Sedgwick

Sedgwick laajentaa toimintaansa Pohjoismaissa, Noora Valla Suomen-toimitusjohtajaksi

Jaa

HELSINKI, Helmikuu 9, 2023 — Sedgwick, johtava globaali teknologiapohjaisten riski-, etu- ja integroitujen liiketoimintaratkaisujen toimittaja, laajentaa toimintaansa Suomen vakuutusmarkkinoille.

Laajentuminen on jatkoa merkittäville investoinneille ja kasvulle koko Pohjoismaissa. Viimeisen 18 kuukauden aikana Sedgwick on uudistanut toimintojaan Pohjoismaissa ostamalla Leif Hansen A/S:n Tanskasta, palkkaamalla Dan Sivertsenin Norjan-toimitusjohtajaksi, ylentämällä Julia Holmin Ruotsin-toimitusjohtajaksi ja nimittämällä Christian Leif Hansenin Pohjoismaiden-toimitusjohtajaksi.

Kokenutta johtoryhmää vahvistetaan nyt nimittämällä Noora Valla Sedgwickin Suomen-toimitusjohtajaksi. Hän tuo yhtiöön yli kahden vuosikymmenen vahingonselvittelykokemuksensa suurissa yhtiöissä Suomessa. Valla on johtanut tiimejä useilla tuotelinjoilla keskittyen korvausvaatimuksiin, jotka liittyvät ajoneuvoihin, henkilövahinkoihin ja vastuukysymyksiin.

Edistysaskel korostaa Sedgwickin jo vuosia kestänyttä vahvaa kasvua Pohjoismaissa. Yhä useammat vakuutusyhtiöt ymmärtävät ulkoisten vahingonselvittelykumppaneiden kanssa toimimisen edut, mikä on saanut yritykset miettimään vaihtoehtonsa ja prosessinsa perinpohjaisesti uusiksi. Syvällinen paikallinen osaaminen yhdistettynä globaaleihin resursseihin on tehnyt Sedgwickistä halutun kumppanin.

”Keskitymme auttamaan asiakkaita tarjoamaan parasta mahdollista palvelua vakuutetuille asiakkailleen”, Christian Leif Hansen sanoo. ”Luomme mittakaavaetuja käsittelemällä kaikki tietyn alueen vaatimukset asiakkaidemme puolesta. Sedgwickin läsnäolo Suomessa tarkoittaa sitä, että olemme nyt saaneet viimeisen palan täydentämään Pohjoismaiden markkinoiden palapeliä.”

”Pienille vakuutuksenantajille voi olla vaikeaa ja kohtuuttoman kallista pitää talossa kaikentyyppisiä asiantuntijoita ja korvauskäsittelijöitä”, Valla sanoi. ”Työskentelemällä Sedgwickin kaltaisen ulkoisen kumppanin kanssa yritykset saavat käyttöönsä maailmanluokan erikoisosaamista ja laajan ammattilaisten joukon aina, kun niitä tarvitaan. Tämä on jännittävää kasvun aikaa Pohjoismaiden-liiketoiminnallemme. Näen Suomen markkinoilla valtavaa potentiaalia ja olen innokas aloittamaan vuoropuhelun nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa.”

Yhteyshenkilöt

Mediayhteydet

Nathalie Crystal, kansainvälinen viestintä, vanhempi markkinointipäällikkö | +44 7788 386504 | nathalie.crystal@uk.sedgwick.com

Santi Dharmawan, Lansons | +44 7780 778 752 | sedgwick@lansons.com

Kristina Harvits, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Tanska |+45 61224557 | krh@slhdk.dk

Kuvat

Noora Valla
Noora Valla
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Sedgwick

Sedgwick on johtava teknologiapohjaisten riski-, etu- ja integroitujen liiketoimintaratkaisujen toimittaja globaalisti. Yhtiö tarjoaa laajan valikoiman resursseja, jotka on räätälöity asiakkaiden erityistarpeisiin muun muassa onnettomuus-, kiinteistö-, meri-, etu- ja tuotemerkin suoja -tapauksissa. Sedgwickissä välittämisellä on väliä: 80 maassa työskentelevän 30 000 omistautuneen ja asiantuntevan työntekijän avulla yritys pitää huolta ihmisistä ja organisaatioista lieventämällä ja vähentämällä riskejä ja tappioita, edistämällä terveyttä ja tuottavuutta, suojelemalla brändien mainetta ja pitämällä kurissa kustannuksia, jotka voivat vaikuttaa toimintaan. Sedgwickin enemmistöosakas on The Carlyle Group; Stone Point Capital LLC, Caisse de dépôt et placement du Québec (CDPQ). Onex ja muut johdon sijoittajat ovat vähemmistöosakkaita. Lisätietoja: sedgwick.com.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.