Vaasan kaupunki - Vasa stad

Seurat: ilmoittakaa menestyneet urheilijanne!

Jaa

Vaasan kaupunki palkitsee vuosittain menestyneitä paikallisia urheilijoita. Seurat voivat nyt ilmoittaa omat menestyneet urheilijansa.

Menestyneet urheilijat voi ilmoittaa keskitetysti yhdellä lomakkeella osoitteessa https://www.vaasa.fi/ajankohtaista/seurat-ilmoittakaa-menestyneet-urheilijanne-2022.

Menestyneitä urheilijoita voi ilmoittaa 8.1.2023 saakka.

Mukaan voi ilmoittaa vaasalaiset ja vaasalaisia urheiluseuroja edustavat urheilijat, jotka ovat menestyneet nuorten tai yleisissä sarjoissa mukaan lukien paraurheilijat. Huomioitavat tasot ovat kulta-, hopea- ja pronssimitalit SM-, PM-, EM-, MM- ja Olympia-tasolla.

Vaasan kaupungin liikuntapalvelut kerää listan menestyneistä paikallisista urheilijoista, joiden ansiot huomioimme keväällä 2023.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa on helppo olla onnellinen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme