SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Sibeliuksen musiikki soi Ukko-Kolin huipulla 17. kesäkuuta

Jaa
Kolin huipulla koetaan ainutlaatuisia hetkiä, kun sellisti Jussi Makkonen ja pianisti Nazig Azezian esittävät Sibeliuksen sävelmiä Break Sokos Hotel Kolin katolta käsin 17.6.2022. Tapahtumassa kansallismusiikki ja kansallismaisema yhdistyvät kesäisessä illassa, taustanaan Suomen tunnetuin maisema. Musiikkiesityksestä nautitaan hotelli Kolin maisemaravintolassa tai Luontokeskus Ukossa hyvän ruoan äärellä. Kansainvälisesti arvostetut taiteilijat Makkonen ja Azezian ovat tunnettuja Sibelius-asiantuntemuksestaan.
Jussi Makkonen & Nazig Azezian Kolin huipulla, kuva Pekka Varonen
Jussi Makkonen & Nazig Azezian Kolin huipulla, kuva Pekka Varonen

Koli tarjoaa merkityksellisen näyttämön Sibeliuksen musiikin esittämiselle. Jean ja Aino Sibelius kävivät häämatkallaan Pielisen Karjalassa kesällä 1892. Säveltäjä palasi Kolille vuonna 1909, ja upea maisema inspiroi häntä muun muassa arvoituksellisen neljännen sinfonian säveltämiseen.

Sellisti ja Sibelius-tuntija

Pohjoiskarjalainen Jussi Makkonen on vaikuttavan kansainvälisen uran tehnyt sellisti sekä Sibeliuksen musiikin ja elämän asiantuntija. Luovuudessaan, lahjakkuudessaan ja rohkeudessaan Makkonen on myös nykykarjalaisen kulttuurin oiva ilmentymä.

Jussi Makkosen ja Nazig Azezianin esitykset ovat vuosien varrella koskettaneet satoja tuhansia kuulijoita ympäri maailman, myös suurinta osaa suomalaisista koululaisista. Suomeen poikkeusaikana asettuneen Makkosen pysyvä koti konserttilavoineen löytyy nyt Pielisen rannalta Nurmeksesta.

“Pohjois-Karjala on minulle koti. Konsertoituani vuosia Yhdysvalloissa ja eri puolilla maailmaa, tuntui paluu tänne hyvältä.Nämä luontomaisemat inspiroivat minua vahvasti taiteellisessa työssäni. Odotan suurella innolla kesäkuun konserttia, tästä on tulossa huikea tapahtuma”, Makkonen toteaa.

Kolin huipulla soi!

Kolin huipulla soi! -tapahtuma on musiikin, luonnon ja ruoan elämyksellinen yhteiskattaus. Ensimmäinen osa konserttia striimataan kansainväliselle yleisölle hotelli Kolin katolta. Vieraat seuraavat tällöin konserttia hotellin maisemaravintolassa tai Luontokeskus Ukon auditoriossa. Konsertin toisessa osassa taitelijat esiintyvät livenä niin Luontokeskuksen auditoriossa kuin ravintolasalissa.

Maisemaravintolassa nautitaan konsertin yhteydessä Karelia- tai Lemminkäinen-menu. Luontokeskuksessa tarjolla on cocktailtilaisuus ennen konsertin alkua. Konserttielämyksen kruunaa majoitus maisemahotellissa.

Kolin huipulla soi!, 17.6. kello 18–21.

Show & Dinner maisemaravintola Grill it! Kolilla, 69 e / henkilö

Cocktailtilaisuus Luontokeskus Ukossa, cocktailpalat, juoma ja konsertti, 34 e / henkilö

Liput tilaisuuteen varataan täältä .

Ryhmävaraukset: Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu, sales.karelia@sokoshotels.fi tai 020 1234 660.

Yksittäiset hotellivaraukset Break Sokos Hotel Kolille: www.sokoshotels.fi

Lisätietoja: Pasi Ripatti, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Koli, puh. 050 354 4766, pasi.ripatti@sok.fi

Jussi Makkonen, puh. 050 586 2740, jussi@jussimakkonen.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Pasi Ripatti, hotellinjohtaja, Break Sokos Hotel Koli, puh. 050 354 4766, pasi.ripatti@sok.fi


Tanja Holmberg, viestintäkonsultti, Pieni Ideapuoti Oy, puh. 050 327 8923, tanja@pieni-ideapuoti.fi

Kuvat

Jussi Makkonen & Nazig Azezian Kolin huipulla, kuva Pekka Varonen
Jussi Makkonen & Nazig Azezian Kolin huipulla, kuva Pekka Varonen
Lataa
Break Sokos Hotel Koli, kuva Ville Kivihalme
Break Sokos Hotel Koli, kuva Ville Kivihalme
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi
​S-ryhmä on suomalaisten kotitalouksien omistama kaupparyhmä. S-ryhmän muodostavat 19 alueosuuskauppaa, SOK sekä niiden tytäryhtiöt. ​
 
Tarjoamme arjen palveluita päivittäistavarakaupassa, hotelleissa & ravintoloissa, tavarataloissa, liikennemyymälöissä, rautakaupassa ja oman pankkimme kautta. ​
 
Olemme suurin yksityinen työllistäjä Suomessa - meitä s-ryhmäläisiä on noin 40 000. Ilmastotavoitteemme ovat maan kunnianhimoisimmat, ja olemme Suomen suurin kotimaisen ja lähiruoan myyjä. Verojalanjälkemme on lähes 1,7 miljardia euroa, ja investoimme Suomeen vuosittain noin 500 miljoonaa euroa. ​​
 
#parempipaikkaelää

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Savonlinnan Original Sokos Hotel Seurahuoneen upea huoneuudistus valmistuu kesäsesonkiin 202329.5.2023 08:00:00 EEST | Tiedote

Savonlinnan hotelli Seurahuoneen huoneuudistus valmistuu 1.6.2023, sopivasti kaupungin vilkkaaksi odotettuun kesäsesonkiin. Uudistuksessa hotellin 55 huonetta saavat kauniin, maanläheisen ilmeen. Tyylikkään huonevalikoiman, monipuolisten ravintola- ja tapahtumatilojen sekä upean saunaosaston kokonaisuus tekevät hotelli Seurahuoneesta houkuttelevan elämyskokonaisuuden Saimaan rannalla.

Elinkustannusten kallistuminen toi esiin yllättävän vaateilmiön Prismassa – vaatelaastareita ja paikkaustarvikkeita ostetaan nyt ennennäkemättömällä tahdilla24.5.2023 08:45:00 EEST | Tiedote

Maailmantilanteen aiheuttama elinkustannusten nousu on saanut suomalaiset paikkamaan vaatteitaan aiempaa suuremmalla innolla. Prisman myyntidatasta selviää, että ompelu- ja paikkaustarvikkeiden myynti lähti viime syksynä selvään kasvuun samoihin aikoihin sähkön hinnan nousun kanssa. Kasvu on vain kiihtynyt tänä keväänä ja etenkin vaatelaastarit tekevät nyt kauppaansa ennenäkemättömällä tahdilla.

Suomalaiset paljastavat mikä juhlapukeutumisessa on vaikeinta – pukukoodien rooli korostuu erityisesti11.5.2023 08:45:00 EEST | Tiedote

Sokoksen teettämästä laajasta kyselytutkimuksesta selviää, että suomalaiset arvostavat juhlapukeutumisessaan erityisesti monikäyttöisyyttä ja istuvuutta. Kuitenkin samalla yli puolet kokee haastavimmaksi tekijäksi omalle vartalolleen istuvien juhlavaatteiden löytämisen. Kyselytutkimus paljasti myös suomalaisten kaipaavan vapaan hulluttelun sijaan rajoja ja raameja juhlapukeutumiseensa.

Finländska forskare har tagit fram en kalkylator för fotavtryck på naturen för företag – det internationellt banbrytande pilotprojektet har kartlagt S-gruppens påverkan på naturen10.5.2023 06:00:00 EEST | Tiedote

För att stoppa förlusten av biologisk mångfald krävs att företag minimerar sin påverkan på naturen, dvs. fotavtrycket, men det har inte funnits några verktyg för att mäta fotavtrycket på naturen. I ett projekt mellan Jyväskylä universitet, S-gruppen och Sitra har man nu tagit fram en modell som stakar ut vägen för företagen och som är banbrytande även internationellt.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme