SDP EDUSKUNTA

SDP:n eduskuntaryhmä valitsi uudet varapuheenjohtajat ja ehdokkaan tiedusteluvaliokunnan puheenjohtajaksi

Jaa

Sosialidemokraattinen eduskuntaryhmä on valinnut uudet varapuheenjohtajat perustuslakivaliokunnan puheenjohtajaksi siirtyneen Johanna Ojala-Niemelän ja liikenne- ja viestintävaliokunnan puheenjohtajaksi siirtyneen Suna Kymäläisen tilalle.

Eduskuntaryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin kolmannen kauden kansanedustaja Kristiina Salonen Raumalta.

Eduskuntaryhmän toiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin toisen kauden kansanedustaja Ilmari Nurminen Pirkanmaalta.

Eduskuntaryhmä päätti esittää tiedusteluvaliokunnan puheenjohtajaksi kansanedustaja Mika Karia. Kari on kolmannen kauden kansanedustaja Lahdesta. Hän on aikaisemmin toiminut mm. puolustusvaliokunnan varapuheenjohtajana.

Lisäksi valiokuntaan esitetään varsinaiseksi jäseneksi Tarja Filatovia ja varajäseneksi eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmania.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP EDUSKUNTA
SDP EDUSKUNTA

00102 Eduskunta

09 4321https://sdp.fi/fi/eduskunta/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme