SDP

SDP Uusimaa: Juha Beurling-Pomoell Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi

Jaa
Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus on nimennyt Juha Beurling-Pomoellin ehdokkaaksi kevään eduskuntavaaleihin.

Uudenmaan Sosialidemokraatit 

Tiedote 20.1.2023

Juha Beurling-Pomoell Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi


Uudenmaan Sosialidemokraattien piirihallitus on nimennyt Juha Beurling-Pomoellin ehdokkaaksi kevään
eduskuntavaaleihin.


Juha Beurling-Pomoell toimii tällä hetkellä Kuluttajaliiton pääsihteerinä. Eduskunta on Beurlingin-Pomoellille tullut tutuksi jo vuosina 2003–2007 hänen työskennellessään kansanedustajan avustajana. Sen jälkeen Beurling-Pomoell on käynyt lukuisia kertoja eduskunnan valiokunnissa asiantuntijana kuluttajia puolustaen.

- Lähdin ehdolle, koska viimeistään sähkön hintakriisi on osoittanut, että tavalliset kuluttajat tarvitsevat vahvempaa ääntä eduskunnassa. Olen viimeiset 11 vuotta työkseni vaikuttanut lainsäädäntöömme kuluttajien edunvalvojana. Olen valmis jatkamaan tätä samaa työtä myös kansanedustajana, Beurling-Pomoell toteaa.


Beurling-Pomoellin vaaliteemat rakentuvat arjen kysymysten ympärille. Kampanjoinnissaan Beurling-Pomoell on valmis kohtaamaan ihmisiä ympäri Uuttamaata ja keskustelemaan huolista ja toiveista.


- Keskeiset teemani näissä vaaleissa ovat kohtuuhintainen sähkö, hoitoonpääsy, digittömien oikeudet, kiertotalous ja tvåspråkighet i vardagen, Beurling-Pomoell täydentää.


Uudenmaan piirin toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson on tyytyväinen Beurling-Pomoellin tuomasta asiantuntijuudesta ehdokaslistaan.


-Juha on vahva asiantuntija suomalaisessa kuluttajansuojassa. Tämä on tärkeää erityisesti ihmisten kamppaillessa tällä hetkellä korkeiden sähkönhintojen kanssa. Juhan osaamisesta on hyötyä kaikille suomalaisille yli puoluerajojen ja sellaisia päättäjiä me tarvitsemme ratkaisemaan tämänhetkiset sekä tulevat kriisit, Gustafsson kommentoi.

Lisätietoja:

Juha Beurling-Pomoell

Puh. 0405345945

KuluttajaJuha.fi

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Juha Beurling-Pomoell

Puh. 0405345945

KuluttajaJuha.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin: Kokoomuksen kylmät työelämälinjaukset lisäävät työntekijöiden epävarmuutta29.3.2023 08:01:38 EEST | Tiedote

- Kokoomuksen työelämälinjaukset leikkaisivat pienipalkkaisten toimeentuloa, lisäisivät työelämän epävarmuutta ja rapauttaisivat työehtojärjestelmää. Tässä epävarmassa ajassa on nyt erityinen tilaus sille, että työelämää kehitettäisiin yhdessä sopien ja luottamusta vahvistaen, sanoo SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin. Kokoomuksen ajamat miljardiluokan leikkaukset asumistukeen ja työttömyysturvaan leikkaisivat pienipalkkaisten palkansaajien ja työttömien toimeentulosta. Kokoomuksen leikkaukset tarkoittavat keskimääräiselle asumistuen saajalle yli 100 euron ja työttömälle jopa 500 euron menetystä kuukaudessa. - Työttömiin kohdistuvat leikkaukset ovat epäoikeudenmukaisia ja samalla ne lisäävät kaikkien palkansaajien epävarmuutta. SDP haluaa, että työntekijä voi luottaa perheensä toimeentulon olevan turvattu kaikissa tilanteissa. Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun epävarmuus on Venäjän aloittaman hyökkäyssodan myötä lisääntynyt, Marin toteaa. - Nykyisten korkeiden hintojen aikana SDP parantai

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme