Vaasan Sähkö Oy

Sepänkyläläisille uusi kaukolämpöyhtiö ja halvempi hinta

Jaa

Kesäkuun lopussa Smedsby Värmeservice -kaukolämpöyhtiö siirtyy Vaasan Sähkön omistukseen. Yrityskauppasopimus allekirjoitettiin tänään tiistaina. Kaupan myötä kaukolämmön hinta laskee Mustasaaren Sepänkylässä noin 6,5 prosenttia.

Vaasan Sähkö on omistanut yhtiöstä 20 prosenttia. Nyt ostettu 80 prosentin osuus vaihtaa omistajaa 1,44 miljoonalla eurolla. Kaupassa Sepänkylän koko kaukolämpöverkko siirtyy uudelle omistajalle.

- Parin seuraavan vuoden aikana tulemme vahvistamaan verkkoa ja parantamaan sen toimitusvarmuutta, kertoo Vaasan Sähkön kaukolämpöjohtaja Markus Tuomala suunnitelmista.

Asiakkaille avautuu myös uusia mahdollisuuksia.

Edullisemman hinnan lisäksi Sepänkylän asiakkaille asennetaan kesän aikana etäluettavat mittarit, ja näin ollen mittarilukemien ilmoittaminen loppuu. Tästä yhtiö kertoo asiakkailleen erikseen. Lisäksi asiakkaat voivat valita hiilineutraalin kaukolämmön.

Vaasan Sähkö on kaukolämmön jakelualueellaan mahdollistanut yritysasiakkaille hukkalämmön myynnin verkkoon. Nyt tämä mahdollisuus osallistua kiertotalouteen avautuu myös Sepänkylässä.

Kauppa tuo Vaasan Sähkölle 110 uutta kaukolämpöasiakasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Vaasan Sähkö Oy
Vaasan Sähkö Oy
Kirkkopuistikko 0
65100 VAASA

06 324 5111http://www.vaasansahko.fi

Vaasan Sähkö on vahva energiakonserni, jonka liiketoimintoja ovat sähkökauppa, sähkönsiirto ja kaukolämpö. Konserniin kuuluu tytäryhtiö Vaasan Sähköverkko Oy. Konsernissa työskentelee noin 135 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2021 oli noin 209 milj. euroa. Vuonna 2022 Vaasan Sähkö täytti 130 vuotta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan Sähkö Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme