Selvitys: Parkkihallipaikkojen hinnoissa tuhansien eurojen erot vuositasolla

Jaa

VertaaEnsin.fi selvitti kaupunkikohtaisesti katuparkin, parkkihallien ja ostoskeskusten pysäköintikustannukset vuodelle 2023. Suoraan selvitykseen pääset osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/blog/parkkihinnat

Selvityksen keskeisimmät havainnot:

  • Pääkaupunkiseudun vuosittaiset parkkihallikulut ovat jopa 10 000 euroa Pohjois-Savon parkkikuluja kalliimmat.

  • Asukasmäärällä ei ole suoraa yhteyttä katuparkkien ja ostoskeskusten parkkihintoihin, vaan hinnat ovat yllättävän tasaisia ympäri Suomea.

  • Jos kuluttaja kulkee autolla ostoskeskukseen Helsingin keskustan alueella, tämän kannattaa suosia Rediä, jossa on muita ostoskeskuksia moninkertaisesti edullisemmat parkkihinnat.

  • Katuparkin maksaminen on sovelluksella käytännöllistä, mutta ei kannattavaa. Parkkisovellus lisää kiinteänä kustannuksena vähintään 0,39 euroa per tunti tai vastaavasti jopa 15 prosenttia pysäköinnin loppusummasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme