Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Seitsemän käteisautomaattia uusiin sijainteihin

Jaa

SSO:n toimipisteisiin asennetaan tämän vuoden aikana 7 uutta Nosto-käteisautomaattia. Uudet automaatit asennetaan kesäkuun alussa Someron, Lohjan Lempolan ja Tynninharjun, Vihdin, Kemiön sekä Salon Tupurin S-marketeihin sekä syyskuussa Lohjalle kauppakeskus Loheen.

SSO:n alueelle asennetaan kesäkuun alussa uusia käteisautomaatteja
SSO:n alueelle asennetaan kesäkuun alussa uusia käteisautomaatteja

”S-ryhmää ja SSO:takin oli lähestytty pitkään asiakkaiden toimesta automaattien määrän vähenemisen ja käteispalvelujen heikkenemisen takia. Kun kilpailu vapautui, S-ryhmä päätti aloittaa käteisautomaattipalvelun yhteistyössä Nokas CMS Oy:n kanssa tavoitteena käteisautomaattipalvelujen mahdollisimman hyvä saatavuus asiakkaillemme”, sanoo SSO:n talousjohtaja Riitta-Leena Rossi.

SSO:n toimipaikoissa sijanneet kymmenkunta Otto-automaattia vaihdettiin kevään aikana Nosto-käteisautomaatteihin ja vaihdot sujuivat hyvin. Reilu vuosi sitten uuden yhteistyön toteuduttua, toivoimme automaatteja myös useampaan uuteen sijaintiin palvelujemme yhteyteen. Nyt saimme varmistuksen uusista sijainneista ja asennukset alkavat kesäkuun alussa”, iloitsee Rossi.

SSO:n toimipaikkoihin ilmestyvät Nosto-käteisautomaatit ovat kustannuksiltaan yhdenvertaisia muihin käteisautomaatteihin verrattuna. Nosto-käteisautomaattien käyttö on asiakkaille täsmälleen samanhintaista kuin muidenkin käteisautomaattien eli kulut riippuvat asiakkaan oman pankin palveluhinnastosta. Automaatit toimivat kaikkien pankkien korteilla ja niistä saa tuttujen 20 euron ja 50 euron setelien lisäksi asiakkaiden toivomusten mukaisesti 10 euron seteleitä.

S-ryhmän päivittäistavarakaupoissa enemmän kuin joka kolmas asiakas maksaa edelleen käteisellä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Riitta-Leena Rossi, talousjohtaja, Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, puh. 044 7705 702

Miia Kivelä, tuotepäällikkö, Rekla Oy, puh. 010 76 82114

www.nostoautomaatti.fi

Kuvat

SSO:n alueelle asennetaan kesäkuun alussa uusia käteisautomaatteja
SSO:n alueelle asennetaan kesäkuun alussa uusia käteisautomaatteja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme