SDP

SDP:n poliittisen valmistelun päälliköksi Kaisa Vatanen

Jaa

SDP:n poliittisen valmistelun päälliköksi on valittu Kaisa Vatanen (VTM). Vatanen siirtyy tehtävään Kalevi Sorsa -säätiön toiminnanjohtajan paikalta. Vatanen aloittaa tehtävässä 1.11.2020.

Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander
- Poliittinen ohjelmatyö ja aatteellinen keskustelu ovat aina olleet intohimojani. Näitä olen saanut aiemmin tehdä niin SDP:n periaatetyön toisena vetäjänä kuin ajatuspajan toiminnanjohtajana ja tuleva tehtävä on tässä hieno jatkumo. SDP:lle on tärkeää säilyttää asemansa johtavana yhteiskunnallisena visionäärinä myös silloin, kun johdamme hallitusta. Ohjelmatyö ja tulevaisuuden yhteiskunnan luominen eivät voi pysähtyä hallitusvastuuseen ja tästä haasteesta otan mielelläni oman osani kannettavaksi, sanoo Vatanen.
 
– Kaisan panos periaatetyössä ja pitkä kokemus sosialidemokraattisen liikkeen eri tehtävissä tarjoaa hyvän lähtökohdan poliittisen valmistelun vetämiselle. Kaisa pystyy hyppäämään liikkuvaan junaan ja pääsemme vauhdilla jatkamaan valmistautumista kevään kuntavaaleihin ja vasta alkaneen puoluekokouskauden ohjelmatyötä. Olen iloinen, että Kaisa liittyy puoluetoimiston työyhteisöön, sanoo SDP:n puoluesihteeri Antton Rönnholm.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Antton Rönnholm
p. 050 506 7676

Kaisa Vatanen
p. 040 721 7212

Kuvat

Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Haglund & Lovén: Staran jatkettava vahvana liikelaitoksena27.10.2020 17:14:42 EETTiedote

Helsinki päättää syksyn aikana kaupungin rakentamispalveluista vastaavan liikelaitos Staran tulevaisuudesta. Päätöksentekijöille esitetään, että neljännes Staran nykyisistä tehtävistä siirretään kilpailutuksen kautta yksityisten yritysten hoidettavaksi. Kaupunkiympäristölautakunnan jäsenet Jape Lovén (sdp) ja Mia Haglund (vas) haluavat jatkaa Staran kehittämistä vahvana liikelaitoksena, nykyisen toiminnan laajuuteen perustuen ja rakentamis- ja ympäristönhoito-osaamista vahvistaen.

SDP Helsinki ja Helsingin sosiaalidemokraattinen valtuustoryhmä: Kohtuuhintainen asuminen ja neuvonta avaimia asunnottomuuden vähentämiseen17.10.2020 09:00:00 EESTTiedote

Koronaepidemian vaikutus pääkaupunkiseudun työttömyyteen heijastuu myös asunnottomien määrään. Toimeentulon vaarantuminen voi johtaa vuokramaksujen häiriöihin, velkaantumiseen, häätöihin ja lopulta asunnottomuuteen. Epidemian myötä moni työnsä menettänyt työntekijä ja yrittäjä on ajautunut asunnottomaksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme