Espoon kaupunki - Esbo stad

Seniorien palvelukeskusten kuntosalit avataan Espoossa elokuun aikana

Jaa

Kuntosalit avataan portaittain. Ensimmäisinä avautuvat Tapiolan palvelukeskuksen kuntosali 3.8. ja Espoon keskuksen palvelukeskuksen kuntosali 10.8. Kuntosalille on varattava aika.

Palvelukeskusten kuntosalivuorot on tarkoitettu ensisijaisesti senioreille, jotka tarvitsevat fyysistä harjoittelua arjen toiminnoista suoriutumiseksi. 

Kävijämäärää rajoitetaan – harjoittelemaan pääsee ajanvarauksella 

Kuntosalilla voi kerralla olla vain muutamia asiakkaita, jotta turvaväleistä voidaan pitää kiinni. Siksi kuntosalille on varattava aika. Kuntosalille saa tulla vain täysin terveenä, ja kuntosalilla ollessa on noudatettava hyvää käsi- ja yskimishygieniaa. Käyttäjän on pyyhittävä laitteiden käsikahvat heti käytön jälkeen. 

”Harjoitteluvuoroja on tarjolla tasatunnein siten, että harjoitteluaika on 30−45 minuuttia. Sen jälkeen henkilökunta puhdistaa tilat seuraavaa ryhmää varten. Turvallisuus otetaan huomioon myös pukuhuone- ja wc-järjestelyissä”, palvelupäällikkö Sarri Nuorivaara sanoo.

Aluksi yksi henkilö voi varata enintään neljä harjoitteluvuoroa kuukaudessa, jotta mahdollisimman moni pääsee harjoittelemaan. 

”Jos varauksia tulee vähän, voimme tarjota innokkaimmille lisää vuoroja”, Sarri Nuorivaara kertoo.

Kuntosalien avautumisaikataulu ja yhteystiedot 

  • Tapiolan palvelukeskuksen kuntosali, Länsituuli 1: sali avoinna 3.8. alkaen, varaa harjoitteluaika numerosta 046 877 1886. 
  • Espoon keskuksen palvelukeskuksen kuntosali: sali avoinna 10.8. alkaen, ajanvaraus 3.8. alkaen numerosta 040 508 1923. 
  • Kauklahden elä ja asu -seniorikeskuksen kuntosali, Hansakartano 4: sali avoinna 17.8. alkaen, ajanvaraus 10.8. alkaen numerosta 040 506 7719. 
  • Soukan elä ja asu -seniorikeskuksen kuntosali, Soukankaari 7: sali avoinna 24.8. alkaen, ajanvaraus 17.8. alkaen numerosta 046 877 2889. 
  • Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskuksen kuntosali, Säterinkatu 3: sali avoinna 31.8. alkaen, ajanvaraus 24.8. alkaen numerosta 043 826 7994. 
  • Haukilahden palvelukeskus pysyy toistaiseksi suljettuna.

Palvelukeskusten kuntosaleille ei voi tulla ilman ajanvarausta. 

Palvelukeskukset 

Palvelukeskukset suljettiin maaliskuussa koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. Palvelukeskusten muut toiminnot, kuten lounasravintolat ja kokoontumistilat, pysyvät suljettuina ainakin elokuun ajan. Syyskuun tilanteesta tiedotamme erikseen. Seniorien päivätoiminta käynnistyy elokuun aikana, otamme päivätoiminnan asiakkaisiin yhteyttä henkilökohtaisesti.  

Lisätiedot

Palvelupäällikkö Sarri Nuorivaara, p. 043 824 8479

espoo.fi/palvelukeskukset  

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Twitter: @Espoonsote     
Facebook: Espoon sote - Hyvinvointia Espoossa

Espoon kaupunki Twitterissä 
Espoon kaupunki Facebookissa

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme