Vaasan kaupunki - Vasa stad

Seurat: ilmoittakaa menestyneet urheilijanne!

Jaa

Vaasan kaupunki palkitsee vuosittain menestyneitä paikallisia urheilijoita. Seurat voivat nyt ilmoittaa omat menestyneet urheilijansa.

Ilmoita menestyneet urheilijat tämän lomakkeen kautta: https://forms.office.com/r/E8nzm1AAfJ

Ilmoitattehan seuranne menestyneet urheilijanne mielellään keskitetysti yhdellä lomakkeella. Menestyneitä urheilijoita voi ilmoittaa 9.1. saakka.

Mukaan voi ilmoittaa vaasalaiset ja vaasalaisia urheiluseuroja edustavat urheilijat, jotka ovat menestyneet nuorten tai yleisissä sarjoissa mukaan lukien paraurheilijat. Huomioitavat tasot ovat kulta-, hopea- ja pronssimitalit SM-, PM-, EM-, MM- ja Olympia-tasolla.

Menestyneiden urheilijoiden ansiot huomioidaan keväällä 2022

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut kerää listan menestyneistä paikallisista urheilijoista, joiden ansiot huomioimme keväällä 2022.

Aiempina vuosina olemme järjestäneet menestyneille paikallisille urheilijoille palkitsemistilaisuuden. Tilaisuuden järjestäminen kuitenkin riippuu vallitsevasta koronatilanteesta ja rajoituksista ja aiheesta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme