Vaasan kaupunki - Vasa stad

Seitsemän veljestä lasten ja nuorten esittämänä– kunnianosoitus 150 täyttävälle klassikkoteokselle

Jaa

Kuula-opiston ja TaiKonin tanssi- musiikki-, teatteri- ja kuvataideoppilaat ovat koonneet voimansa yhteen ja valmistaneet esitettäväksi Seitsemän veljestä -teoksen. Esitys on kunnianosoitus tänä vuonna 150 vuotta täyttävälle Aleksis Kiven klassikkoteokselle.

TaiKonin teatteritaiteen oppilaat. kuva: Sara Kuokkanen
TaiKonin teatteritaiteen oppilaat. kuva: Sara Kuokkanen

Esityksen käsikirjoituksen ovat luoneet TaiKonin teatteritaiteen oppilaat opettajansa Marja Vuoren johdolla. Kuula-opiston musiikkioppilaat ovat säveltäneet kaikille veljeksille teemamusiikit, jotka kuullaan esityksessä oppilaiden esittäminä. Niiden lisäksi musiikkioppilaat soittavat myös tunnettuja Aleksis Kiven sanoihin sävellettyjä kappaleita. Kuvateokset ovat TaiKonin kuvataideoppilaiden käsialaa. Seitsemän veljestä tuo lavalle myös joukon Kuula-opiston tanssioppilaita.

-       Uuden opetussuunnitelman mukainen säveltämisen harjoittelu on tässä produktiossa meidän soitinoppilaille uusi asia, kertoo viulunsoitonopettaja Sanna Mikkola-Blomberg.

Seitsemän veljestä -esitys myös taltioidaan. Esityksestä koostettu tallenne lähetetään linkkinä lähiseudun kouluille. Klassikkoteoksen 150 -vuotisjuhlaan pääsee näin osallistumaan laaja lasten ja nuorten joukko.

Seitsemän veljestä esitetään lauantaina 10.10 klo 13 ja klo 14.30 Toivo Kuula -salissa (Laivakatu 16). Esitys on loppuunmyyty. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja: piano-opettaja Anna Roos, p. 040 5750 228 / anna.hytonen@edu.vaasa.fi

Kuvat

TaiKonin teatteritaiteen oppilaat. kuva: Sara Kuokkanen
TaiKonin teatteritaiteen oppilaat. kuva: Sara Kuokkanen
Lataa
TaiKonin kuvataideoppilaiden tekemä Seitsemän veljestä -kuvateos
TaiKonin kuvataideoppilaiden tekemä Seitsemän veljestä -kuvateos
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

En person med coronavirussmitta på Vaasa-opistos kurs20.10.2020 22:25:32 EESTTiedote

En studerande inom den grundläggande utbildningen för vuxna vid Vaasa-opisto har konstaterats ha coronavirussmitta. Tack vare noggrann användning av munskydd har den studerande bara kunnat exponera sina studiekamrater eller personalen för smittan under lunchen i Merenkurkun koulus matsal 12–13.10 kl. 12.30–13.10. Inga elever eller lärare från Merenkurkun koulu har funnits i matsalen vid samma tidpunkt.

Kvaliteten upprätthålls starkt inom social- och hälsosektorn20.10.2020 14:50:16 EESTTiedote

Inom social- och hälsosektorn utfördes 29.9-1.10.2020 en auditering över upprätthållandet, genom vilken ikraftvarandet av kvalitetserkännandet för kvalitetsprogrammet Social and Health Quality Standard (SHQS) försäkras inom social- och hälsovårdsservicen. Det finns alltid delområden att förbättra, men i sin helhet är verksamheten av hög kvalitet och följer planenlig utveckling. Särskilt tack fick den utvecklingsvilliga och motiverade personalen.

Laatua ylläpidetään vahvasti sosiaali- ja terveystoimessa20.10.2020 14:50:05 EESTTiedote

Sosiaali- ja terveystoimessa tehtiin 29.9.-1.10.2020 ylläpitoauditointi, jolla varmistetaan Sosiaali- ja terveyspalvelujen laatuohjelman Social and Health Quality Standard (SHQS) laaduntunnustuksen voimassaolo. Aina löytyy parannettavia osa-alueita, mutta kokonaisuudessaan toiminta on laadukasta ja suunnitelmallista kehittämistä. Erityiskiitokset sai kehittämishaluinen ja motivoitunut henkilöstö.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme