SDP EDUSKUNTA

Seija-Sofia Käärmelahti SDP:n kansanedustaja Tuula Väätäisen poliittiseksi avustajaksi

Jaa

Kansanedustaja Tuula Väätäisen poliittisena avustajana sosialidemokraattisessa eduskuntaryhmässä on aloittanut 17.11.2022 Seija-Sofia Käärmelahti.

Koulutukseltaan Käärmelahti on suuhygienisti, vertaisryhmäohjaaja, työyhteisösovittelun erityisosaaja sekä työmarkkinakonsultti. Käärmelahti on työskennellyt aiemmin muun muassa Itä-Savon sairaanhoitopiirissä Tehyn päätoimisena pääluottamusmiehenä sekä HR-assistenttina Etelä-Savon hyvinvointialueen valmistelun asiantuntijana. Luottamustehtävissä hän on toiminut muun muassa Suun Terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry:n puheenjohtajana sekä Tehyn valtuuston jäsenenä ja hallituksen varajäsenenä.

Yhteyshenkilöt

Seija-Sofia Käärmelahti
p. 050 320 6094

Tietoja julkaisijasta

SDP EDUSKUNTA
SDP EDUSKUNTA

00102 Eduskunta

09 4321https://sdp.fi/fi/eduskunta/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

Ympäristövaliokunnan sd-edustajat: Keskustan toiminta vesitti yhdessä sovitun luonnonsuojelulain29.11.2022 12:45:11 EET | Tiedote

- Olemme erittäin huolestuneita keskustan toimintakyvystä tällä hetkellä. Näinä aikoina kansalaisilla on oikeus odottaa vakaata ja ennakoitavaa päätöksentekoa. Valitettavasti keskustan toiminta luonnonsuojelulain päätöksenteossa osoittaa keskustan epävakauden, toteavat SDPn ympäristövaliokunnan jäsenet Katja Taimela, Niina Malm, Hussein al-Taee ja Johan Kvarnström.

SDP:n Heidi Viljanen: Lähisuhdeväkivalta on maamme kipeimpiä epäkohtia - lisää toimia tarvitaan25.11.2022 18:36:53 EET | Tiedote

Orange Day ja YK:n naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen kansainvälinen päivä muistuttavat meitä tänään siitä, että naisiin ja tyttöihin kohdistuva väkivalta on yksi laajimmista ihmisoikeusrikkomuksista. Suomi on valitettavasti yksi niistä EU-maista, joissa naisiin kohdistuva väkivalta on yleisintä. Kansanedustaja Heidi Viljanen katsoo, että lähisuhde- ja perheväkivallasta on puhuttava avoimemmin ja väkivaltaa on vähennettävä eri tavoin. EU:n tutkimuksen mukaan 47 prosenttia suomalaisista naisista on kokenut fyysistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa nykyisen tai aiemman kumppanin taholta tai toisen henkilön taholta 15-vuotta täytettyään. Suomessa myös 15-30 naista kuolee vuosittain väkivallan seurauksena. Kuudessakymmenessä prosentissa näistä tapauksista naisen tappoi kumppani tai entinen kumppani. Se tarkoittaa yhtä kuollutta naista kuussa. - Hyvinvointialueilla tulee panostaa lähisuhdeväkivallan ehkäisyyn muun muassa lisäämällä osaamista lähisuhdeväkivallan tunnistamisessa ja ilmoit

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme