Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Senaatintorin Palkkapäivä-tapahtumassa 5.4.2022 juhlitaan kunta-alan ammattilaisten arvoa

Jaa

Kunta-alan neuvottelujärjestöt JUKO ja JAU järjestävät tiistaina 5.4. klo 17–19 Helsingin Senaatintorilla yleisötapahtuman, jossa nostetaan esiin kunta-alan ammattilaisten tekemän työn merkitystä ja arvoa. Palkkapäivä-tapahtuman juontaa Ina Mikkola, ja puheiden lisäksi kuullaan musiikkia Jonna Tervomaalta ja Palefacelta.

Tiistaina 5.4. klo 17–19 Helsingin Senaatintori täyttyy kunta-alan ammattilaisista ja muista, jotka pitävät heidän työtään arvokkaana.

Palkkapäiväksi nimetyssä tapahtumassa pidetään ääntä sen puolesta, että kunta-alan ammattilaisten työn arvo näkyisi myös tilillä ja työoloissa. 

Luvassa puheita ja musiikkia

Tapahtuman juontaa toimittaja ja kirjailija Ina Mikkola

Omia näkökulmiaan tapahtuman teemaan tuovat JHL:n Päivi Niemi-Laine ja Jytyn Jonna Voima Julkisen alan unionista eli JAU:sta sekä Olli Luukkainen ja Maria Löfgren Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestöstä JUKOsta.

– Haluamme herättää työnantajat ja päättäjät siihen, että kunta-alan asiantuntijat ansaitsevat tärkeästä työstään oikeudenmukaisen korvauksen. Tätä väkemme on odottanut jo vuosia. Enää emme odota, OAJ:n ja JUKOn puheenjohtaja Olli Luukkainen sanoo JUKOn uutisessa.

Järjestöjohtajien lisäksi ääneen pääsee päättäjiä eri puolueista. Myös musiikkia on luvassa. Lavalle nousevat Emma-palkintoja keränneet Jonna Tervomaa ja Paleface.

Kaikki ovat tervetulleita mukaan

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja jokainen on lämpimästi tervetullut tapahtumaan osoittamaan tukeaan ja arvostustaan kunta-alan ammattilaisille.

Neuvottelujärjestöihin kuuluvilla liitoilla on senaatintorilla omia telttojaan, joista jaetaan osallistujille esimerkiksi kylttejä, ilmapalloja ja pientä evästä. Tarkempia ohjeita on luvassa Palkkapäivän Facebook-tapahtumassa sekä järjestelyissä mukana olevien neuvottelujärjestöjen ja liittojen kanavissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry
PL 20
00520 Helsinki

http://www.oaj.fi

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka valvoo koulutus-, kasvatus- ja tutkimusalan ammattilaisten etuja aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Opetusalan Ammattijärjestö OAJ ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme