Vapriikki

Seniorien oma museopäivä Vapriikissa

Jaa
Perjantaina 24.2. Vapriikissa vietetään senioripäivää, jolloin eläkeläisten sisäänpääsymaksu on vain 2€. Kello 11 ja 13 luvassa on asiantuntijaopastukset Tampere ennen ja nyt -näyttelyyn. Oppaana on tutkija Antti Liuttunen.
Tampere ennen ja nyt -näyttely Vapriikissa 5.3. saakka. Kuva: Saarni Säilynoja
Tampere ennen ja nyt -näyttely Vapriikissa 5.3. saakka. Kuva: Saarni Säilynoja

Senioripäivän teemana on tällä kertaa Vapriikin 5.3. sulkeutuva suosittu Tampere ennen ja nyt -näyttely. Se käsittelee historiallisten valokuvien avulla Tampereen kaupunkikuvan muutosta. Visuaalisesti vaikuttavan näyttelyn valokuvat ja videot ovat Vapriikin kuva-arkiston kokoelmista. Näyttelyn projektipäällikkönä on toiminut Antti Liuttunen, joten perjantain opastuksella on luvassa kovan luokan asiantuntemusta ja tarinoita kuvien takaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tähtitalvikki PoikajärviViestintäsuunnittelija

Puh:050 321 1189

Kuvat

Tampere ennen ja nyt -näyttely Vapriikissa 5.3. saakka. Kuva: Saarni Säilynoja
Tampere ennen ja nyt -näyttely Vapriikissa 5.3. saakka. Kuva: Saarni Säilynoja
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Vapriikki
Vapriikki
Alaverstaanraitti 5
33100 Tampere

http://www.vapriikki.fi

Vapriikissa viihtyvät kaikenikäiset museovieraat. Voit tutustua kerralla yli kymmeneen näyttelyyn. Historiaa, luonnontieteitä ja tekniikkaa. Vapriikki kuuluu Tampereen historiallisiin museoihin, joita ovat myös Museo Milavida ja Amurin museokortteli.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vapriikki

Museoiden yötä vietetään 20.5. Tampereella8.5.2023 14:05:31 EEST | Tiedote

Museoiden yötä vietetään jälleen keväisenä kaupunkijuhlana. Tapahtuma tarjoaa monenlaista näkemistä ja kokemista Tampereella lauantaina 20.5. Suurin osa ohjelmasta starttaa kello 18 ja useimmat museot ovat avoinna aina keskiyöhön saakka. Museoiden yön kävijöitä palvelevat myös museokahvilat, ruokapaikat ja museokaupat.Yksi lippu - monta näyttelyä, opastusta ja esitystä! Mukana 21 kohdetta, 35 näyttelyä ja 97 ohjelmanumeroa!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme