SDP

SDP Uusimaa: Nina Korventaival Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi

Jaa
Uudenmaan Sosialidemokraatit nimesi eduskuntavaaliehdokkaaksi ensi kevään vaaleihin Nina Korventaivaleen. Nina Korventaival on keravalainen kaupunginvaltuutettu, Keravan sd-valtuustoryhmän puheenjohtaja ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallituksen jäsen. Hän työskentelee vammaisjärjestössä toiminnanjohtajana.

Tiedote 20.1.2023

Uudenmaan Sosialidemokraatit

Nina Korventaival Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi

Uudenmaan Sosialidemokraatit nimesi eduskuntavaaliehdokkaaksi ensi kevään vaaleihin Nina Korventaivaleen. Nina Korventaival on keravalainen kaupunginvaltuutettu, Keravan sd-valtuustoryhmän puheenjohtaja ja Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen aluehallituksen jäsen. Hän työskentelee vammaisjärjestössä toiminnanjohtajana.

-Tällä hallituskaudella sosialidemokraatit ovat tehneet ansiokasta työtä hyvinvoinnin ja yhdenvertaisuuden lisäämiseksi Suomessa. Työtä kuitenkin vielä riittää. Päätin lähteä eduskuntavaaliehdokkaaksi, koska haluan itse osallistua tähän arvokkaaseen työhön tulevalla hallituskaudella. Koen myös merkitykselliseksi sen, että kaikilla on mahdollisuus äänestää eduskuntavaaleissa omaa arvomaailmaansa edustavaa oman kotikuntansa ehdokasta, Korventaival kommentoi.

Korventaivaleella on pitkä kokemus sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan työ- ja luottamustehtävistä, sekä kuluneiden kymmenen vuoden kokemus paikallisesta poliittisesta vaikuttamisesta. Korventaival uskoo kokemuksen luovan pohjan asioiden laajemmalle ymmärrykselle valtakunnallisella tasolla. 

-Ihmisten hyvinvointiin investoiminen maksaa nyt, mutta luo säästöjä tulevaisuudessa. Ennaltaehkäisevien palveluiden lisääminen ja kestävän kehityksen edistäminen on jokaisen suomalaisen etu ja taloudellisesti vastuullista, Korventaival täydentää.

Korventaivaleen teemat keskittyvät palveluiden saatavuuteen ja laadukkuuteen sekä henkilökunnan hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. 

-Palkalla on tultava toimeen, myös yleisen kustannustason noustessa. Meidän tulee vastata lasten, nuorten ja perheiden lisääntyneeseen tuen tarpeeseen ja taata ikääntyneille arvokas vanhuus. Yksikin väliinputoaja on liikaa. Yhdenvertaisuus on ihmisoikeus, jonka tulee toteutua jokaisen ihmisen kohdalla.

-Nina Korventaival tuo ehdokkaana ehdokaslistallamme ainutlaatuista osaamista ja arvopohjaa. Niinan kokemus työ- ja luottamustehtävistä kiteyttää sen meidän sosialidemokraattien perustehtävän - apua ja tukea tulee tarjota kaikille sitä tarvitseville, toteaa Uudenmaan Sosialidemokraattien toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson.

Lisätietoja: Jouni Gustafsson, jouni.gustafsson@sdp.fi, p. 0400 805 394

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin: Kokoomuksen kylmät työelämälinjaukset lisäävät työntekijöiden epävarmuutta29.3.2023 08:01:38 EEST | Tiedote

- Kokoomuksen työelämälinjaukset leikkaisivat pienipalkkaisten toimeentuloa, lisäisivät työelämän epävarmuutta ja rapauttaisivat työehtojärjestelmää. Tässä epävarmassa ajassa on nyt erityinen tilaus sille, että työelämää kehitettäisiin yhdessä sopien ja luottamusta vahvistaen, sanoo SDP:n puheenjohtaja Sanna Marin. Kokoomuksen ajamat miljardiluokan leikkaukset asumistukeen ja työttömyysturvaan leikkaisivat pienipalkkaisten palkansaajien ja työttömien toimeentulosta. Kokoomuksen leikkaukset tarkoittavat keskimääräiselle asumistuen saajalle yli 100 euron ja työttömälle jopa 500 euron menetystä kuukaudessa. - Työttömiin kohdistuvat leikkaukset ovat epäoikeudenmukaisia ja samalla ne lisäävät kaikkien palkansaajien epävarmuutta. SDP haluaa, että työntekijä voi luottaa perheensä toimeentulon olevan turvattu kaikissa tilanteissa. Tämä on erityisen tärkeää nyt, kun epävarmuus on Venäjän aloittaman hyökkäyssodan myötä lisääntynyt, Marin toteaa. - Nykyisten korkeiden hintojen aikana SDP parantai

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme