SeaLife Helsinki Oy

SEA LIFE Helsinki on jälleen auki asiakkaille

Jaa

Avasimme ovet asiakkaillemme maanantaina 1.6. klo 10, jolloin jo muutama innokas asiakas oli oven takana odottamassa. Olimme olleet suljettuna maaliskuun puolesta välistä lähtien.

Saatuamme tiedon hallitukselta, että voimme jälleen avata ovet, olemme tehneet kovasti töitä varmistaaksemme kaikille mukavan ja turvallisen vierailun. Meille tärkeintä on asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuus, sekä terveys ja hyvinvointi. Valtioneuvoston 4.5.2020 sisätiloja koskevan linjauksen mukaisesti tiloistamme löytyy paljon ohjeistusta asiakkaita varten turvaetäisyyksien pitämisestä sekä yleishygieniasta. Noudatamme lisäksi tehostettuja hygieniatoimenpiteitä keskuksessamme.

Meillä on käytössä ajanvarausjärjestelmä, josta asiakkaat voivat varata vierailuajan ja ostaa pääsyliput. Järjestelmän avulla pystymme rajaamaan asiakasmääriä ja näin myös varmistamaan asiakkaiden turvallisuuden. Järjestelmä löytyy kotisivujemme
(www.sealife.fi) vasemmasta alareunasta, kohdasta ’Varaa vierailuaikasi ja osta lippusi täältä!’.

Uskomme ajanvarausjärjestelmän olevan myös hyvä lisä vierailumukavuuden kannalta.

Mikko meriahvenkin piristyi

Asiakkaiden paluu meille SEA LIFEen on näkynyt myös julkkismeriahvenen Mikon vireystasossa. Pitkän koronasulun aikana masennuksen merkkejä näyttänyttä kalaa virikkeellistettiin mm. omalla televisiolla ja yhteisillä lounastauoilla henkilökunnan kanssa. Mikon mielialassa on tällä viikolla asiakkaiden paluun myötä havaittu selvä muutos.

”Mikon väritys on tummunut ja se liikkuu huomattavasti aktiivisemmin, katsellen tarkasti asiakkaitamme. Mikon vireystasossa on tapahtunut muutos parempaan päin”, kertoo intendentti Markus Dernjatin.

Odotamme nyt kaikki innolla asiakkaiden tuloa! Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markkinointipäällikkö
Nora Sulander
nora.sulander@sealife.fi
0505435001

General Manager
Michelle Hoeneveld (englanninkielinen)
Michelle.Hoeneveld@merlinentertainments.biz

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SeaLife Helsinki Oy
Tivolitie
00510 HELSINKI

09 5658 2024, marketing@sealife.fihttp://www.sealife.fi

SEA LIFE on Suomen johtava akvaario ja yksi Helsingin suosituimmista elämyskohteista. SEA LIFE tarjoaa kävijöille elämyksiä ja tietoa vedenalaisesta elämästä ja sen suojelun tärkeydestä. SEA LIFEssa vierailee noin 250 000 kävijää vuosittain. SEA LIFE on osa Merlin Entertainments Groupin omistamaa SEA LIFE -ketjua, joka on maailman suurin yleisöakvaariotuotemerkki. Merlin Entertainments Group on maailman toiseksi suurin elämyskohdetoimija yli 100 elämyskohteella neljällä mantereella ja 23 eri maassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SeaLife Helsinki Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme