien oikeudet, kiertotalous ja tvåspråkighet i vardagen, Beurling-Pomoell täydentää.


Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson on tyytyväinen Beurling-Pomoellin tuomasta asiantuntijuudesta ehdokaslistaan.


-Juha on vahva asiantuntija suomalaisessa kuluttajansuojassa. Tämä on tärkeää erityisesti ihmisten kamppaillessa tällä hetkellä korkeiden sähkönhintojen kanssa. Juhan osaamisesta on hyötyä kaikille suomalaisille yli puoluerajojen ja sellaisia päättäjiä me tarvitsemme ratkaisemaan tämänhetkiset sekä tulevat kriisit, Gustafsson kommentoi.

Lisätietoja:

Juha Beurling-Pomoell

Puh. 0405345945

KuluttajaJuha.fi

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:


Juha Beurling-Pomoell


Puh. 0405345945


KuluttajaJuha.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Kutsu medialle: SDP:n puheenjohtajaehdokkaiden valtakunnallinen Arvokiertue alkaa Helsingistä 9.6.2.6.2023 07:45:00 EEST | Kutsu

SDP:n puoluekokous valitsee puolueen seuraavan puheenjohtajan Jyväskylässä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tätä ennen SDP:n jäsenet pääsevät äänestämään neuvoa-antavassa jäsenäänestyksessä omaa suosikkiaan. Osana neuvoa-antavaa jäsenäänestystä ja puheenjohtajan valintaa SDP järjestää usean paikkakunnan puheenjohtajakiertueen, jossa paikalla ovat puheenjohtajaehdokkaat Krista Kiuru ja Antti Lindtman. Alla koko kiertueaikataulu. Tilaisuuksia ei striimata, ellei toisin mainita. Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan Helsingin tilaisuuteen 8.6. klo 12.00 mennessä tämän lomakkeen kautta. Mahdolliset erilliset haastattelutoiveet pyydetään toimittamaan SDP:n viestintäpäällikkö Miia Järvelle: miia.jarvi@sdp.fi Helsinki 9.6. klo 14-15.30 Hotelli Mestaritalli (os. Fredrikinkatu 51–53). Tilaisuus striimataan, striimiä voi seurata SDP:n Youtube-kanavalla täällä. Mikkeli 10.6. klo 10-11 Kauppakeskus Stellan tähtitori (os. Maaherrankatu 13) Lappeenranta 10.6. klo 13-14 (paikka tarkentuu) Hämee

SDP:n varapuheenjohtaja Matias Mäkynen: “Mielenterveyskriisin ratkaiseminen lääke myös julkiseen talouteen”17.5.2023 15:49:47 EEST | Tiedote

THL:n tuoreen Terve Suomi -väestötutkimuksen tulokset kertovat karua kieltä suomalaisten työikäisten eli 20-64-vuotiaiden mielenterveydestä. Työikäisistä enää joka toinen kokee elämänlaatunsa hyväksi ja joka viides kokee merkittävää psyykkistä kuormittuneisuutta. Tutkimuksen mukaan myös itsemurha-ajatukset ovat lisääntyneet erityisesti alle 50-vuotiailla. Aiemmin joka kymmenes, nyt joka kahdeksas alle 50-vuotias kertoi itsemurha-ajatuksistaan. Jo nyt Suomessa alle 45-vuotiaiden selkeästi yleisin työkyvyttömyyseläkkeelle siirtymisen syy on mielenterveyden sairaudet. Samaan aikaan OECD:n tilastojen mukaan Suomen mielenterveyspalveluihin käyttämä osuus julkisen terveydenhuollon kustannuksista on vertailumaiden pienimpiä. - Tutkimustulokset ja tilastot ovat erittäin huolestuttavia. Jos aliresursoitujen mielenterveyspalveuiden tilannetta ei saada kuntoon vaan ongelmat jatkavat paisumistaan, tulee työkyvyttömien määrä vain kasvamaan. Siksi viestini säätytalolle on, että mielenterveyspalvelui

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme