Vaasan kaupunki - Vasa stad

Sepänkyläntie suljetaan yhdeksi yöksi Olympiakadun ja Myllykadun välisellä osuudella

Jaa

Sepänkyläntie suljetaan torstain ja perjantain väliseksi yöksi Olympiakadun ja Myllykadun välisellä osuudella. Tie on poikki 21.10. klo 21 – 22.10. klo 7 välisenä aikana. Sulkemisen syynä on uuden kaukolämpöputken rakennustyöt.

Rakennustöiden ajan liikenne ohjataan kiertoreittiä työmaa-alueen ohi. Myös kävely- ja pyörätie suljetaan töiden ajaksi kyseisellä katuosuudella.

Työt vaikuttavat myös joukkoliikenteeseen. Töiden ajan paikallisliikenteen linjat 7 ja 9 ajavat poikkeuksellista reittiä torstain viimeiset iltavuorot sekä mahdollisesti perjantain ensimmäiset aamuvuorot.

Linja 7 kulkee töiden ajan reittiä Sepänkyläntie – Meijerinkatu – Konepajankatu – Vöyrinkatu – Sepänkyläntie – Vaasanpuistikko.

Linja 9 ajaa puolestaan reittiä Vaasanpuistikko – Sepänkyläntie – Opistokatu – – Sairaskodinkatu – Meijerinkatu – Sepänkyläntie.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa:
Jaakko Metsäranta
Vaasan Sähkö / kaukolämpö
050 372 6660
jaakko.metsaranta@vaasansahko.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme