Suomen kirjastopalvelu Oy

Siina Vieri Kirjastopalvelun kehittämispäälliköksi

Jaa
FM Siina Vieri on nimetty Suomen kirjastopalvelu Oy:n kehittämispäälliköksi. Vieri aloittaa työn tammikuussa 2023 ja vastaa tehtävässään toimitusjohtaja Katriina Jaakkolalle. Tehtävä on yhtiössä uusi.
kuva: Siina Vieri
kuva: Siina Vieri

Siina Vieri on työskennellyt kirjastoalalla jo pitkään. Kokemusta hänelle on kertynyt muun muassa Lopen kirjastotoimenjohtajana ja viimeksi Porin kirjastopalvelujohtajana.

“Vieri tuo yhtiöömme tuoretta asiantuntemusta suoraan kirjastosta. Innostunut asenne ja vahva ammattitaito tukevat Kirjastopalvelun näkemystä ja otetta palvelutoiminnan kehittämiseen”, kommentoi Katriina Jaakkola nimitystä.    

Kehittämispäällikön tehtäviin kuuluu muun muassa kuvailutiimin johtaminen sekä kirjastotarjonnan ja -palveluiden kehittäminen.  

“Odotan innolla työskentelyä unelmatyössä. On myös mukava mennä töihin yritykseen, joka on tuttu yhteistyökumppani”, Vieri kertoo.   

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot


Suomen kirjastopalvelu Oy, toimitusjohtaja Katriina Jaakkola, katriina.jaakkola@kirjastopalvelu.fi, puh. 050 3717177


www.kirjastopalvelu.fi

Kuvat

kuva: Siina Vieri
kuva: Siina Vieri
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Suomen kirjastopalvelu Oy
Suomen kirjastopalvelu Oy
Työpajankatu 13 A, 5. krs
00580 Helsinki

https://www.kirjastopalvelu.fi

Suomen kirjastopalvelu Oy on Suomen monipuolisin kirjastomateriaalien, -palveluiden ja kalusteiden toimittaja. Yhtiö välittää myös peruskoulujen ja toisen asteen oppilaitosten oppimateriaaleja kunnille. Kirjastopalvelun osana toimii kirjakustantamo Avain.

Suomen Kirjastoseura omistaa Kirjastopalvelusta 10 prosenttia. Kirjastopalvelu on osa Booky Groupia. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen kirjastopalvelu Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme