Basam Books

Sexpo suosittelee uutuuskirjaa, joka opastaa eettiseen polyamoriaan

Jaa

Polyamoria on elämistä intiimissä ihmissuhteessa usean ihmisen kanssa yhtä aikaa, avoimesti, rehellisesti ja kaikkien tietoisella hyväksynnällä ja suostumuksella.

Kahta kauniimmin
Kahta kauniimmin

Franklin Veauxin ja Eve Rickertin Kahta kauniimmin: Opas eettiseen polyamoriaan on yksi kansainvälisesti tunnetuimpia polyamoriaa käsitteleviä teoksia ja ensimmäinen aiheesta suomeksi julkaistu tietokirja. Yhteenlaskien yli neljänkymmentä vuotta polyamorisesti eläneet Veaux ja Rickert opastavat lukijansa lämpimällä ja humoristisella otteella polyamorisen ihmissuhde-elämän kiemuroihin. He käsittelevät moniulotteista aihetta selkeästi ja käytännönläheisesti ja jakavat avoimesti kokemuksiaan polyamoristen ihmissuhteiden iloista ja haasteista.

Kirjoittajat purkavat rakkauteen ja ihmissuhteisiin liittyviä myyttejä ja oletuksia, hälventävät monisuhteisuutta koskevia väärinkäsityksiä ja ennakkoluuloja (ei, polyamoria ei tarkoita samaa kuin polygamia tai swingaus) ja esittelevät lukijalleen monipuolisen valikoiman strategioita ja välineitä eettisten ja toimivien intiimien ihmissuhteiden rakentamiseen. Lukuisat tosielämästä poimitut esimerkkitarinat tarjoavat runsaasti samaistumispintaa. Kahta kauniimminon kattava perusteos polyamoriasta ja erinomainen opas omien ihmissuhdetaitojen kehittämiseen.

Kahta kauniimmin on terveiden ja eettisesti rakennettujen ihmissuhteiden ylistyslaulu! Oli lukija minkälaisessa ihmissuhteessa tahansa, tällä kirjalla on paljon konkreettista opetettavaa. Tästä lähtien tämän kirjan lukeminen taitaa olla kotiläksynä, jos tahtoo alkaa seurustelemaan minun kanssani!”

- Juuso Kekkonen, kirjoittaja, koomikko ja polyaktivisti

Polyamoria – monisuhteisuus yhdistyksen keskeinen arvo on erilaisten ihmissuhteiden arvostaminen. Oikeanlainen ihmissuhde on se mikä toimii kenellekin. Kahta Kauniimmin on uskomaton työkalu ja todellinen ajatusten herättäjä siitä mikä on eettistä, miten niin monesti ihmissuhteita kampittavat odotukset ja sopimukset voi tehdä näkyviksi ja miten myötäilo, avoin ja rehellinen kommunikaation ja yhteistyö auttavat meitä kaikkia suhdemuodosta riippumatta kohti parempia ihmissuhteita.”

- Markus Oja, suomennoshankkeen vetäjä

Teos julkaistaan tammikuussa 2019

Paneelikeskustelu Stadin joulumarkkinoilla 21.12.2018 klo 17-18 Lämpimästi Tervetuloa!

Kahta kauniimmin
Siirry videokanavalle

Avainsanat

Kuvat

Kahta kauniimmin
Kahta kauniimmin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Basam Books
Basam Books
Meritullinkatu 21
00170 HELSINKI

040 500 8695, asiakaspalvelu@basambooks.fihttps://basambooks.fi

Helsinkiläinen erikoiskustantamo Basam Books on palannut juurilleen filosofian, kaunokirjallisten klassikkojen, runojen ja suurten hahmojen elämäkertojen pariin. Vanha kunnon Basam Books jatkaa tutulla laadusta tinkimättömällä linjallaan ja kustantamon puikkoihin on palannut yli 20 vuotta alalla toiminut kustannusjohtaja Batu Samaletdin. Jatkossa kustannusohjelmaamme kuuluvat vahvasti myös äänikirjat, tavoitteena on tuoda kaikki Basam Booksin mestariteokset kuunneltavaksi myös äänikirjoina!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Basam Books

Kotimaisessa scifikirjallisuudessa näkyvät populaarikulttuurin kuvasto, seksi ja huumori23.7.2019 08:00:00 EESTTiedote

Kesän tuorein scifikirjallisuuden julkaisu tihkuu seksiä ja parodioi populaarikulttuurin kuvastosta tuttuja tarina-asetelmia. "Olin avaruustaistolaisten seksiorja! ja muita eroottisia spekulaatioita" (2019) koostaa yksiin kansiin Emmanuel Arsen 2000-luvun julkaistut eroottiset kertomukset. Huumorisävytteisissä novelleissa vieraillaan niin kaukaisilla planeetoilla kuin Sherlock Holmesin Lontoossa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme