Selvitys: Matkavakuutus kannattaa ottaa luottokortin kylkiäisenä – vuosittainen säästö jopa yli 710 € perhettä kohden

Jaa

Millaisia matkavakuutuksia luottokortit tarjoavat ja kuinka paljon kuluttaja voi säästää hyödyntämällä luottokorttiin sisältyvää matkavakuutusta? Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi selvitti luottokorttien matkavakuutusten ehdot ja niiden tarjoaman arvon vakuutusyhtiöiden jatkuviin matkavakuutuksiin verrattuna. Tutustu selvitykseen osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/blog/matkavakuutukset-luottokorteissa.

Passi ja luottokortti
  • Vertailun perusteella luottokorttien matkavakuutukset ovat lähes aina kannattavampia kuin vakuutusyhtiöiden jatkuvat matkavakuutukset. Esimerkiksi Bank Norwegian Visa -kortilla ja Komplett Bank Mastercard -kortilla on 0 € hankinta- ja kuukausikulut eli kortit ovat käytännössä ilmaisia matkavakuutuksia.

  • Luottokorttien edullisempi hinta ei tarkoita, että siihen sisältyvä matkavakuutus olisi ehdoiltaan heikompi kuin erillinen jatkuva matkavakuutus. Mukana matkustavat lapset ja samassa osoitteessa asuva avo- tai aviopuoliso kuuluvat saman vakuutuksen piiriin. Vakuutusyhtiöiden määräaikaiset vakuutukset kattavat vakuutuksenottajan lisäksi vain lapset (yhtä poikkeusta lukuun ottamatta), joten perhe voi saavuttaa merkittävät säästöt hankkimalla yhden luottokortin erillisten matkavakuutusten sijaan.

  • Normaalisti matkavakuutuksen voimassaoloon vaaditaan, että matkasta on maksettu tietty prosenttiosuus luottokortilla (normaalisti 50–100 %). Luottokorteista kolmella ei kuitenkaan ollut vaatimusta sille, että matka pitäisi maksaa luottokortilla. 

  • Vertailun suurin vakuutusmäärä löytyy Danske Bank Mastercard Gold -kortilta, jossa vakuutusmäärä on 122 500 €. Pienin vakuutusmäärä on If:n jatkuvalla matkavakuutuksella, jossa kyseinen summa on 7 000 €.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Passi ja luottokortti
Passi ja luottokortti
Lataa

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Huvipuistot vertailussa – Särkänniemellä hurja hinnankorotus viime vuoteen6.6.2023 10:10:32 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi vertaili suomalaiset huvipuistot. Vertailussa selvitettiin viime vuoden tapaan mikä on Suomen paras huvipuisto, missä on paras hinta-laatusuhde ja missä on kalleimmat huvitukset. Lisäksi tarkastelimme muutoksia viime vuoteen verrattuna. Koko selvitys löytyy osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/blog/huvipuistot-vertailussa-mista-saa-parasta-vastinetta-rahoilleen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme