Bubblypink Music

Show-kuoro Semmareiden konserttisalikiertue alkaa huomenna

Jaa
Kansainvälisesti isoillakin areenoilla Suomea edustanut Semmarit aloittaa 24.11.2022 konserttisalikiertueen, joka kattaa kaksitoista esitystä maamme suurimmissa musiikkitaloissa. Osa konserttisaleista on lähes loppuunmyytyjä ennakkoon.
Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit
Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit

Jyväskylästä lähtöisin oleva show-kuoro Semmarit aloittaa kahdentoista konsertin Ilakoivat silakat -nimisen kiertueen, joka alkaa 24.11.2022 Joensuusta ja päättyy joulukuussa Helsingin Musiikkitaloon.

Ilakoivat silakat -kiertue:

24.11. Joensuu, Carelia-sali
25.11. Kajaani, Kaukametsän sali
26.11. Oulu, Madetojan sali
30.11. Hämeenlinna, Verkatehdas, Vanaja-sali
1.12. Turku, Logomo
2.12. Espoo, Tapiola-sali
3.12. Lahti, Sibeliustalo
4.12. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
7.12. Kuopio, Musiikkikeskus
8.12. Jyväskylä, Paviljonki
9.12. Tampere, Tampere-talo
10.12. Helsinki, Musiikkitalo

Kiertueen liput ovat myynnissä lippu.fi- ja ticketmaster.fi-sivustoilla.

Ilakoivat silakat -kiertue toteutetaan yhteistyössä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. Muusikot siivoavat Siisti biitsi -ohjelman innoittamina kunkin esiintymiskaupunkinsa rantamaisemia. "Semmarit tunnetaan paitsi musiikistaan myös yhteisöllisyydestään”, kuoronjohtaja Reima Viitala toteaa. ”Olemme saaneet vuosikymmenten varrella valtavasti tukea ja apua faneiltamme, joten tuntuu luontevalta pyytää heidät nyt mukaan tekemään yhdessä hyvää", hän jatkaa. Tarkempaa tietoa Siisti biitsi -siivoustalkoista ilmoitetaan Semmareiden some-kanavilla.

Semmarit on edustanut Suomea paljon myös ulkomailla: he ovat esiintyneet useasti Aasiassa, esimerkiksi kiinalaisen uudenvuoden gaalassa sadoille miljoonille tv-katsojille. Lisäksi Semmarit on edustanut Suomea Montreux’n Kultainen Ruusu -tv-gaalassa sekä kolmessa maailmannäyttelyssä: Lissabonissa vuonna 1998, Hannoverissa vuonna 2000 ja Dubaissa vuonna 2021. Semmarit ovat olleet kiertueilla USA:ssa, Kanadassa, Saksassa, Ruotsissa, Portugalissa ja Virossa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:


Bubblypink Music
Jutta Vetter
press@bubblypink.fi
0505466000


Pidä Saaristo Siistinä ry
Terhi Takkinen
terhi.takkinen@pssry.fi
0403500319

Kuvat

Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit
Semmarit edusti Suomea Dubain maailmannäyttelyssä vuonna 2021. Nyt he suuntaavat kotimaan konserttisalikiertueelle. Kuva: Semmarit
Lataa
Semmarit esiintymässä Helsingin Allas Sea Poolilla kesällä 2022. Kuva: Lotta Mattila
Semmarit esiintymässä Helsingin Allas Sea Poolilla kesällä 2022. Kuva: Lotta Mattila
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Bubblypink Music
Bubblypink Music
Kuninkaankatu 30 A, 2. krs
33200 TAMPERE

https://bubblypink.fi

Bubblypink Music tarjoaa musiikkialan kaikille toimijoille kokonaisvaltaista artisti-, julkaisu- ja tapahtumapromootiota.

Bubblypink Music on vahvaan viestintäosaamiseen nojaava moderni ja kokonaisvaltainen musiikkialan viestintätoimisto.

Yhtiön perustaja Jutta Vetter on pitkän linjan viestinnän ammattilainen, joka on erikoistunut musiikkiteollisuuteen. Hänellä on johtamansa kansainvälisen Vetter Communications Oy -viestintätoimiston myötä vankka ymmärrys yritysmaailmasta, ja vuosien työkokemus muun muassa levy-yhtiöstä ja ohjelmatoimistosta.

Bubblypinkin ydin perustuu alan liiketoimintamallien tuntemukseen, raudanlujaan kokemukseen viestintä- ja mediatiedotustehtävistä, rohkeaan ideointiin sekä brändäysosaamiseen. Yhtiö hoitaa niin pienet kuin suuret kokonaisuudet – yksittäisen single-julkaisun promosta aina isoon festivaalitiedotukseen.

Yhteys: press@bubblypink.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Bubblypink Music

Semmareiden kiertueella siivotaan rantoja ja suojellaan Suomen vesistöjä16.10.2022 10:10:00 EEST | Tiedote

Yli 30 vuotta kansainvälisenkin keikkamaailman aalloilla pärskinyt Semmarit palaa marraskuussa konserttisaleihin. Ilakoivat silakat -kiertue käynnistyy marraskuussa Joensuun Carelia-salista ja päättyy Helsingin Musiikkitalolle 10.12.2022. Kiertueella tehdään tiivistä yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa, ja muusikot siivoavat kunkin esiintymiskaupunkinsa rantamaisemia. Samalla he haastavat yleisönsä mukaan siivoustalkoisiin.

Decoy julkaisee neljännen albuminsa – mukana iso ammattimuusikko-orkesteri20.5.2022 10:11:21 EEST | Tiedote

Vuonna 1985 perustettu instrumentaalijazz-yhtye Decoy julkaisee 25.5. neljännen albuminsa. Decoy luo ison orkesterin tuntua ammattimuusikoiden joukolla, joista Tommi Koivuniemi, Anssi Nykänen ja Lauri Kettunen ovat soittaneet yhdessä jo lähes 40 vuotta. Albumilla kuullaan myös Rajaton-lauluyhtyeen Essi Wuorelan sanatonta laulua, ja basso-osuuksista vastaa maailmalla menestynyt Esbjörn Svensson trio E.S.T:sta tunnettu Dan Berglund.

Tero-Petrin kymmenes pitkäsoitto julkaistaan – samalla hän juhlistaa 40-vuotista uraansa musiikkialalla14.10.2021 10:24:16 EEST | Tiedote

Tero-Petri & Korvaamattomat -yhtye julkaisee Olet aina mukana -albumin 22.10. Pitkäsoitto kietoutuu erilaisten ihmiskohtaloiden ja kohtaamisten ympärille. Levyllä kuullaan kaikuja Tero-Petrin siviiliammatista päihde- ja peliriippuvaisten auttamistyössä. ”Levyni ei kuitenkaan ole yksinomaan humaani. Se on pullollaan pirullisia havaintoja, kujeilevaa ironiaa ja minulle ominaisia vinksahtaneita mielikuvia”, Tero-Petri kertoo. Albumin on tuottanut UMK:sta tuttu Oskari Ruohonen, eli OSKR.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme