Selvitys: Huonekaluketjujen osamaksuissa merkittävät erot – Vepsäläinen ja Jysk vertailun edullisimmat

Jaa

VertaaEnsin.fi uusi vuonna 2022 tekemänsä selvityksen huonekaluliikkeiden osamaksuista ja vertasi hinnan kehitystä edelliseen vuoteen. Suoraan selvitykseen pääset osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/blog/osamaksuvertailu-huonekaluketjut

Vertailussa selvitettiin millaisia kuluttajan kulut ovat 2 500 € arvoisissa ostoksissa 12 ja 24 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Selvityksen keskeiset huomiot:

  • 12 kuukauden takaisinmaksuajalla Vepsäläinen oli selvityksen edullisin huonekaluliike. Vepsäläinen oli selvityksen ainoa huonekaluliike, joka tarjosi kulutonta ja korotonta osamaksua.

  • 24 kuukauden takaisinmaksuajalla Jysk oli selvityksen edullisin huonekaluliike. Jyskillä osamaksun kokonaiskustannukseksi tulee 350 €.

  • Hinnat ovat muuttuneet edellisen vuoden aikana vain vähän.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme